AT Berutu Posted August 31, 2011 Author Share Posted August 31, 2011 Am terminat inscrieriile! Cine posteaza dupa mine, nu va fi luat in considerare! Link to comment Share on other sites More sharing options...
SQ Cappalini Posted August 31, 2011 Share Posted August 31, 2011 HankK scuze ,dar nu pot participa.Am specificat clar ca nu pot intra decat pe 1sept la ora 13:00. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlueRel Posted August 31, 2011 Share Posted August 31, 2011 Nick: BlueRel. Level: 40. Factiunea din care faci parte: The Civiliano Family. Esti dispus ca, daca primesti Wanted, sa stai la jail?: Da !. Esti de acord cu regulile de mai sus?: Da. Crezi ca esti destul de "puternic" pentru a face asta?*: Da !. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AT Berutu Posted August 31, 2011 Author Share Posted August 31, 2011 BlueRel. - Acceptat Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpaZz Posted August 31, 2011 Share Posted August 31, 2011 * Nick:SpaZz. * Level:12 * Factiunea din care faci parte:civil * Esti de acord cu regulile de mai sus:Da * Esti de acord ca, daca nu respecti regulile de mai sus vei fi descalificat:Da * Cu ce masina vei participa?*:Nu stiu sgur voi gasi eu una Link to comment Share on other sites More sharing options...
NobiL Posted August 31, 2011 Share Posted August 31, 2011 Nick: NobiL Level: 7 Factiune: Paramedic Vei fi cat se poate de serios?: da Crezi ca esti capabil sa jurizezi acest eveniment?(Da/Nu): da De ce vrei sa jurizezi acest eveniment?*: Mi se pare destul de interesant si as vrea sa inerc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AT Berutu Posted August 31, 2011 Author Share Posted August 31, 2011 Nick: NobiL Level: 7 Factiune: Paramedic Vei fi cat se poate de serios?: da Crezi ca esti capabil sa jurizezi acest eveniment?(Da/Nu): da De ce vrei sa jurizezi acest eveniment?*: Mi se pare destul de interesant si as vrea sa inerc. Imi pare nespus de rau, dar nu mai avem nevoie de juriu. In schimb, poti participa la eveniment. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MoToRM4X Posted August 31, 2011 Share Posted August 31, 2011 (edited) •Nick: MoToRM4X •Level: 8 •Factiunea din care faci parte: Civil •Esti de acord cu regulile de mai sus: DA •Esti de acord ca, daca nu respecti regulile de mai sus vei fi descalificat: DA •Cu ce masina vei participa?*: Fortune / Turismo / Elegy / Stallion( cel mai probabil ) Edited August 31, 2011 by MoToRM4X Link to comment Share on other sites More sharing options...
David Florin Posted August 31, 2011 Share Posted August 31, 2011 Nick:David_Florin Level:7+ Factiunea din care faci parte:nu am Esti dispus ca, daca primesti Wanted, sa stai la jail?:da Esti de acord cu regulile de mai sus?:da Crezi ca esti destul de "puternic" pentru a face asta?*:da... Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpaZz Posted August 31, 2011 Share Posted August 31, 2011 astazi e eventul nu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest PYRODusty Posted August 31, 2011 Share Posted August 31, 2011 Nick:[PYRO]Dusty Level: 5 Factiunea din care faci parte: Nu fac parte din nicio factiune Esti de acord cu regulile de mai sus: Da Esti de acord ca, daca nu respecti regulile de mai sus vei fi descalificat: Da Cu ce masina vei participa?*: Stratum Link to comment Share on other sites More sharing options...
CosminHDD Posted August 31, 2011 Share Posted August 31, 2011 *Nick: Horeic_Cosmin *Level: 15+ *Factiunea din care faci parte: Paterno Family *Esti de acord cu regulile de mai sus: Da desigur *Esti de acord ca, daca nu respecti regulile de mai sus vei fi descalificat: Da *Cu ce masina vei participa?*: Merit Link to comment Share on other sites More sharing options...
