Jump to content

[SOLVED]Ajutor !! Reinstalare GTA San Andreas !!

xEzio
 Share

Recommended Posts

Buna Ziua,

M-am lasat un timp de SA:MP si am vrut sa ma apuc iarasi.Am avut un CD original de GTA San Andreas pe care am vrut sa il instalez,dar nu imi aparea chestia aia cu instalu`.Ei bine....mi-am comandat San Andreas de pe net,deoarece am crezut ca CD-ul e de vina.Mi-a venit alaltaieri CD-ul si acceasi problema...nu imi apare nimic...tot se aude brrr brrr de la hard-disk si atat.Deschid My Documents,si vreau sa ma uit ce am in Computer.....si imi apare chestia asta : http://img.b-zone.ro/images/97600512514943688493.png ....se incarca linia aia si atat. Nu stiu ce sa fac.

Daca aveti vreo idee va rog sa nu ezitati sa dati un Reply !

Vreau sa mai specific ca am cerintele care mi le cere jocul (Cele recomandate,nu cele minime) !!

Multumesc Frumos !

Buna Ziua,

M-am lasat un timp de SA:MP si am vrut sa ma apuc iarasi.Am avut un CD original de GTA San Andreas pe care am vrut sa il instalez,dar nu imi aparea chestia aia cu instalu`.Ei bine....mi-am comandat San Andreas de pe net,deoarece am crezut ca CD-ul e de vina.Mi-a venit alaltaieri CD-ul si acceasi problema...nu imi apare nimic...tot se aude brrr brrr de la hard-disk si atat.Deschid My Documents,si vreau sa ma uit ce am in Computer.....si imi apare chestia asta : http://img.b-zone.ro/images/97600512514943688493.png ....se incarca linia aia si atat. Nu stiu ce sa fac.

Vreau sa mai specific ca am cerintele care mi le cere jocul (Cele recomandate,nu cele minime) !!

Multumesc Frumos !

Sfatul meu ar fi sa reinstalezi Windowsul , probabil ai luat un virus .

Daca cu reinstalatul windowsului nu reusesti nimic , incearca sa mai cureti calculatorul , in interiorul carasei .

Am o intrebare, ai incercat sa bagi un alt DVD/CD in DVD/CD-ROM? Daca da, spune ce ti se intampla, iti apare la fel? Daca nu iti apare la fel, se poate si ca CD-ul sa fie stricat, si eu am patit cam acelasi lucru la CD-ul original de la The Sims 2. Incearca sa bagi CD/DVD-ul intr-un computer diferit.

Am o intrebare, ai incercat sa bagi un alt DVD/CD in DVD/CD-ROM? Daca da, spune ce ti se intampla, iti apare la fel? Daca nu iti apare la fel, se poate si ca CD-ul sa fie stricat, si eu am patit cam acelasi lucru la CD-ul original de la The Sims 2. Incearca sa bagi CD/DVD-ul intr-un computer diferit.

Salut !

Da,am mai bagat si alte CD-uri si mi se intampla exact la fel.Si scuze ca nu am specificat....am laptop.

O sa incerc sa imi reinstalez Windows-ul.

Aaa, si inca ceva.Am curatat si Hard-Disk-ul dar mi se intampla la fel.

Alte Pareri ??

Edited by JusTSweeT

Buna Ziua,

Multumesc Frumos !

Scoate mufa de la hard si bag-o iar, 1

1) curata-l de praf

2)schimba draivarele de la hard-Disk cu Floppy Disk care corespund cu P.C tau.

3)reinstaleaza sistemu'

4)curata placutele de rami.

5)dai un scan cu un antivirus

6)Hard nou.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.