Jump to content

[IMG] B-Zone

MaSe ViP
 Share

Recommended Posts

Bun, e bine ca ai incercat sa faci ceva in CInema 4D, dar:

* Lumina este pusa gresit

* Acei pereti, trebuia sa ii mai innalti putin, ca sa nu se mai vada fundalul negru.

Deci urmeaza cateva tutoriale pentru inceput !

Bun, e bine ca ai incercat sa faci ceva in CInema 4D, dar:

* Lumina este pusa gresit

* Acei pereti, trebuia sa ii mai innalti putin, ca sa nu se mai vada fundalul negru.

Deci urmeaza cateva tutoriale pentru inceput !

Am incercat dar mi sau parut ceva mai grele , eu lucrez de ceva timp in Photoshop , si am vrut sa lucrez si in Cinema 4d , o sa incerc si cum ai spus tu ,

Edited by XxXMaseXxX

E reusita pentru un incepator dar ar fi iesit putin mai frumoasa daca puneai textul intr-un alt unghi sau putin mai apropiat de perete deoarece arata urat din cauza trecerii de pe un perete pe altul

E o lucrare simpla , insa trebuia sa pui textul pe unu dintre pereti deoarece acolo ai un unghi si nu da bine , un text in unghi .. + trebuia sa inalti pereti incat sa nu se mai vada partea aceea neagra , citeste tutoriale si vei avansa incet , incet !

Pentru un incepator te-ai descurcat bine . Textul acela nu se incadreaza foarte bine acolo si puteai sa mai inbunatatesti fundalul ;)

Pentru inceput este foarte bine,dar:

• Lumina pusa gresit.
  • Textul nu este bine integrat.
  • Incearca sa urmezi tutoriale.

Good luck!

Iar, textul... e cam aiurea. Adica, acele colturi la text nu se potrivesc.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.