Jump to content

Ce parere ai despre tunning ?

Aerox
 Share

Recommended Posts

Multi tineri / adulti sunt pasionati de tunning, de multe ori isi pierd scooter-ul / motocicleta / permisul datoria acestui lucru, investesc foarte multi bani in acest lucru. Voi ce parere aveti despre acest lucru ? Sunteti pasionati de acest lucru ? Aveti moto / scooter tunat ? Ati vrea sa aveti ?

Incercati sa argumentati cat mai mult.

Cateva reguli:

- Fara OFF-Topic;

- Fara Double-Topic;

- Ganditi-va inainte de a posta, nu 2 vorbe si gata, trebuie sa intelegem despre ce este vorba;

- Daca puteti, postati si poze.

Sincer sunt mare fan insa, tre sa fi plin la buzunar daca vrei sa faci un tunning corect si fiabil, detin cu Mlaguti F12 Ducati (Minarelli orizontal)

si acum vreau sa-i iau o Toba esapament Giannelli Next Malaguti, Role variator Yamaha 15x12x6.8gr, cateva reparatii la carene si imbunatatiri,

o vopsea noua gri metalizat cu set sticker redbull, si cam atat momentan

Edited by TSR Blanco

Tuning... hmmm... Exista doua feluri de tuning: Aspect si putere. Tuningul ca aspect de multe ori ma duce cu gandul la cuvantul "chici". De ce? Simplu! Multi isi impopotoneaza motocicletele, respectiv masinile, cu lucruri care cateodata sunt inutile. Nu spun ca un paint-job sau o motocicleta in doua culori nu ar arata bine, dar... ce-i prea mult strica. Tuningul cu referire la putere, sau modificari la motor, dupa parerea mea nu e asa sigur. Daca producatorul a realizat motorul acela cu atatia CP [spre exemplu], de ce il modifici? De unde stii ca acel motor poate mai mult?(vorbind de motocicletele mai accesibile). Daca vrei o motocicleta mai puternica iti achizitionezi alta, nu faci tot felul de modificari care te pot pune in pericol.

Asa cum a spus si bullz mai sus,e cam inutil sa modifici o motocicleta de exemplu la motor,daca producatorul a fabricat-o asa,inseamna ca atat trebuie sa aiba,iar la partea de tunnig la aspect sunt pro,chiar daca toate motocicletele sunt fabricate foarte frumos,fiecare are imaginatie si o poate modifica dupa blunul plac ,dar tot mai frumoase sunt cele originale ,adica fara nici un pic de tunning .

Da, mi-ar placea sa am masina tunata deoarece asa mi-as putea exprima eu sentimentele. Tunningul reprezinta o arta care se aseamana foarte mult cu Graffitti

Sunt fan al motoretelor cu motor puternic, insa tuningul ii arata adevarata frumusete a unei motorete, dar te cam lasa cu buzunaru gol.

In tuning poti face diferite desene pe masina ta, este la moda, doar la cei cu bani.

Edited by Thomas Jefferson

Sunt Fan Tuning ... Dar cand vad un motor Tunat ca la Tigani ....Imi vine scarba ..Daca as avea un motor nu stiu daca as investii bani in el pentru ca 1. Costa mult 2.Ce rost ar avea? Sa vada lumea culori si teava de esapament mare?? Mai Bine mai simpla

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.