Jump to content

Timp rămas până în 2025

La mulți ani tuturor!

hai salut

KoSaN
 Share

Recommended Posts

Ma daca dati admine la toti ratati o sa aveti cel de mai ratat svr de minecraft.Deci eu mi-am facut propia insula si vine unu BomBoaNa care lam dat afara de pe insula ... si sa ofticat ca iam distrus un perete din casa... apoi profitand ca nu am fost online a chemat adminul si a cerut protectie la insula mea ..... Pai da-o in pl mea ma dak e asa si eu vreau protectie pe oras ca lam facut eu .... dak e pe dastea....

P.S:Va rog sa imi scuzati limbajul dar am multi nervi ca sunt atatia admini incopetenti!!

greseala greseala dar nici no repara ma .. miam cerut scuze pt limbaj ... cika ii ramane lui bomboana pai dak ii lasa insula lu mia stricato mia inunadato etc... eu ma *** pe svr vostru ma ... am muncit o gramada de timp sa fac insula etc..

da sa vorbesti frumos nu se poate nu ?

sunt admini noi si exact acum a cazut protectile la toti si acum se incurca admini cu protecti uite prima problema ta cum ar fi

edit si nu trebuiea sa faci un topic aiurea facut puteai spune si la discuti :)

Edited by 2pac

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.