Jump to content

[SOLVED]Problema Gamepad

Manuel
 Share

Recommended Posts

Nume: Manuel

Varsta: 15

Ce problema ai?: Nu merge L1 la gamepad :|

O scurta descriere a situatiei: Pai nu merge sa-l apas adica merge foarte greu cand apas sa schimb jucatoru la fifa 11 deabea mai schimba ce are? pana acum nu facea asa. :(

Alte precizari: Daca nu am facute bine topicul cer move. multumesc anticipat.. :(

Asa arata gamepadu numai ca e pentru pc ..

01636805536669483185.jpg

Edited by Manuel

Dupa cum vad ai un gamepad care seamana cu unul de PS2,ce sa zic,desfal si curatal poate a intrat o mizerie ceva la butoane,poate l-ai trantit si s-au rupt butoanele inauntru

Dupa cum vad ai un gamepad care seamana cu unul de PS2,ce sa zic,desfal si curatal poate a intrat o mizerie ceva la butoane,poate l-ai trantit si s-au rupt butoanele inauntru

Nu l-am scapat deloc de azi incepuse sa faca fite el merge dar trebuie sa apas mult nu ca la celalalte butoane apesi si imediat isi face "treaba" si de desfacut nu pot sunt prea bagate in el suruburile alea..

La cum arata gamepad-ul , nu ii dau o durata prea mare de viata :))

Adica na.. de cat timp il ai ? Poate s-a dus butonul, ori buretele de la buton nu mai sta in pozitia lui.

La cum arata gamepad-ul , nu ii dau o durata prea mare de viata :))

Adica na.. de cat timp il ai ? Poate s-a dus butonul, ori buretele de la buton nu mai sta in pozitia lui.

Cum am spus si eu incearca sa il desfaci cumva si sa aranjezi din nou buretele butonului si butonul.Iar daca nu merge citeste un post mai sus si vei rezolva !

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.