Stone Posted August 29, 2011 Share Posted August 29, 2011 (edited) Cu ocazia Salonului Auto de la Frankfurt 2011 Audi va prezenta un nou concept pe numele său Audi Urban Concept. Dar până atunci, cei de la Audi ne prezintă primele poze oficiale ale conceptului. După ce primele schiţe ale lui Audi Urban Concept au fost făcute publice, iată că doar cu trei săptămâni inainte de premiera mondială de la Salonul Auto de la Frankfurt 2011, Audi ne prezintă primele poze oficiale ale conceptului. Audi Urban Concept este un vehicul destinat traficului urban, putând acomoda la bord două persoane, iar propulsia este asigurată de două motoare electrice. Din păcate, oficiali Audi nu au furnizat date tehnice legate de cele două motoare, sau despre alte componente precum ar fi bateriile care alimentează motoarele sau timpul de încărcare a acestora. Caroseria este construită din fibră de carbon, deci greutatea vehicului nu poate fi foarte mare, fapt care permite montarea unor motoare de putere mică, iar autonomia ar putea satisface necesităţile. Toate aceste date vor fi dezvăluite la conferinţa de presă de la Salonul Auto de la Frankfurt 2011 cu ocazia premierei mondiale. Sursa Promotor Edited August 29, 2011 by Stone Link to comment Share on other sites More sharing options...
Goblin Posted August 29, 2011 Share Posted August 29, 2011 (edited) Va dati seama ca aceasta masina nu a fost creata, nu? Este un plan pentru viitor a celor de la Audi, trebuia sa faci si tu un topic cu o masina care exista.. Royce: Arata-mi si mie oriunde in regulament, unde scrie ca trebuie "sa faci si tu un topic cu o masina care exista.." Ai grija data viitoare. Edited August 29, 2011 by Royce Link to comment Share on other sites More sharing options...
DdS REY Posted August 29, 2011 Share Posted August 29, 2011 (edited) OFF: @ Jonathan dupa cum zice si Royce nu scrie in regulament ,, nu postati masini care nu exista ". Numele subforumul e ,, Noutati" uite ca acest model Audi este o noutate, e adevarat este in faza de proiect dar este o noutate. Si daca ar fi sa fie cineva sanctionat eu cred ca acela ar trebui sa fi tu pentru ca tu ai facut off-topic. P.S Reciteste regulamentul. ON: Un design sa zic asa ,, ciudat ", intr-o zi toate masinile vor fi asa dar momentan nu se pare ciudat. Imi place totusi ca are motorul mic ceea ce duce la un consum redus. Gj. Edited August 29, 2011 by Simon D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts