Jump to content

B-Zone TV - Idioti - Comedie

RiddeRee wtf
 Share

Recommended Posts

ACEST CLIP NU PARTICIPA LA COTM.

Titlul clipului: The Idiots from B-Zone

Gen: Comedie !

Durata: 5:00

Data lansarii: Astazi !

Scurta prezentare: Comedie !

Link catre clip :

Din aceste melodi sunt luate toate suntele !

MUSIC LIST

00:11 - 00:45 - ZZ Top - La Grande

00:50 - 01:01 - Michael Nyman - Boyd's Journey

01:31 - 01:58 - Seeed - Psychedelic Kingdom

02:02 - 02:06 - Bernard Herrmann - Psycho

02:28 - 02:33 - R Kelly - I Believe I Can Fly

02:36 - 02:49 - Trio - Da Da Da

02:56 - 03:02 - Rick Astley - Never Gonna Give You Up

03:03 - 03:20 - Latcho Drom - La Verdine

03:24 - 03:38 - Craig Armstrong - Escape

03:39 - 03:47 - Sabre Dance - Aram Khachaturian

03:47 - 04:39 - Craig Armstrong - Escape

04:40 - 05:02 - Trio - Da Da Da

Edited by JustMed

Edited ...

Credeam ca te-ai schimbat..

Este frumos,dar din pacate am sa-ti prezint cateva motive pentru care cred 100 % ca acest film nu este facut de tine:

1.Intro-ul tau se vede aproape pe tot ecranu de la playerul youtube,dar filmuletul nu,filmuletul este mai mic si centrat in mijloc exact ca atunci cand il furi de pe Youtube.

2.Calitatea este 240p specifica unui video furat,adica uitate la unele faze,gen 2:01 unde calitatea ...cade la pamant,se intampla 60 % atunci cand furi videoul de pe yotube.

3.Nici B-Zone Movie si nici B-Zone RPG nu au numere de inmatriculare cum ai tu acolo in film,facandu-ma sa cred ca unele secvente sunt Single Player

4.Daca stiai cat de intins sa fie Intro-ul (rezolutia),stiai sa o pui la fel si la clip.

5.As dori doar o scurta secventa din PC cu filmare care le-ai facut,as fi foarte foarte curios.

Concluzia care am tras-o,Nu tu l-ai facut,ai mintit la sfarsit ca "Filmed si Edited" de tine.

"Thanks B-Zone" pentru ce? Ca te-a lasat sa pui film copiat de pe YouTube,fara ca altii sa-si dea seama.

Poate altii nu-si dau seama,dar EU,eu imi dau 100 % seama.

Nu am vrut sa te dau in gat pentru ca am ceva cu tine,dar cand e vorba de pacalit jucatorii si primit faima pentru un simplu "Download" de pe youtube,nu mi se pare chestie ingenioasa.

In viitor,am sa propun,"this kind of players" sa primeasca Suspend 1 saptamana cand vin cu clipuri furate.

Si te rog sa nu cumva sa raspunzi la postul acesta ca "BAAA Eu l-am facut,intreaba-l pe Gigel ca si el a fost",pentru ca nu impresionezi pe nimeni,eventual "nou venitii".

Parerea mea despre LCN Ridder s-a schimbat radical din cauza acestui clip.

Salutari,

Edited by Quadro

Este frumos,dar din pacate am sa-ti prezint cateva motive pentru care cred 100 % ca acest film nu este facut de tine:

1.Intro-ul tau se vede aproape pe tot ecranu de la playerul youtube,dar filmuletul nu,filmuletul este mai mic si centrat in mijloc exact ca atunci cand il furi de pe Youtube.

2.Calitatea este 240p specifica unui video furat,adica uitate la unele faze,gen 2:01 unde calitatea ...cade la pamant,se intampla 60 % atunci cand furi videoul de pe yotube.

3.Nici B-Zone Movie si nici B-Zone RPG nu au numere de inmatriculare cum ai tu acolo in film,facandu-ma sa cred ca unele secvente sunt Single Player

4.Daca stiai cat de intins sa fie Intro-ul (rezolutia),stiai sa o pui la fel si la clip.

5.As dori doar o scurta secventa din PC cu filmare care le-ai facut,as fi foarte foarte curios.

Concluzia care am tras-o,Nu tu l-ai facut,ai mintit la sfarsit ca "Filmed si Edited" de tine.

"Thanks B-Zone" pentru ce? Ca te-a lasat sa pui film copiat de pe YouTube,fara ca altii sa-si dea seama.

Poate altii nu-si dau seama,dar EU,eu imi dau 100 % seama.

Nu am vrut sa te dau in gat pentru ca am ceva cu tine,dar cand e vorba de pacalit jucatorii si primit faima pentru un simplu "Download" de pe youtube,nu mi se pare chestie ingenioasa.

In viitor,am sa propun,"this kind of players" sa primeasca Suspend 1 saptamana cand vin cu clipuri furate.

Si te rog sa nu cumva sa raspunzi la postul acesta ca "BAAA Eu l-am facut,intreaba-l pe Gigel ca si el a fost",pentru ca nu impresionezi pe nimeni,eventual "nou venitii".

Parerea mea despre LCN Ridder s-a schimbat radical din cauza acestui clip.

Clipul asta l-ai furat cum ai stiut sa-l furi si pe asta : "Clovn Partea 2" <object width=170" height="157"><param name="movie" value="

name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="
type="application/x-shockwave-flash" width="170" height="157" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true"></embed></object>

Salutari,

A Da,auzi Culmea,uitate asta este EXACT EXACT facut ca al tau? Sau alta explicatie e ca l-ai copiat

<object width="560" height="345"><param name="movie" value="

name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="
type="application/x-shockwave-flash" width="560" height="345" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true"></embed></object> Edited by DaniSteptu

Edited ...

Credeam ca te-ai schimbat..

Pff pai daca ai vazut filmu "B-Zone - 3 Years Together OFFICIAL" tot al lui ridder ai fi observat ca se vede diferit deci ar trebui sa taci

Edited by Mr Smoke

Filmul tau este copiat dupa acesta.

type="application/x-shockwave-flash" width="560" height="345" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true"></embed></object> Edited by DaniSteptu

Filmul tau este copiat dupa acesta.

type="application/x-shockwave-flash" width="560" height="345" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true"></embed></object>

Asta vroiam sa spun si eu ! Dar mi-a fost lene sa caut pe Youtube.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.