ZwllW Posted August 31, 2011 Share Posted August 31, 2011 Am facut un desen cu B-Zone din lipsa de ocupatie,voi revenii maine cu un nou topic cu alte gift-uri pentru ca este ziua B-Zone: Daca va place apasati pe +. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boogie Posted August 31, 2011 Share Posted August 31, 2011 Nu cred ca asta e facut special pentru b-zone totus nu exprima nimic despre comunitate doar un desen mai vechi si acum ai pus numele? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZwllW Posted August 31, 2011 Author Share Posted August 31, 2011 Nu cred ca asta e facut special pentru b-zone totus nu exprima nimic despre comunitate doar un desen mai vechi si acum ai pus numele? Pai si acel personaj pe care scrie S.A ce e,e un personaj din San Andreas,scuzati ca am facut off-topic,inca o data scuze. Numai fa posturi pentru 1+ omule. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrYonutz Posted August 31, 2011 Share Posted August 31, 2011 Si cum reprezinta asta B-Zone-ul? Nu vad nimic reprezentativ. Este doar un "gangster" si un "B-Zone" langa. Textul ala poate fi sters, si scris orice altceva. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts