Jump to content

Snugst3rr

Member
  • Posts

    879
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Bucuresti

Recent Profile Visitors

3032 profile views

Snugst3rr's Achievements

Rising Star

Rising Star (9/14)

19

Reputation

  1. Snugst3rr

    Nick: Snugst3rr Rank: 3 Nick-ul celui reclamat: Alynu Level-ul celui reclamat: 20 Facțiune celui reclamat: Civil Motivul reclamației: DM in timp ce eram on-duty Dovezi (screenshot/video): http://imgur.com/a/vTRGZ Bară RPG a celui reclamat:
  2. Snugst3rr

    Nick: Snugst3rr Rank: 3 Nick-ul celui reclamat: Nasul98 Level-ul celui reclamat: 19 Facțiune celui reclamat: Civil Motivul reclamației: A tras in mine cand aveam client. Dovezi (screenshot/video): http://imgur.com/a/nYOwp Bară RPG a celui reclamat:
  3. De pe RPG: De unde slot garaj ?
  4. Snugst3rr

    1. Nick: Snugst3rr Rank: 1 Nick-ul celui reclamat: ciprii_20 Level-ul celui reclamat: 10 Facțiune celui reclamat: Civil Motivul reclamației: A chemat taxi si avea desync, deci nu ma putea vedea asa ca m-a injurat. Dovezi (screenshot/video): http://imgur.com/a/t3bs2 Bară RPG a celui reclamat: 2. Nick: Snugst3rr Rank: 1 Nick-ul celui reclamat: alexalex10 Level-ul celui reclamat: 7 Facțiune celui reclamat: Civil Motivul reclamației: S-a urcat pe masina si a inceput sa dea in ea. Daca nu plecam, ar fi dat pana o distrugea. Dovezi (screenshot/video): Bară RPG a celui reclamat:
  5. Snugst3rr

    Nick: Snugst3rr Rank: 1 Propunere: Imbunatatirea regulamentului pentru raportul de activitate Am pus cele doua pasaje pentru ca al doilea face referire la subiectul primului, dar propunerea este strict facuta pentru al doilea pasaj. Avand in vedere ca numarul de comenzi care trebuie facut in fiecare saptamana pentru raportul de activitate depinde de rank-ul fiecaruia, as spune ca ar fi mult mai ok sa ai un numar variabil de comenzi invalide, un procentaj din numarul de comenzi obligatorii pentru raport. Problema actuala: Rank 1 - 40 de comenzi; Invalide - 5 Rank 3 - 60 de comenzi; Invalide - 5 Rank 5 - 10 comenzi; Invalide - 5 Cu cat creste numarul de comenzi, cu atat sunt mai multe sanse sa iti iasa o comanda invalida. Pe langa asta, numarul de comenzi invalide nu se limiteaza doar la primele X comenzi facute, unde X e numarul obligatoriu de comenzi pentru rank-ul tau. Daca vei vrea sa faci 200 de comenzi, sansele sa ai comenzi invalide cresc si mai mult. In extrema cealalta, rank 5 are de facut 10 comenzi si are dreptul la 4 invalide pentru a nu lua FW. 4 comenzi din 10 inseamna 40% din raportul obligatoriu invalid. Rank 3, pe de alta parte, cu 4 comenzi invalide, inseamna ca are dreptul doar la ~6%. Asa cum e acum, un membru poate sa faca 200 de comenzi intr-o saptamana si sa aiba 5 invalide, rezultand ca raportul sa ii fie invalidat si sa primeasca FW. Dar aceste 5 comenzi invalide reprezinta 2.5% din intregul raport de activitate. Rezultatul final este ca un Rank 5 poate sa aiba un raport VALID cu 40% din comenzi invalide, iar un membru cu raport de 200 de comenzi are un raport INVALID cu 2.5% comenzi invalide. Propunerea mea este ca numarul de comenzi invalide sa fie variabil, sa fie un procentaj din numarul total de comenzi efectuate. Ex: Procentaj invaliditate = 10% La 40 de comenzi iei FW daca ai 4 comenzi invalide. La 200 de comenzi iei FW daca ai 20 de comenzi invalide. In felul acesta oamenii vor fi motivati sa faca si mai multe comenzi daca au nefericirea de a face o comanda invalida din greseala sau nu. Ex: Am 5 invalide la 40 de comenzi, deci iau FW. Daca mai fac inca 20 de comenzi si raman la 5 invalide, am scapat de FW. Cu ce crezi că va ajuta această propunere facțiunea?: Comenzile invalide sunt cauzate de un fare incorect, iar fare-ul incorect, de cele mai multe ori, se datoareaza neatentiei, nu lipsei de cunoastere a regulamentului. FW-uri se pot da in continuare daca un client doreste sa faca reclamatie taximetristului care nu a vrut sa il transporte cu fare-ul corect. Merci de atentie
  6. Snugst3rr

    1. Nick: Snugst3rr Rank: 1 Nick-ul celui reclamat: romillerrr Level-ul celui reclamat: 13 Facțiune celui reclamat: Civil Motivul reclamației: Mi-a atacat taxi-ul (un fel de DM pe masina) M-a deranjat pentru ca a trebuit sa plec de la CNN si sa il repar. Dovezi (screenshot/video): Bară RPG a celui reclamat: 2. Nick: Snugst3rr Rank: 1 Nick-ul celui reclamat: mach Level-ul celui reclamat: 81 Facțiune celui reclamat: Civil Motivul reclamației: M-a incurcat in a-mi indeplini comanda. A vrut sa imi distruga masina. Dovezi (screenshot/video): Bară RPG a celui reclamat:
  7. Snugst3rr

