Jump to content

Buna seara am si eu o intrebare

Cataaa

Recommended Posts

Buna seara b-zone am si eu o intrebare daca am sa zic Respect point 40/40 si nu dau /buylevel si ma joc in continuare si creste rp la 50/40 sa zic , nu se pun 10 ore la hours played ? sau am 100/40 rp si dau /buylevel se pun in + 60 de ore ?

hmm dar l-am intrebat pe liquid si a zis ca nu se pun

si inca ceva nu am premium account

sau se pun numa cand dau buylevel ? si se pun sa zic din 100/40 se pun 60?

Buna seara b-zone am si eu o intrebare daca am sa zic Respect point 40/40 si nu dau /buylevel si ma joc in continuare si creste rp la 50/40 sa zic , nu se pun 10 ore la hours played ? sau am 100/40 rp si dau /buylevel se pun in + 60 de ore ?

Daca ai cont premium , si ai 50/40 rp si ai dat /buylevel , iti vor mai ramane 10 rp.

Daca NU ai cont premium si ai 50/40 rp si dai /buylevel atunci cele 10 rp NU iti vor mai ramane.

P.S:Daca mai ai vreo intrebare sau vreo nelamurire , posteaza in topicul "Intrebari si nelamururi"

Topicul il gasesti mai sus.

Salut auzi dar nu vreau sa imi raman respect point eu ma refer am 100 hours played sa zic si am rp 40/40 si mai trec 10 ore si am rp 50/40 hours played tot 100 ramane ? nu creste la 110 daca nu am account premium?

Daca NU ai cont premium si ai 50/40 rp si dai /buylevel atunci cele 10 rp NU iti vor mai ramane.

NU asta a intrebat. Fi si tu mai atent la ce intrebari se pun.

Deci, daca ai cont premium si ai 50/40 si dai /buylevel, o sa ai 10/40, 'hours played' se pun in continuare... la fel.

Daca nu ai cont premium si ai 50/40 si dai /buylevel, o sa ai 0/40, dar acele 10 ore in plus SE PUN la 'hours played'.

Am testat acest lucru... si asa este.

Multumesc mult Raman dator !

TC

Incearca ca data viitoare sa postezi in topicul "Intrebari si nelamuriri",daca mai deschizi un topic nou,esti sanctionat.

:topic_closed:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.