Vennom Posted August 26, 2011 Share Posted August 26, 2011 Am facut un wallpaper in Cinema 4D. Nu am mai lucrat de mult in C4D, si am mai uitat cateva chestii...Sper sa va placa cat de cat... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
RashidX Posted August 26, 2011 Share Posted August 26, 2011 Foarte frumos realizat,meriti un +,bafta mai departe Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giuliano Posted August 26, 2011 Share Posted August 26, 2011 (edited) Nu imi place deloc, din cate am vazut pe la Cinema 4D te descurcai inainte. In primul rand, fontul este total nepotrivit, nu inteleg partea din dreapta a Z-ului si chestia aia care iese din E. In al doilea rand, acea lumina, sincer nici nu stiu ce este nu ar fii trebuit amplasata acolo, sau chiar n-ar fi trebuit pusa. In al treilea rand, puteai schimba culoarea C1-ului a textului "B-Zone" cu un albastru mai deschis, se vedea mai frumos. In al patrulea rand, fillet-cap-ul este prea mare, il puteai pune 2-3 si arata mai bine, sau daca il setai pe mijloc se vedea si mai frumos. In al cincilea rand, textul este cu o parte mica in floor, trebuia sa-l mai ridici, daca ii bagai si o umbra era OK. Deci, in concluzie, mai ai de lucrat sa ajungi din nou la capacitatile tale din trecut, sper sa citesti si sa-mi iei sfaturile in considerare. Bafta. Edited August 26, 2011 by G I U L I 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZwllW Posted August 26, 2011 Share Posted August 26, 2011 E destul de o.k,dar acel E de la B-Zone parca arata ca un unicorn cu chestia aia de iese din el ,iar la Community la sfarsit 'ity' nu prea se vede asa de bine. In rest este frumos,felicitari! Link to comment Share on other sites More sharing options...
waveform Posted August 27, 2011 Share Posted August 27, 2011 frumos maine iti dau +1:)) Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZzumerR Posted August 28, 2011 Share Posted August 28, 2011 Frumos bravo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
HayaT09 Posted August 28, 2011 Share Posted August 28, 2011 Nu prea imi place,dar apreciez efortul depus. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rawel B ZONE Posted August 28, 2011 Share Posted August 28, 2011 Mda .. Frumos . Link to comment Share on other sites More sharing options...
GreenMan Posted August 28, 2011 Share Posted August 28, 2011 Nu prea imi place,dar apreciez efortul depus. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dragonball Posted August 31, 2011 Share Posted August 31, 2011 Frumos gj Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts