Jump to content

Vrei sa slabesti?

bLin D
 Share

Recommended Posts

Durata dietei: 4 zile

Kilograme Pierdute in 4 zile: 4kg

Atentie: Este interzisa persoanelor cu probleme hepatice si renale.

Dieta consta in:

- prima zi: legume (se pot consuma cate legume doriti)

- a doua zi: iaurturi (se pot consuma cate legume doriti)

- a treia zi : carne (se pot consuma cate legume doriti)

- a patra zi : fructe (se pot consuma cate legume doriti)

Avantaje:

- Puteti urma acest regim destul usor si aproape oriunde v-ati afla.

- Nu apare senzatia de foame, fructele (bananele,perele) fiind satioase.

- Nu este un regim costisitor.

Inconveniente:

- Aduce foarte putine calorii organismului;

- Prezinta carente nutritive importante (de vitamine, proteine etc.)

- Acest regim poate provoca subnutritie daca este urmat o perioada mai indelungata decat cea indicata.

Urmati aceasta dieta si veti slabi garantat!

Anunt: Inainte sa tineti dieta asta trebuie sa va hotarati daca vreti sa o urmati sau nu! Multi dintre cei care incearca sa slabeasca nu au vointa de a o face si asa isi pierd repede cumpatul si incep sa manance foarte mult. Se stie ca lumea ca sa slabeasca gandesc in felul urmator "Stau nehalit 3 zile si slabesc cat pentru o saptamana!". Gresit! Acest lucru va accentua ingrasarea! Tot ce vei reusi sa faci va fi sa te ingrasi! Pentru ca in timp ce tu pierzi calorii si vitamine importante, corpul tinde sa ceara mai mult, iar in momentul in care veti incepe sa mancati din nou, corpul va asimila foarte multe proteine/vitamine/glucide/etc si veti deveni mai obezi ca orice alta data!

Durata dietei: 4 zile

Kilograme Pierdute in 4 zile: 4kg

Atentie: Este interzisa persoanelor cu probleme hepatice si renale.

Dieta consta in:

- prima zi: legume (se pot consuma cate legume doriti)

- a doua zi: iaurturi (se pot consuma cate legume doriti)

- a treia zi : carne (se pot consuma cate legume doriti)

- a patra zi : fructe (se pot consuma cate legume doriti)

Avantaje:

- Puteti urma acest regim destul usor si aproape oriunde v-ati afla.

- Nu apare senzatia de foame, fructele (bananele,perele) fiind satioase.

- Nu este un regim costisitor.

Inconveniente:

- Aduce foarte putine calorii organismului;

- Prezinta carente nutritive importante (de vitamine, proteine etc.)

- Acest regim poate provoca subnutritie daca este urmat o perioada mai indelungata decat cea indicata.

Urmati aceasta dieta si veti slabi garantat!

Anunt: Inainte sa tineti dieta asta trebuie sa va hotarati daca vreti sa o urmati sau nu! Multi dintre cei care incearca sa slabeasca nu au vointa de a o face si asa isi pierd repede cumpatul si incep sa manance foarte mult. Se stie ca lumea ca sa slabeasca gandesc in felul urmator "Stau nehalit 3 zile si slabesc cat pentru o saptamana!". Gresit! Acest lucru va accentua ingrasarea! Tot ce vei reusi sa faci va fi sa te ingrasi! Pentru ca in timp ce tu pierzi calorii si vitamine importante, corpul tinde sa ceara mai mult, iar in momentul in care veti incepe sa mancati din nou, corpul va asimila foarte multe proteine/vitamine/glucide/etc si veti deveni mai obezi ca orice alta data!

O minciuna acolo la avantaje. Senzatia de foame apare orcum cand sunt consumate calorii putine + ca intr-un regim de asta daca consumi vreo 5 banane in a4-a zii deja te-ai ingrasat cu 1-2 kilograme, urmand ca in urmatoarele zile sa iti fie rau, sa te doara burta, si sa te ingrasi dublu de cat ai dat jos [ in cazul asta 6 kilograme in mai putin de 3 zile, deoarece daca cineva consuma multe banane in a 4-a zi, in loc sa slabeasca cu 1kg se va ingrasa cu 1kg ]. Deci dietele astea duc doar la ingrasare, deoarece nu le poti tine toata viata, nu cred ca va place ca atunci cand va ridicati de pe scaun sa vedeti negru in fata ochilor si sa simtiti senzatia de "cazut din pod" dupa aia sa te doara capul foarte tare pentru 10 secunde, si situatia se agraveaza. Si mult mai multe dezavantaje precum: scade imunitatea, iti distrugi stomacul ( intr-un caz s-a gasit sange in stomac din cauza unei diete de gen asta ), pierzi 60% din *muschi* din greuatatea din care ai slabit ( care nu se pun inapoi in totalitate ). Deci nu tineti diete din care sa slabiti rapid, dupa sa va ingasati dublu si mai rapid.

