Aerox Posted July 14, 2011 Share Posted July 14, 2011 (edited) Sunt facute in Photoshop, am urmat niste exemple si am facut si eu. Este PRIMA mea lucrare. O sa revin cu ceva mai bun. Sper sa va placa. Daca am gresit criticati-ma, accept, dati-mi sfaturi, vreau sa invat Wallpaper: Edited July 14, 2011 by Justin T Link to comment Share on other sites More sharing options...
cLark08 Posted July 14, 2011 Share Posted July 14, 2011 Scuza-ma,dar se scrie " together " Si un mic sfat:Pe viitor nu le mai face asa simple.Cea mare e prea simpla,dar userbarul e OK Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aerox Posted July 14, 2011 Author Share Posted July 14, 2011 Aaa, scuze, acuma am vazut si eu, le-am facut cam rapid. Iti multumesc de sfat, este prima mea creatie, pe viitor o sa incerc sa fac mai bine. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Craigstone Posted July 14, 2011 Share Posted July 14, 2011 (edited) Userbar-ul este ok numai ca are o culare de fundal oribila. Cat despre walpapper... urat rau .. Jalnic .. Font-ul ala e urat mai ales ca isi pune pata alba pe fundal ... Nu imi place .. Oricum,esti la inceput . Poate facem o batalie . Edited July 14, 2011 by Craigstone Link to comment Share on other sites More sharing options...
snooper Posted July 14, 2011 Share Posted July 14, 2011 Userbarul merge e simpatic , insa wallpaperul .... lasa de dorit , in primul rand nu are rezolutie de wallpaper , nici pentru widescreen nu e , foloseste rezolutii gen 1024x768 sau 1280x1024 . Alege mai bine data viitoare culorile . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts