Jump to content

[SOVED]Problema mare la PC

Recommended Posts

Deci,nu stiu am intrebat ogroaza de prieteni si nimeni nu stie ce are.

Deci sa incepem cu inceputul,oricand ma joc,ascult muzica,ma uite pe youtube,il las idle(aprins cu ecranu sau chiar si fara) sau il las stins ogoraza de timp imi face asa

1 beep lung si 2 mai scurte si ecranu ramane in stand-by(adica stins),am curatat unitatea de praf si tot nimic uneori dureaza 2 min pana isi revine uneori 30 uneroi o zi uneori chiar poate ajunge si la o saptamana pana merge.Nu stiu dar odata l-am lasat stins 3 zile si mi-a mers 5-4 luni acum vad ca e din ce in ce mai rau deci l-am lasat 5 zile si dureaza o saptamna acu,ce sa fac?Oare o fi de la placa video sau de la sursa?(am pus si cablurile in alte moduri sus,jos, intr-un colt dar tot nimic)Va rog ajutatima problema asta o am de un an!!!Dar cand vreau sa-l duc la reparat culmea ca merge :| si ce sa-i zic reparatorului.Si trebuie sa apas pe butonu de reset de 1000 de ori pana merge(sa restartez pc)..Oricum am gasit un clip asemanator cu ce mi se intampla si mie: Aici

http://www.youtube.com/watch?v=_eoZVitNKB4

Am reinstalat windowsu de 5 ori tot nimic,dureaza doar 1 sapt asta cu reinstalarea si iar face..

Tin sa precizez ca nu este pc-ul meu acesta dar beepul e perfect asemanator cu ce mi se intampla mie.

VA ROG AJUTATIMA!!!!!!!!!!!

Edited by Smith
Mărime font.

Problema e de la placa video/procesor/hdd. Incearca sa vorbesti cu unul dintre prietenii tai, sa iti imprumute o placa video sau un procesor sau un HDD (atentie sa fie compatibile) si fa un test, inlocuieste-le pe rand, apoi doar 2 (placa video si HDD sa zicem) apoi toate 3 si vezi unde e problema.

Problema e de la placa video/procesor/hdd. Incearca sa vorbesti cu unul dintre prietenii tai, sa iti imprumute o placa video sau un procesor sau un HDD (atentie sa fie compatibile) si fa un test, inlocuieste-le pe rand, apoi doar 2 (placa video si HDD sa zicem) apoi toate 3 si vezi unde e problema.

De acord cu Smith.Asta iti recomand si eu inlocuieste sa vezi daca mai sunt probleme pe rand sa fie combatipile.

O sa incerc sa-l duc la un prt dar procesorul nu umblu cu el ca nu am pasta aceea cu care se lipeste procesoru,pentru procesor o sa-l duc la o firma de calculatoare.Mersi o sa incerc.. :D

De acord cu Smith.Asta iti recomand si eu inlocuieste sa vezi daca mai sunt probleme pe rand sa fie combatipile.

Cu placere.Daca mai ai nevoie de ceva.Posteaza aici.S-ar putea Smith sa dea TC.

Primesti warn-up. Aici nu e nici chat nici topic de dat cu parerea.

@PuNiSh3R

Daca nu vrei sa umbli la procesor, incearca macar cu HDD-ul sau Placa video.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.