Jump to content

EminemFun Creation

EminemFun
 Share

Recommended Posts

De azi incolo o sa incerc sa face si e cate ceva in photoshop deoarece imi doresc foarte mult sa avansez metionez ca m-am apuc de o saptamana de photoshop cs3 si snt mandru de ce am invat pana acum.Am sa va expun o multe de creatii dar mai intai vreau sa va arat cum arata un userbar munci si nu facut in graba(parerea mea).Sper sa va placa si sa ma ajutati pe tot parcursul creatiilor mele.

2cdcydw.jpg

http://i53.tinypic.com/2cdcydw.jpg

O sa astept pareri/sugestii/note/incurajari.

Multumesc tuturor.Si SPer sa va placa.

Ok, uite cum sta treaba.

Nu face logouri deoarece nu te ajuta in dorinta ta de a avansa in stiintele photoshop.

Urmareste tutoriale, pentru signature. Despre integrare, lumina, text si tot cea ce tine de semnaturi.

Dupa ce te perfectionezi cat de cat la capitolul semnaturi poti trece la logo-uri si alte tipuri de lucrari.

Nu mai face double-post ci foloseste '' edit ''.

Keep it up !

Uite ce-ti recomand eu. Urmareste Hate Crew Tutorial si Crysis Tutorial. Amandoua sunt pe B-Zone. Una este realizata de Blanco si una de Eusebioo. Acelea te invata cum sa lucrezi, fara sa dai la intamplare sa vezi daca arata bine sau nu. Iar acel userbar, nu e mare scofala, nu ai facut efectele esentiale unui userbar: Font: Visitor11BRK, Shine, Glow, Liniile alea( / / / / / / /). Mai ai muuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuult de lucru. Bafta!

O lucrare de incepatori, Background facut din adjustments.

Un render si un text ... ai fi putut lucra mai mult.

Incadreazate mai mult pe tutoriale medium, nu de incepatori.

Da dar nu stiu unde gasesc anumite obtiuni si sunt niste obtiuni ce nam auzit in viata mea de ele si ma uit ca ***** si imi dau pumni in cap ca nu sunt in stare sa fac ceva calumea.Stau si ma gandesc cum alti pot si eu nu sunt in stare.

New Edit:

pirateavatar.png

http://img13.imageshack.us/img13/9135/pirateavatar.png

Edited by EminemFun

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.