P h a n t o m Posted July 6, 2011 Share Posted July 6, 2011 Bun, deci, acum cateva zile m-am apucat de Minecraft, construindu-mi o casa si amenajandu-mi o curte frumoasa, cu copaci, rasaduri, etc. Timp de o zi nu am mai intrat in joc, iar tocmai astazi am intrat, si ce sa vad?Curtea mea a fost scurtata cu mult, rasadurile fiindu-mi distruse si vazand ca cineva a pus protectie PE CURTEA MEA.Dupa, m-am urcat pe zid si ce sa vad.Bucata mea de curte a fost scurtata din cauza unui cretin care a decis sa faca o strada sub curtea mea.Vreau ca acea protectie sa fie scoasa din curtea mea iar eu sa pot sa-mi extind curtea la loc, deoarece eu am construit tot si n-are nimeni dreptul sa strice munca mea doar ca sa aiba loc de a lui. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manuel Posted July 6, 2011 Share Posted July 6, 2011 (edited) Probabil "strada" aia este soseaua facuta de Snifel pentru ca circula masinile adica modu cu masini .. Uite soseaua : http://mc.b-zone.ro:8888/# Edited July 6, 2011 by Manuel Link to comment Share on other sites More sharing options...
P h a n t o m Posted July 6, 2011 Author Share Posted July 6, 2011 (edited) Bine, inteleg, nu vreau sa impiedic in niciun fel evolutia serverului, motiv pentru care mi-am facut si casa foarte departe.Nu pot sa cer ca autostrada sa fie mutata doar pentru ca asa vreau eu, insa vreau drepturi de constructie si demolare pe suprafata unde aveam curtea inainte pentru a-mi putea reface curtea cum era inainte. Edited July 6, 2011 by P h a n t o m Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snifel04 Posted July 6, 2011 Share Posted July 6, 2011 (edited) Salut,eu am scurtat acea curte pentru a putea construi autostrada. Am pus eu 2-3 block-uri de iron pentru ca observasem ca nu avea protectie,si era pacat sa se strice o casa frumoasa. Cand ma vezi in joc,imi spui mie sa vin ca sa scot protectia. Iti ofer 100 diamante pentru ca am distrus curtea. Edited July 6, 2011 by Snifel04 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts