ChaZz Posted July 29, 2011 Share Posted July 29, 2011 Salutare , cred ca majoritatea stiu despre jocul mu online , mai exact despre emeraldmu online , si daca nu stiti , informatiile le aveti pe adresa www.emeraldmu.com Dar subiectul era altul , vreau sa spun ca imi vad contul de Emeraldmu , cu urmatoarele caractere pe el , si numarul de credite : - BrokerMG - 121 resets (full status , set Vulcano , full) - BrokerBK - 5 resets ( Set Reflect ) Credite : 1,196 Voi continua sa cresc numarul creditelor pana voi primi oferte pentru cont. Contul il dau la schimb pe alt joc , metin , cabal sau imi lasati aici o propunere , dar sa fie de aceeasi valoare ca al meu. Sau accept si 3 euro pe reteaua Orange . O zi buna , stima ChaZz. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JackinEXE Posted July 30, 2011 Share Posted July 30, 2011 Nu ai respectat modelul , data viitoare cer warn-up . Dupa 24 h ai voie sa redeschizi alt topic . Closed. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.