Jump to content

PORTOFOLIU AndRei!

AndReii95
 Share

Recommended Posts

ca sa zic asa,frumos dar nu sunt ale tale,sunt facute dupa tutoriale + nu ai voie sa ceri alte pareri + fati lucrarile tale proprii fara sa deschizi vre-un tutorial,fale cum crezi tu ca ar arata mai bine daca nu combina tutorialele nu fa numai din unul singur.

ca sa zic asa,frumos dar nu sunt ale tale,sunt facute dupa tutoriale + nu ai voie sa ceri alte pareri + fati lucrarile tale proprii fara sa deschizi vre-un tutorial,fale cum crezi tu ca ar arata mai bine daca nu combina tutorialele nu fa numai din unul singur.

Nu-l asculta,e o porcarie tot ce a zis,pentru a evolua trebuie sa urmezi tutoriale,eu am urmat tutorial peste tutorial ca sa ajung sa fac sig-uri ca acuma.

Numa' aia cu SMOKER e facuta dupa tutorial , in rest , sunt doar ideile si imaginatia mea...In plus , pentru a evolua , cum drq sa faci asta,daca nu vezi cum trebuie facut un anumit lucru?/:)

M-am uitat la toate paginile din topic si am ajuns la concluzia ca lucrezi foarte frumos in PhotoShop.

Tot ce pot sa iti spun este tine-o tot asa.Felicitari!

Edited by Cozm1n

Sunt destul de ok lucrariile.

Vad ca te bazezi foarte mult pe Smoodge, imi place stilul tau.

Si iti dau un sfat, dai EDIT nu mai face plus unu, vei risca warn up.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.