KoSaN Posted August 24, 2011 Share Posted August 24, 2011 Ma daca dati admine la toti ratati o sa aveti cel de mai ratat svr de minecraft.Deci eu mi-am facut propia insula si vine unu BomBoaNa care lam dat afara de pe insula ... si sa ofticat ca iam distrus un perete din casa... apoi profitand ca nu am fost online a chemat adminul si a cerut protectie la insula mea ..... Pai da-o in pl mea ma dak e asa si eu vreau protectie pe oras ca lam facut eu .... dak e pe dastea.... P.S:Va rog sa imi scuzati limbajul dar am multi nervi ca sunt atatia admini incopetenti!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
MARRYYUSS Posted August 24, 2011 Share Posted August 24, 2011 Calmeaza-te !! Hooo Hoo !! Acel admin, de unde sa stie ca este insula ta, si nu a altcuiva ??? A fost o greseala, alta data, sper sa nu se mai repete! Si mai usor cu limbajul ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
KoSaN Posted August 24, 2011 Author Share Posted August 24, 2011 greseala greseala dar nici no repara ma .. miam cerut scuze pt limbaj ... cika ii ramane lui bomboana pai dak ii lasa insula lu mia stricato mia inunadato etc... eu ma *** pe svr vostru ma ... am muncit o gramada de timp sa fac insula etc.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
CeDrY2Kk Posted August 24, 2011 Share Posted August 24, 2011 (edited) da sa vorbesti frumos nu se poate nu ? sunt admini noi si exact acum a cazut protectile la toti si acum se incurca admini cu protecti uite prima problema ta cum ar fi edit si nu trebuiea sa faci un topic aiurea facut puteai spune si la discuti Edited August 24, 2011 by 2pac Link to comment Share on other sites More sharing options...
NpK Posted August 24, 2011 Share Posted August 24, 2011 Trebuia sa ceri protectie inainte de a te apuca de construit ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snifel04 Posted August 25, 2011 Share Posted August 25, 2011 Npk are dreptate,trebuia sa ceri protectie inainte. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts