KoSaN Posted July 22, 2011 Share Posted July 22, 2011 Eu zic ca adminul Sese004 sa fie concediat frate o protectie nu e in stare sa dea ma el da acces la protectia mea la tot svr ma .....A venit azi darkxtreme si mia furat totul de pe insula!!!!Nu mai dati admine frate daca nu sunt in stare sa dea protectii!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
CeDrY2Kk Posted July 22, 2011 Share Posted July 22, 2011 (edited) mda e usor de spus sa dai protectie eu aseara am incercat 2 ore sa pun la cineva protectie si a mers numa ca DUPA 2 ore pana am dat de capat trebi sa aveti rabdare cu admini NOI Edited July 22, 2011 by 2pac Link to comment Share on other sites More sharing options...
SeSe Posted July 22, 2011 Share Posted July 22, 2011 (edited) Eu zic ca adminul Sese004 sa fie concediat frate o protectie nu e in stare sa dea ma el da acces la protectia mea la tot svr ma .....A venit azi darkxtreme si mia furat totul de pe insula!!!!Nu mai dati admine frate daca nu sunt in stare sa dea protectii!!! 1. Nu ma cheama SeSe004 ci SeSe21 . 2. Sa stii ca toate protectiile au fost dezactivate si am fost nevoiti sa va dam protectiile inapoi! Nu sunt asa de prost cum ma crezi stiu ce fac! Cer Edited July 22, 2011 by SeSe 2 0 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ciccio Posted July 22, 2011 Share Posted July 22, 2011 Kosan,controleaza'ti limbajul fata de Staff'ul MC ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts