Jump to content

Fac orice pentru bani! Am nevoie de voi!

AndreyCiubotariu

Recommended Posts

Fac orice pentru bani ! Ajutatima! Sunt Intro perioda grea! Multumesc!

Iti dau 100k mergi si imi speli masina in chiloti mie lui gabb si lui spawn si primesti pentru ca eu sunt sogor cu acesti doua B0$$! si ma doare la sarma. CAPISH MA? Ca te tau. Sau poti sa incepi sa sapi o piscina in spatele casei pentru 500$. Ma suni cand termini. Daca nu ai centi imi da un beep.

Iti dau 100k mergi si imi speli masina in chiloti mie lui gabb si lui spawn si primesti pentru ca eu sunt sogor cu acesti doua B0$$! si ma doare la sarma. CAPISH MA? Ca te tau. Sau poti sa incepi sa sapi o piscina in spatele casei pentru 500$. Ma suni cand termini. Daca nu ai centi imi da un beep.

Vezi k te bate tastatura.Vai de tine

Daca'l omori pe Xtype de 3 ori ai 200.000$ [ vreau dovada ]

Voi 2,+10% warn pentru bataie de joc.

@Andrey,fa cum spune Royce.

:topic_closed:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.