Jump to content

Banca / ATM

Alexkid

Recommended Posts

Am vazut ca multi playeri nu stiu comenzile folositoare cand sunt intr-o banca / la un ATM asa ca am decis sa fac acest topic .

Comenzi :

1. Pentru a pune o suma de bani in banca poti folosii comanda /bank [ suma ]

EX : /bank 6000

2. Pentru a scoate o suma de bani din banca se foloseste comanda /withdraw [ suma ]

EX : /withdraw 6000

3. Pentru a da unui player o suma de bani care este in banca se foloseste comanda /transfer [ id , nume ] [ suma ]

EX : /transfer 8 6000

EX : /transfer SkiizO.Capone 6000

4. Tot pentru a pune o suma de bani in banca se poate folosii si comanda /deposit [ suma ]

EX : /deposit 6000

5. Pentru a intra in banca se foloseste comanda /enter.

6. Pentru a da rob la banca se foloseste comanda /rob ( aveti grija , pentru a da rob va trebuie minim level 10 ) .

7. In legatura cu ATM , este o singura comanda aceea de a scoate o suma de bani din banca iar aceea este /atmwithdraw [ suma ]

EX : /atmwithdraw 6000

P.S : Stiu ca acest topic nu isi are rostul deaorece majoritatea stiu aceste comenzi dar am vazut si azi ca multi newbie intreaba despre acestea . Sper ca v-am fost de ajutor.

Am scris clar ca majoritatea newbie nu stiu. Uita-te la intrebari si nelamuriri la ultimele 2 pagini sa vezi ca s-a intrebat de 3-4 ori lucruri despre banca .

P.S : Cer warn up pentru voi pentru +1.

EDIT : Un admin sa inchida Topicul.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.