AT Berutu Posted August 31, 2011 Author Share Posted August 31, 2011 Nick:David_Florin Level:7+ Factiunea din care faci parte:nu am Esti dispus ca, daca primesti Wanted, sa stai la jail?:da Esti de acord cu regulile de mai sus?:da Crezi ca esti destul de "puternic" pentru a face asta?*:da... Acceptat! astazi e eventul nu? Maine ora 18:30! Am avut niste probleme si nu l-am putut tine azi, imi pare rau! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snugst3rr Posted August 31, 2011 Share Posted August 31, 2011 Nick:Snugst3rr Level:11 Factiunea din care faci parte:Taxi Cab Company Esti de acord cu regulile de mai sus:Da Esti de acord ca, daca nu respecti regulile de mai sus vei fi descalificat:Da Cu ce masina vei participa?*:Random.Nu am masina personala. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AndreiSmash Posted August 31, 2011 Share Posted August 31, 2011 Nick:andrei_smedoiu Level:15 Factiunea din care faci parte:Niciuna Esti dispus ca, daca primesti Wanted, sa stai la jail?:Da Esti de acord cu regulile de mai sus?:Da Crezi ca esti destul de "puternic" pentru a face asta?*:Da Link to comment Share on other sites More sharing options...
AT Berutu Posted September 1, 2011 Author Share Posted September 1, 2011 Nick:andrei_smedoiu Level:15 Factiunea din care faci parte:Niciuna Esti dispus ca, daca primesti Wanted, sa stai la jail?:Da Esti de acord cu regulile de mai sus?:Da Crezi ca esti destul de "puternic" pentru a face asta?*:Da Acceptat! Link to comment Share on other sites More sharing options...
peya Posted September 1, 2011 Share Posted September 1, 2011 Nick: Peya Level: 17 Faction you belong: none Do you agree with the above rules: yes You agree that if you follow the above rules will be disqualified: yes What car will you participate? *: Washington Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpaZz Posted September 1, 2011 Share Posted September 1, 2011 Hank zic sa facem eventul alta data nu vezi nu mai merge samp..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
BAWZ Posted September 1, 2011 Share Posted September 1, 2011 Nick: WeeLd Level: 30 Factiunea din care faci parte: The Corleone Family Esti de acord cu regulile de mai sus: Da Esti de acord ca, daca nu respecti regulile de mai sus vei fi descalificat: Da Cu ce masina vei participa?*: Sabre ( American Muscle ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
South CARIE Posted September 1, 2011 Share Posted September 1, 2011 (edited) retrag...mi-a distrus cineva msina Edited September 1, 2011 by CARI3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
AT Berutu Posted September 1, 2011 Author Share Posted September 1, 2011 (edited) Event over! Locul 1: quintrixON Locul 2: [skillZ]Max Locul 3: NobiL Felicitari!!! Edited September 1, 2011 by HanKk Link to comment Share on other sites More sharing options...
nuSUNTazrael. Posted September 1, 2011 Share Posted September 1, 2011 (edited) Juriul: Doresti sa faci parte din juriu? Atunci urmeaza modelul de mai jos(binenteles ca veti fi platiti): Nu ca banii ar conta pentru mine, doar ca nu stii ce inseamna sa fii corect. Sunt consitent ca banii nu conteaza in acest joc, mai presus este prietenia si intelegerea. PS: Data viitoare cand organizezi un EVENT, incearca sa fii acolo, nu sa o pui pe Andreutz@ in locul tau, si doar pe ea sa o platesti. Asta tine de bun simt, si de respect fata de ceilalti, pe care am crezut ca le ai, dar se pare ca m-am inselat. Edited September 1, 2011 by Zucker Link to comment Share on other sites More sharing options...
AT Berutu Posted September 2, 2011 Author Share Posted September 2, 2011 (edited) Juriul: Doresti sa faci parte din juriu? Atunci urmeaza modelul de mai jos(binenteles ca veti fi platiti): Nu ca banii ar conta pentru mine, doar ca nu stii ce inseamna sa fii corect. Sunt consitent ca banii nu conteaza in acest joc, mai presus este prietenia si intelegerea. PS: Data viitoare cand organizezi un EVENT, incearca sa fii acolo, nu sa o pui pe Andreutz@ in locul tau, si doar pe ea sa o platesti. Asta tine de bun simt, si de respect fata de ceilalti, pe care am crezut ca le ai, dar se pare ca m-am inselat. Am avut mici probleme, vei fi platit cand merge serverul, si tu si ceilalti... P.S: Asta nu e un topic pentru discutii, puteai sa imi dai un PM... Edited September 2, 2011 by HanKk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts