Nizza Posted September 19, 2011 Share Posted September 19, 2011 Salut..aici sunt primele mele creatii,astept parerile voastre pentru ca sunt incepator.Astept orice sfat! Pozele sunt personalizate cu numele meu..Nizza 1(Click) 2(Click) 3(Click) 4(Click) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sp00k Posted September 19, 2011 Share Posted September 19, 2011 Nimic complicat in pozele tale simple si la obiect . Un inceput destul de bun . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nizza Posted September 20, 2011 Author Share Posted September 20, 2011 Nimic complicat in pozele tale simple si la obiect . Un inceput destul de bun . Multumesc Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrYonutz Posted September 20, 2011 Share Posted September 20, 2011 Nu e chiar atat de bine... Ai pus un simplu text... Inteleg ca esti la inceput, dar incearca sa faci ceva mai complicat. PS: Puti! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dinamik Posted September 20, 2011 Share Posted September 20, 2011 1.Deci mai ai de lucrat...doar adaugand un text nu prea se numeste "creatie" 2.Dar imi place ca is scurte si la obiect 3.Care e faza cu "P.S Puti!"? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aylin Posted September 20, 2011 Share Posted September 20, 2011 @Dinamik: inside joke probabil? Sunt dragute lucrarile, pentru un incepator (nu ma refer in an offensive way xD) Ca un prim sfat iti sugerez sa renunti la formatul .jpg, se pierde mult din claritatea imaginilor so .png ar fi mult mai potrivit :] Mai lucreaza la imbinarea culorilor pentru ca in ultima creatie mi se pare ca sta ca nuca-n perete verdele ala de la text Cu timpul sper sa te orientezi spre dimensiuni mai mici daca vrei sa faci semnaturi, astea sunt un pic cam mari (in fine, fata de dimensiunile cu care sunt eu obisnuita). Si ar trebui sa incerci si niste brushes cu texturi, si in fine sa le modifici opacity & so on. Bafta in continuare ^^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nizza Posted September 20, 2011 Author Share Posted September 20, 2011 Nu e chiar atat de bine... Ai pus un simplu text... Inteleg ca esti la inceput, dar incearca sa faci ceva mai complicat. PS: Puti! tu duhnesti ! @multumesc pentru toate sfaturile..astea sunt chiar primele mele "creatii" Link to comment Share on other sites More sharing options...
im ugly still gettin' hoes Posted September 20, 2011 Share Posted September 20, 2011 sunt bune pentu un incepator iti recomand multe tutoriale btw ultima creatie e facuta si in photoscape,acolo i-ai pus frame-ul Link to comment Share on other sites More sharing options...
GreenMan Posted September 20, 2011 Share Posted September 20, 2011 Daca zici ca esti incepator incepator...tot e bine! Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlackApple Posted September 20, 2011 Share Posted September 20, 2011 (edited) Edited Edited September 20, 2011 by Eusebio Abtine-te. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts