Jump to content

Problemă unitate

Recommended Posts

Deci uitati in ce consta aceasta problema.

Cand deschid unitatea face un zgomot infernal,am curatat-o peste tot zici ca este nou nouta dar la scurt timp (intr-o zi/doua) incepe din nou.

Ce sa fac?Ma puteti ajuta?Orice sfat este bine venit.

O luam usor:..

1.Incearca sa verifici daca cablurile sunt atinse de ventilatoare in timp ce se invart.

2.Check sa nu fie cooleru sau alte ventilatoare pozitionate prost sau stricate.

3.Intrebare....stai la parter sau etaj 1/2 cu PCu?Daca da.Pune-l pe masa nu-l mai tine pe jos.Deoarece exista sanse mari ca ventilatoarele si alte piese sa faca zgomot din cauza prafului.

P.S : Si eu am avut problema din cauza prafului.

•  
  • La fel am patit si eu . La mine cand il deschideam , facea zgomot , dar in timp ce era deschis , nu se mai auzea , si l-am lasat asa, am sters de praf , la fel se auzea , si peste cateva zile pac mi sa ars placa video .

• Parerea mea este ca de la Placa video

• Dupa ce am cumparat o placa video noua, nu se mai auzea

•  
  • La fel am patit si eu . La mine cand il deschideam , facea zgomot , dar in timp ce era deschis , nu se mai auzea , si l-am lasat asa, am sters de praf , la fel se auzea , si peste cateva zile pac mi sa ars placa video .

• Parerea mea este ca de la Placa video

• Dupa ce am cumparat o placa video noua, nu se mai auzea

Nu ar fi o idee chiar atat de buna sa iti cumperi din prima o placa video, incearca toate lucrurile posibile ca sa afli ce se intampla.

Deci eu ti-as da sfaturile urmatoare:

1. Verifica Coolerul si vezi daca este prafuit. Incearca sa desfaci capacelul acela negru de pe el si curata apoi cu o periuta de dinti stricata sau care nu o mai folosesti, zonele acelea care sunt mai prafuite. Dupa ce pui capacelul la loc peste Cooler, incearca sa pozitionezi cat mai bine Coolerul inapoi in pozitia lui initiala. Pune-l acolo unde era inainte si incearca sa il faci sa fie cat mai stabil posibil.

2. Dute la un Computer Center si cumpara un tub de Pasta Izolatoare (sau altfel numita, pasta de racire), apoi dute acasa cu ea si scoate procesorul din calculator. Dupa ce ai scos procesorul, foloseste un betisor de urechi si pasta aceea pentru a unge partea fara tepi a procesorului. Intinde cat mai bine pe toata suprafata procesorului unde are cipuri. Nu iti face griji, nu se va strica. (Ba chiar este bine pentru ca functioneaza la fel ca o guma WinterFresh pentru noi)

3. Scoate cablurile care sunt apropiate de Cooler si pune-le la o distanta putin mai mare. Incearca sa le strangi intre ele cu un elastic sau cu ceva, ca sa numai poata fugi din acel loc.

Si cam atat, alte optiuni nu stiu. . . Sper sa iti fie de ajutor.

Nu ar fi o idee chiar atat de buna sa iti cumperi din prima o placa video, incearca toate lucrurile posibile ca sa afli ce se intampla.

Deci eu ti-as da sfaturile urmatoare:

1. Verifica Coolerul si vezi daca este prafuit. Incearca sa desfaci capacelul acela negru de pe el si curata apoi cu o periuta de dinti stricata sau care nu o mai folosesti, zonele acelea care sunt mai prafuite. Dupa ce pui capacelul la loc peste Cooler, incearca sa pozitionezi cat mai bine Coolerul inapoi in pozitia lui initiala. Pune-l acolo unde era inainte si incearca sa il faci sa fie cat mai stabil posibil.

2. Dute la un Computer Center si cumpara un tub de Pasta Izolatoare (sau altfel numita, pasta de racire), apoi dute acasa cu ea si scoate procesorul din calculator. Dupa ce ai scos procesorul, foloseste un betisor de urechi si pasta aceea pentru a unge partea fara tepi a procesorului. Intinde cat mai bine pe toata suprafata procesorului unde are cipuri. Nu iti face griji, nu se va strica. (Ba chiar este bine pentru ca functioneaza la fel ca o guma WinterFresh pentru noi)

3. Scoate cablurile care sunt apropiate de Cooler si pune-le la o distanta putin mai mare. Incearca sa le strangi intre ele cu un elastic sau cu ceva, ca sa numai poata fugi din acel loc.

Si cam atat, alte optiuni nu stiu. . . Sper sa iti fie de ajutor.

Betisoare de urechi?

Procesorul nu are "țepi".

Daca ar utiliza pasta termo-conductoare (asa se numeste, apropo) pe partea unde are "cipuri", evident ca s-ar strica. Abtine-te de la a indruma utilizatori catre actiuni gresite, s-ar putea sa ii ai pe constiinta.

Puteai sa poztezi dupa model, problema :)

Problema vine ori de la procesor (nu ai cooler-ul montat bine, poate dupa curatare nu l-ai atasat corect sau ai deranjat vreo conexiune). Astfel, PC-ul tau emite o alarma, cum ca procesorul tau este supraincalzit.

Alta sursa ar putea fi placa video, care deasemenea poate avea probleme de conexiune.

Incearca sa testezi cateva componente diferite (un alt procesor, o alta placa video) pe unitate si vezi daca observi vreo schimbare.

Revino cu un raspuns dupa actiunile acestea.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.