    Nick: Snugst3rr Rank: 1 Nick-ul celui reclamat: redbull109 Level-ul celui reclamat: 111 Facțiune celui reclamat: Civil Motivul reclamației: M-a incurcat in a duce comanda la bun sfarsit prin a-mi bubui taxi-ul. Dovezi (screenshot/video): Bară RPG a celui reclamat:
  8. Snugst3rr

    Nick: Snugst3rr Rank: 1 Propunere: Imbunatatirea regulamentului Din punctul meu de vedere este o eroare in regulament si o sa si explic de ce. Atunci cand o persoana face o comanda la taxi inseamna ca are nevoie de serviciile tale, iar tu ca taximetrist vrei ca el, clientul tau, sa fie multumit in urma interactiunii cu tine. Cand vine si iti cere sa il plimbi 1,2,3 ... n kilometri, isi exprima dorinta vis-a-vis de serviciile pe care poti sa i le oferi. Cine sunt eu sa ma opun dorintei clientului meu, atata timp cat fac parte din activitatea mea de taximetrie ? In prima faza, ii acorzi omului prezumptia de nevinovatie si nu te gandesti nicio clipa ca e post-hunter. Daca nu ar mai avea aceasta regula pe care s-o abuzeze, ar fi mai greu de facut post-hunting. Bottom line aici e ca oamenii vor sa faca rau si au la dispozitie o cale foarte usoara prin aceasta regula actuala. Ce se poate face ? In primul rand, de ce a fost introdusa aceasta regula ? Cu ce deranjeaza ca transporti pe cineva cu taxi-ul 1 km ? Daca este din cauza raportului, pentru ca acesta ar putea fi facut cu ajutorul unui prieten, atunci nu e ok. Nu e ok pentru ca prietenul poate sa spuna la fel de bine si locatii intr-o raza de 1 km, deci nu s-a rezolvat problema fasificarii raportului. Cu ce crezi că va ajuta această propunere facțiunea?: Mai scapam de post-hunteri si de FW date pe motive d-astea nesemnificative. De asemenea, in ritmul actual, o sa ajungi la client considerandu-l din start un personaj negativ din cauza experientelor cu post-hunterii care incearca sa te pacaleasca si sa iti faca rau. As prefera sa iau o comanda si sa ma gandesc cum ajung mai repede la el, nu sa ma gandesc daca e post-hunter sau nu. Merci de atentie
  9. Snugst3rr

    Am vazut ca se incing rau spiritele cand vine vorba de regula de 3 secunde. Ia incercati sa cititi ce scriu mai jos si apoi imi spuneti daca am sau nu dreptate. Cand un coleg incalca regula din neatentie si isi cere scuze, putem da dovada de colegialitate si sa nu mergem la Alex sa-i cerem sa-l penalizeze. Daca se intampla de mai multe ori intr-un interval scurt de timp deja nu mai e neatentie, e tupeu. Reprosurile apar deoarece cativa se chinuie sa respecte regula de 3 secunde, iar altii sunt indiferenti fata de ea, ba in plus, mai cer si ca ceilalti sa dea dovada de colegialitate si sa nu le atraga atentia asupra faptului ca au incalcat regulamentul. Problema se rezolva extrem de usor si nu aveti cum sa nu fiti de acord cu mine. Atunci cand tie iti apare pe /timestamp ca un coleg a acceptat in mai putin de 3 secunde comanda, ii atragi atentia pe /f deoarece e posibil ca si altor colegi sa le fi aparut tot sub 3 secunde accept-ul, dar care, in schimb, au apasat F8 si s-au dus pe forum, fara sa spuna nimic, sa-i dea PM lui Alex. In situatia asta, i se ofera sansa celui care urmeaza sa primeasca o amenda, poate aiurea sau poate pe drept, sa faca SS la accept-ul sau si sa aiba o contra-dovada. Degeaba va agitati aiurea cand cineva va reproseaza ca ati incalcat regula. Aici defapt ar trebui sa spuneti "multumesc" pentru ca v-a dat sansa sa faceti SS, in loc sa fuga sa va reclame, el avand dovada ca ati acceptat in mai putin de 3 secunde, iar voi chiar daca ati acceptat in 3 secunde sau mai mult, nu aveti contra-dovada si sunteti amendati. Se intampla destul de des ca din cauza lag-ului, la comenzile acceptate la limita de 3 secunde, unor colegi sa le apara doar 2 si daca acestia fac SS, nu o sa scrie niciunde ca a fost lag si ca defapt asta e motivul pentru care au aparut 2 in loc de 3. O sa va luati o amenda frumusica. Nu va mai plangeti atat cand se spune pe /f de accept-uri in 2 secunde, ca nu e de rau. De rau e atunci cand nu se spune si se merge direct pe forum cu ss-ul fara a-i da sansa colegului sa isi stranga dovezile necesare cu care sa scape de amenda.
  10. Snugst3rr

    Un update la blacklist cand faci? Am vazut ca ultimu a fost acum 4 zile
  11. Snugst3rr

    Corinutza, poate Dia si Julia nu se supara, dar eu ma supar .. Anyway .. succes mai departe si ai grija in ce factiune intri
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.