BreeZe Posted September 2, 2011 Share Posted September 2, 2011 Ce este aceasta companie ? Aceasta companie este una de arme , care ofera mafiilor / playerilor arme la comanda , la un pret redus ! Aceasta companie este condusa de PinQ , cel care este si distribuie armele la locatiile care le spuneti voi ! ------------------------------------------------------------> Cum pot comanda ? Comenzile se pot face AICI , cu un post facut dupa modelul urmator : Nick : Level : Factiune : Armele dorite : Locatia de intalnire : ------------------------------------------------------------> Preturile armelor ! Deagle : 800$ Shotgun : 1000$ M4 : 1.500$ MP5 : 2.500$ SDPistol : 500$ Rifle : 3.200$ ------------------------------------------------------------> Pachete : Pentru factiuni , daca arms dealeri nu fac fata , sau materialele vor sa le tina pentru war , eu va pot oferi urmatoarele pachete : Model cerere Pachet : Nick : Level : Factiune : Pachet-ul dorit : Locatia pentru livrare : Pachet 1 : Deagle + M4 = 5000$(PERSOANA) Pachet 2 : Deagle + MP5 = 5.500$ ( PERSOANA) Pachet 3 : Deagle + M4 + MP5 = 7000$ (PERSOANA) Pachet 4 : All guns ! = 10.000$ (PERSOANA) ------------------------------------------------------------> Reduceri ! Daca , doriti sa ma luati ca furnizor pentru factiunea dumneavoastra , imi faceti un salariu saptamanal sau la zi , iar eu voi face materiale si va voi aduce arme cand doriti dvs ! ------------------------------------------------------------> Contact : Nume : PinQ Nr.Telefon : 7944123 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.