Jump to content

BUG Log IN

Rogashi

Recommended Posts

Nick-ul tău: D3nnY

Descrierea bugului: Deci cand intru pe Server nu inteleg imi cere id de mess.. care lam mai bagat pana aqm.. si nu inteleg de ce mil cere si akum fiindca inainte ma bagam si doar cand am inceput sa joc pe sv mi la cerut in rest nu mi la mai cerut.. dar nu asta e problema.. Deci eu tot imi bag id de mess si tot imi spune Invalid email..

Screenshot(s): http://crzgames.com/imagehost/up/d8b7203f963eba25c050100511bc3a75.png

Nick-ul tău: D3nnY

Descrierea bugului: Deci cand intru pe Server nu inteleg imi cere id de mess.. care lam mai bagat pana aqm.. si nu inteleg de ce mil cere si akum fiindca inainte ma bagam si doar cand am inceput sa joc pe sv mi la cerut in rest nu mi la mai cerut.. dar nu asta e problema.. Deci eu tot imi bag id de mess si tot imi spune Invalid email..

Screenshot(s): http://crzgames.com/imagehost/up/d8b7203f963eba25c050100511bc3a75.png

O doamne ce prosti... cica "imi cere ID de mess"

Baaaaaa ceea ce iti cere se numeste ADRESA DE E-MAIL, deci scrie-o cu tot cu @yahoo.com sau @gmail.com sau ce ai tu!

Sa zicem ca ai scris bine email-ul dar te-ai exprimat gresit in post...

INTR-ADEVAR, AZI E UN BUG

Mi-a zis un prieten ca nu se poate loga cu contul lui de level 2 si mi-a dat parola sa incerc si eu. Am vazut care e problema. Am incercat sa intru cu contul meu, Future, si cu acesta a mers. De curiozitate mi-am facut un cont nou, mi-a cerut parola de inregistrare, apoi parola sa ma loghez, apoi e-mail. Orice e-mail bag nu e acceptat. In trecut era acceptat ORICE e-mail care contine minim 3 caractere separate de @ si . adica erau acceptate a@a.a sau 1@2.3 ... vad ca astia au schimbat sistemul de inregistrare al conturilor, dar l-au schimbat PROST

salut , sunt nou si am aceiasi problema.sper sa se rezolve cat mai repede . Am auzit ca cel mai tare rpd este rpg.b-zone

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.