In 4 zile sa slabesti 4kg eu cred ca e foarte bine pentru cei de cantaresc cam mult si vor sa slabeasca,sunt foarte curios daca dieta asta merge. Oricum interesant.

Ce spui tu acolo e doar o mare "foame", nu asa slabesti :)

Cea mai indicata medota de slabit este sportul si mancarea, si cand zic mancare nu ma refer sa mananci toata ziua numa fructe si iaurturi, incearca sa nu mananci mancaruri cu grasimi, prajite in ulei, mananca ceva natural :)

Multi merg la alergat o saptamana si se plang ca nu slabesc..cand zic sport nu ma refer la ceva temporar..ci la ceva de durata :) peace and love!

Ce spui tu acolo e doar o mare "foame", nu asa slabesti :)

Cea mai indicata medota de slabit este sportul si mancarea, si cand zic mancare nu ma refer sa mananci toata ziua numa fructe si iaurturi, incearca sa nu mananci mancaruri cu grasimi, prajite in ulei, mananca ceva natural :)

Multi merg la alergat o saptamana si se plang ca nu slabesc..cand zic sport nu ma refer la ceva temporar..ci la ceva de durata :) peace and love!

Eu de ex. alerg in fiecare zi, dimineata. Apoi, merg la fitness. Dar asta nu e tot. Pentru ca sa slabesti trebuie sa nu mananci seara, sau daca mananci, imediat sa faci efort fizic, adica alergat.. sau niste exercitii. Apoi, sa nu mananci noaptea.. si sa nu mananci bogat in calorii. De ex, o 'felie' de branza=3 felii de paine.

Deci scuzati-ma ca intervin dar vreau sa va spun niste adevaruri despre acest post si acest user.

Blind ar trebui sa postezi sursa si sa stii ca nu tu ai facut acest "tutorial" ci eu si am si dovada.

Sursa: http://www.gameplex.ro/index.php?/topic/1079-vrei-sa-slabesti/

Ar trebui sa stiti ca nu acestui user ar trebui sa ii dati + sau sa il laudati ci mie deoarece eu am cautat si m-am informat de pe internet si prin carti cum poti slabi.

Am dat un edit la postul de la acest site ca sa stiti ca eu am fost adevaratul creator. O sa vedeti la sfarsitul tutorialului ca am scris urmatoarele lucruri: Eu sunt creatorul acestui tutorial. [skillZ]Max

Imi pare rau sa va anunt dar acest user a facut doar urmatorul lucru

COPY - PASTE

Sa iti fie rusine, macar daca puneai si sursa si autorul.

As ca acest post sa fie inchis din motive de nerespectare a drepturilor de autor. Doresc sa deschid eu acest topic in care va urma sa postez mai multe feluri prin care sa poti slabi

Edited by SkillZ Max

Deci scuzati-ma ca intervin dar vreau sa va spun niste adevaruri despre acest post si acest user.

Blind ar trebui sa postezi sursa si sa stii ca nu tu ai facut acest "tutorial" ci eu si am si dovada.

Sursa: http://www.gameplex.ro/index.php?/topic/1079-vrei-sa-slabesti/

Ar trebui sa stiti ca nu acestui user ar trebui sa ii dati + sau sa il laudati ci mie deoarece eu am cautat si m-am informat de pe internet si prin carti cum poti slabi.

Am dat un edit la postul de la acest site ca sa stiti ca eu am fost adevaratul creator. O sa vedeti la sfarsitul tutorialului ca am scris urmatoarele lucruri: Eu sunt creatorul acestui tutorial. [skillZ]Max

Imi pare rau sa va anunt dar acest user a facut doar urmatorul lucru

COPY - PASTE

Sa iti fie rusine, macar daca puneai si sursa si autorul.

As ca acest post sa fie inchis din motive de nerespectare a drepturilor de autor. Doresc sa deschid eu acest topic in care va urma sa postez mai multe feluri prin care sa poti slabi

Problema este ca nu trebuie sa va intereseze pe voi, daca vedeti ca un player a gresit, sau a postat ceva gresit, nu trebuie sa ostati si voi ca sa faceti un +1, nu rezolvati nimic, mai bine dati-mi PM mie, sau apasati pe Report ca sa il raportati, nu trebuie sa va bagati voi, de aceea sunt moderatori . Asa ca pentru a nu mai fi discutii voi inchide topicul .

Edited by ShinyShadow

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.