Jump to content

[SOLVED]Intrebare

Alpha287
 Share

Recommended Posts

•  
  • Nume: Andrei
  • Varsta: 15
  • Ce problema ai?: -
  • O scurta descriere a situatiei: Am o mica intrebare. Am acasa niste casete de alea mari pentru DVD...cum se filma mai demult, ce contin nunti,botezuri etc. As vrea sa stiu cum pot copia aceste casete pe un CD/DVD , bineinteles daca se poate. Ma gandeam sa fac asta eu personal daca reusesc decat sa ma duc la cineva profesionist care aici, ia cam mult ptr o caseta.
  • Screenshot: -
  • Alte precizari: Ma gandeam ca poate trebuie sa cumpar ceva anume la care sa conectez DVD-ul iar acel "ceva" in calculator, zic si eu. Sper sa ma poata ajuta cineva cu un sfat, si sper ca am postat unde trebuie.

Hmm. . . Daca nu ma insel trebuie sa ai un DVD din ala care primeste numai casete. . . Daca ai din acela vezi daca poti sa il conectezi la computer. Daca nu, am impresia ca poate fi copiata inregistrarea direct de pe caseta pe DVD/CD daca are 2 sloturi aparatul. Asta cred eu

Hmm. . . Daca nu ma insel trebuie sa ai un DVD din ala care primeste numai casete. . . Daca ai din acela vezi daca poti sa il conectezi la computer. Daca nu, am impresia ca poate fi copiata inregistrarea direct de pe caseta pe DVD/CD daca are 2 sloturi aparatul. Asta cred eu

Exact, DVD de ala vechi. El singurele chestii pe care le are la spate, sunt niste mufe, de alea care le bagi in TV (rosu,alb,galben) si daca o mai avea o chestie neagra. Hmm, prin 1997, daca nu chiar mai bine de cand e video-ul, nu cred ca stiau aia de 2 sloturi ce zici tu. Citisem ceva pe net, si imi zicea ca sa fac copie de asta, mi-ar trebui sa am o placa video .. ceva cu VIVO, nu stiu ce e asta. Oricum multumesc pentru ca ai incercat sa ma ajuti, astept si alte sfaturi.

Edited by Alpha287

Ai nevoie mai intai pt calculator de o placa TV sau o placa de achizitie video, plus cablu intre video si PC(poate fi cablu coaxial-daca e placa TV sau cablu scart S-video pt. cealalta placa).Placa respectiva vine cu software.Copiezi filmul de pe e video pe PC in format avi.Apoi poti copia filmul pe DVD(in ideea ca DVD-player-ul tau poate avi).

Nu stiu daca functioneaza ... am cautat pe net si am gasit acest raspuns . Eu nu am prea inteles nimic :)) Poate intelegi tu ceva .

Nu stiu daca functioneaza ... am cautat pe net si am gasit acest raspuns . Eu nu am prea inteles nimic :)) Poate intelegi tu ceva .

Cu astfel de posturi poti primi un mare warn. Aici postezi in caz ca poti sa ajuti acea persoana cu un sfat in problema pe care o are, insa tu nu m-ai ajutat cu nimic prin acest post. Nici eu nu inteleg ce scrie acolo pe net, de aceea am postat aici. Nu vad rostul acestui post. Ai grija pe viitor.

Edited by Alpha287

Sunt tot felul de "gadget-uri" care se ataseaza la pc sau mai stiu eu ce, unde bagi caseta.

Ex:

vcr_to_dvd_transfer.jpg

sau asa:

Panasonic-DIGa-DMR-XW41V-DMR-XP21V-VHS-HDD-DVD-Recorders-1.jpg

Dar sunt foarte scumpe.

Ceva mai ieftin ar fi asta:

Roxio-Easy-VHS-To-DVD-Adapter.jpg

desi nu stiu daca merge sau nu.

Totusi, eu iti recomand sa te duci la un centru specializat in asa ceva, altfel risti sa strici ceva, caseta, pc-ul, mai stiu eu ce.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.