Jump to content

Nesimtire curata, partea a doua.

P h a n t o m
 Share

Recommended Posts

Buna seara.

Aducandu-mi aminte ca n-am mai intrat de ceva vreme in minecraft, am decis ca azi sa intru sa vad in ce stare mai este casa mea.Bun, intru, si ce sa vad.Casa mea a fost "renovata" de catre un om cu incapacitatea de a gandi clar, acesta punandu-si amprenta pe absolut fiecare colt al casei mele.Si-a pus pana si cufere cu parola, IN CASA MEA!Acum cateva zile l-am rugat pe armyalex12 sa-mi puna protectie pe toata zona ocupata de casa mea, pentru a evita aceste evenimente neplacute, dar se pare ca ori au picat protectiile, ori cineva a reusit sa treaca de acea protectie (Cum, nu stiu).

Vreau ca un admin, de preferat armyalex12, care stie cum arata casa inainte, sa vina si sa vada ce a facut acest cretin.Cer ca acele cufere sa fie scoase din casa mea, iar protectia sa fie reinnoita deoarece nu se poate asa!Mai nou n-are omu' voie sa se desprinda de calculator ca vine un retardat si-i distruge toata munca.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.