Wonder Posted July 11, 2011 Share Posted July 11, 2011 Duke Nukem Forever A sosit si noul Duke Nukem, cu titlul "Forever". Intr-o lume unde avem staruri rock de 70 de ani, gamer-ii de 40 sunt inevitabili. Bineinteles, ei sunt tinta clara a revenirii Duke Nukem, pentru ca, in timp ce e un first person shooter care a fost facut in 15 ani, el tinteste catre nostalgie si e imposibil sa vedem un gamer de generatie noua raspunzand la, cel mai sus, un joc mediocru. Si chiar si nostalgia - glume de prost gust - nu pot repara timpul de incarcare extrem de frustrant. Jocul incepe devreme. Literalmente, incepe intr-o toaleta, cu Duke uitandu-se la closet, apoi esti indrumat sa apesi o tasta ca sa faci pipi. Dupa un pre-credit tutorial basic, jocul incepe cu adevarat, cu Duke (bine ca in afara ecranului direct) primind un blowjob de la 2 gemene. Sufletele sensibile trebuie sa fie prezente. Dupa o viata de cativa ani traita in pace, Duke este regele tuturor, Vegas-ul asa cum il stim. Fetele vor sa fie cu el, baietii vor sa fie cu el iar interactionarile cu localnicii (si alte obiecte asortate) vor da un impuls ego-ului lui Duke Nukem, iar life meter-ul va creste considerabil. Dar, extraterestrii ataca, si de data asta au luat-o personal. Rapesc femei iar, cumva inevitabil, nimic nu sta intre Duke si femeile sale. E timpul sa "batem extraterestrii si sa mestecam guma, iar eu nu mai am guma". Oricum te-ai imbraca, Duke Nukem este Doom imbogatit cu incorectitudini politice sau "acelasi caracter vechi, acelasi". Asta nu e neaparat o problema, vechimea adaugata lucrurilor nu a fost rupta, dar ce primim pentru 15 ani de asteptare?! Mai nimic, oricum. Grafica este granulara (probabil o aruncare in timp a seriei Duke Nukem din trecut?), tinta este greoaie si sunt caderi de frame-uri ocazionale si momente bug-uite. Exista si calibrari de finete. Un Duke Nukem stafidit, facand zoom pe o masinuta cu telecomanda, de exemplu. Iar glumele proaste te ajuta sa treci peste unele evenimente. Dar memoriile din fundal merg tot mai departe, in timp ce prostiile devin din ce in ce mai repetitive. Si mai este si timpul de incarcare, care parca-i vesnic. Doar e "forever", nu? Jocul este greu - un lucru bun - de multe ori esti aruncat in mijlocul unor batai cu mai mult de 30 de inamici si intalnesti boss-i care te vor seca de puteri. Daca mori, iar asta se va intampla dupa primele 20 de secunde, trebuie sa mai astepti 30 sau 45 de secunde sau ceva, ca sa poti incerca din nou. Daca credeti ca Duke este nervos, vedeti cum va veti simti voi dupa 20 de minute din actiunea asta. Nostalgia de care tot am precizat este, pana la urma, Duke, inca un plus pentru joc. Dar daca asta a durat 15 ani, ma face sa ma intreb, ce-au facut in restul de 14 ani si 10 luni? Trailer oficial: Tradus si adaptat integral din sursele oficiale oferite in limba engleza. Copyright © Smith & B-Zone Community. Toate drepturile rezervate. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ciccio Posted July 11, 2011 Share Posted July 11, 2011 Crima,l-am terminat,nu se compoara cu primele versiuni ale seriei "Duke Nukem" ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Black Hawk000 Posted July 11, 2011 Share Posted July 11, 2011 jocul e fain la grafica ....................arme...................dar e fain ca poti lua si cacatul(svz pe cuvant_) in mana:O Link to comment Share on other sites More sharing options...
Obz Posted July 11, 2011 Share Posted July 11, 2011 Superb jocul. Ieri l-am luat si azi aproape l-am terminat. Este un joc amuzant cu multa actiune.Il recomand. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wonder Posted July 11, 2011 Author Share Posted July 11, 2011 Superb jocul. Ieri l-am luat si azi aproape l-am terminat. Este un joc amuzant cu multa actiune.Il recomand. E amuzant cum Duke incearca sa salveze femeile si cum zicea si BlackHawk, poti sa iei orice in mana Dar are si multe dezavantaje care nu ar fi trebuit sa existe dupa 15 ani de munca Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Sergeant dookie Posted July 11, 2011 Share Posted July 11, 2011 N-au fost 15 ani de munca..au fost cam 13 ani de pauza si 2 ani de munca Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wonder Posted July 11, 2011 Author Share Posted July 11, 2011 N-au fost 15 ani de munca..au fost cam 13 ani de pauza si 2 ani de munca Asa au spus toate sursele oficiale, dar cum am spus si in review, nu se vad deloc 15 ani de munca. Link to comment Share on other sites More sharing options...
CristianuLSefuu Posted July 12, 2011 Share Posted July 12, 2011 super tare lam incercat pe steam demo sa vad cum e si miam zis ca trebuie sa i lam grafica este excelenta si este un joc funny Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Coddyn Posted July 12, 2011 Share Posted July 12, 2011 Frumos jocul din descriere si trailerul este dragut mai ales de la minutul 1:41. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MisTeriO Posted July 14, 2011 Share Posted July 14, 2011 Si mie imi place la nebunie asi vrea sal joc neaparat...! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts