JackinEXE Posted August 2, 2011 Share Posted August 2, 2011 Am facut , am încercat să fac un avatar si un logo , accept orice critici/comentarii nu mă supăr , rog şi designerii să-şi dea cu părerea aici . Cei care postează pentru plus 1 gen: fain , gg , gj alea,alea , cer warn-up , respectiv posturi duble , off-topic. Avatar http://img.b-zone.ro/images/75113513015112054451.png Logo http://img.b-zone.ro/images/28734689466702878592.png 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GreenMan Posted August 2, 2011 Share Posted August 2, 2011 Nu e asa mare chestie. Eu pot sa fac astea asemanatoarea daca-mi dai Stocku'. Insa, la iconita aia cu B-Zone, este cam turtita. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrYonutz Posted August 2, 2011 Share Posted August 2, 2011 Urat se vede dropshadow la B-Zone. Si lumina aia de pe mijloc e cam orbitoare. E lens flare nu? Si logo-u' e chiar aiurea. Ti-a luat maxim 10 minute sa le faci pe amandoua. PS: Nu incepe iar cu cearta. "accept orice critici/comentarii nu mă supăr" Link to comment Share on other sites More sharing options...
bLin D Posted August 2, 2011 Share Posted August 2, 2011 Mie avatarul imi place dar nu inteleg lumina aia din mijloc,iar logo-ul e frumusel dar textul 'member' este urat,fara suparare,in rest e bine,felicitari! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Davidl Posted August 2, 2011 Share Posted August 2, 2011 Foarte frumos logo-u , mai asteptam si alte cadouri. Felicitari ! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MGO TomHagen Posted August 2, 2011 Share Posted August 2, 2011 FF Frumos 9.5/10 +1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tom Hagen Posted August 3, 2011 Share Posted August 3, 2011 Logo-ul a iesit foarte bine,dar la avatar dupa parerea mea trebuia o culoare mai deschisa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
UnnIvErSaLL Posted August 3, 2011 Share Posted August 3, 2011 (edited) Ambele poze sunt frumoase, si " Logo-u' & Avatarul " Credca o sa pun una ca Avatar si una ca Photo, pe forum Felicitari pentru munca depusa, nu conteaza cat a durat, conteaza ca a iesit ceva. Pentru asta ai un " + " Bafta ! Edited August 3, 2011 by UnnIvErSaLL Link to comment Share on other sites More sharing options...
AnGeL xD Posted August 3, 2011 Share Posted August 3, 2011 Ambele ti-au iesit bine,dar next time incerarca sa lucrezi mai mult...ca sa nu te mai critice. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RULLEZ. Posted August 3, 2011 Share Posted August 3, 2011 foarte frumos Link to comment Share on other sites More sharing options...
Colinbz Posted August 4, 2011 Share Posted August 4, 2011 Mie mi se par dragute. Imi place mult mai mult Logo-ul fiinda este mai color. Felicitari ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
snooper Posted August 4, 2011 Share Posted August 4, 2011 Avatarul e chiar fain imi place compozitia dar trebuia sa-l faci si in culoare . Logoul lasa de dorit , nu va inteleg pe voi care folositi fonturile astea ciudate in crearea logourilor . Sunt enspe mii de "logouri" care sunt facute din un simplu font , oleaca de culoare si pe un fundal transparent in sectiunea cereri in Photoshop , si nu numai in forumul asta , am vazut in foarte multe forumuri stilu asta de "logo" . Intelegeti ca un logo nu inseamna sa bagi un scris care arata fain si gata , un logo reprezinta ceva foarte important pentru un site , trebuie sa aiba aspect unic care sa te trimita imediat cu gandul la site cand il vezi , uita-te la youtube sau filelist sau google , in prima secunda cand vezi logoul acela iti dai seama cui ii apartine si despre ce e vorba . Daca vad un logo in care este doar un scris banal nu ma duce cu gandul la nimic pentru ca stiu ca sunt foarte multe logouri ca astea pe internet si le pot confunda . Logoul actual al formului nu e facut doar asa ca arata bine , capul acela e simbol al b-zoneului de cand a fost creat , fontul acela nu e bagat acolo doar ca arata bine , e un font inclinat pentru ca simbolizeaza viteza , avansare , progresul care l-a facut b-zone de cand a fost creat . Coroana aia de pe palaria personajului nu e bagata acolo doar ca un accesoriu , coroana a fost simbol al b-zoneului pentru o perioada . Liniile alea curbate care inglobeaza logoul nu sunt puse acolo pentru ca arata bine si complica logoul .... nu.... initial am vrut sa fac un glob pamantesc in care capul b-zone sa fie un continent mare si liniile alea sa inconjoare pamantul si am preluat ideea asta numai ca am eliminat globul pamantesc si am bagat doar logoul dar am pastrat liniile alea care simbolizeaza raspandirea b-zoneului in toata lumea. Sper sa tii cont de lucrurile astea data viitoare cand faci un logo . 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts