Jump to content

Porsche confirma renasterea clasicului 550 Spyder

GreenMan
 Share

Recommended Posts

Directorul general executiv Porsche a declarat într-un interviu acordat cotidianului german Handelsblatt cum că viitorul model ce va fi situat sub Boxster este succesorul simbolic pentru modelul 500 Spyder al anilor '50.

"Cred că o versiune modernă a faimosului Porsche condus de James Dean ar fi bine primită de către clienţii noştri. Un model decapotabil cu două locuri ar fi bun pentru noi", spune Matthias Mueller.

Conform planurilor de viitor ale companiei, acest nou model la care se referă şeful Porsche ar trebui să apară pe piaţă în 2014, şi va fi un rival direct pentru Mazda MX-5. Viitorul 550 Spyder va fi propulsat de un motor turbo de 1.6 litri şi 197 cai putere montat în spate, iar preţul se va situa în jurul valorii de 39.000 de euro, cu 8.000 mai puţin decât modelul Boxster.

Constructorul german se aşteaptă la vânzări de peste 200.000 de unităţi în 2018, dublu faţă de anul trecut când a livrat 97.000 de unităţi, dar şi să lanseze câte un model nou în fiecare an. Până acum, singurele modele noi confirmate sunt noul 911, 929, 918 Spyder şi Cajun.

Imagini:

-16372.jpg

-16371.jpg

Posteaza sursa sau iti inchid topicul.

Si nu mai posta asa "Publicat de catre Johnny K. Membru al B-Zone Community. Copyright ProMotor.ro & Johnny K." Daca o faci asa, macar posteaza link-ul la adevarata sursa, nu link catre profilul tau.

De alta data nu mai pune acolo, multa lume nu se uita acolo ( asa cum am facut eu ), postezi sursa aici continut.

Edited by Royce

Posteaza sursa sau iti inchid topicul.

Si nu mai posta asa "Publicat de catre Johnny K. Membru al B-Zone Community. Copyright ProMotor.ro & Johnny K." Daca o faci asa, macar posteaza link-ul la adevarata sursa, nu link catre profilul tau.

Uita-te la descrierea topicului, in dreapta titlului.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.