Jump to content

B-Zone Card

Xaos
 Share

Recommended Posts

Guest exandumus

Un card B-Zone :)

15607989625748725443.png

L-am lasat pe contur alb deoarece se vede mai bine :)

Foarte frumos ce ai facut, bravo :). Eu zic sa incerci si varianta cu fundal negru, dar fara umbra de jos, sa vezi cum arata.

Ok multumesc acum fac , revin cu un EDIT aici cand am terminat-o :)

08605232660930158302.png

Edited by Mr Explorer

Doamne, cine crezi ca o sa-si puna la signature / about me gigantismul asta ?

Fa-l si tu mai mic .... In rest e OK. Chiar imi place :)

Am spus eu cumva sa il puna vreun membru la signature ? Eu l-am facut de placere , pentru comunitate nu sa isi puna cineva imaginea la signature. :)

Foarte frumos insa trebuia sa pui coroana de la z mai pe centrul literei parca o bate vantul si putin mai mic. Merci o sal pun la aboutme si un +1

Da stiu , asteptam acest comentariu. Daca faceam cu ziceai tu coroana nu mai era pe mijlocul cardului.La fel si daca mutam textul , acel text nu mai era pe mijloc.M-am gandit sa il las asa si sa apropii textul de coroana sa para ca iconul e pe marginea la Z.

Arata fain :D simpla si eleganta , era fain daca faceai o serie de carduri sa zicem : Guest card , Member Card , Staff Card , VIP Card fiecare din ele sa aiba culori diferite insa designul sa fie la fel :P

felicitari arata bn :D

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.