MaSe ViP Posted September 25, 2011 Share Posted September 25, 2011 Am incerca sa fac cum ati zis la Anterioare Poza facuta de mine Link to comment Share on other sites More sharing options...
BreeZe Posted September 25, 2011 Share Posted September 25, 2011 Acum este mai bine insa nu e bine facut fundalu adica in sus spre dreapta e mai mult spre stanga e mai putin trebuia sa faci un perete ca un cub si pozitionat textu , incearca sa faci ceva mai special ! Keep Working Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snifel04 Posted September 25, 2011 Share Posted September 25, 2011 Nu cred ca trebuia pusa aici,nu e completa poza. Lipseste culoarea,si poza e destul de simpla. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZzumerR Posted September 25, 2011 Share Posted September 25, 2011 (edited) Mai frumos acuma, dar spatiul ala de jos asa il lasi ?, scrie B-Zone Community Edited September 26, 2011 by ZzumerR Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaSe ViP Posted September 25, 2011 Author Share Posted September 25, 2011 Acum este mai bine insa nu e bine facut fundalu adica in sus spre dreapta e mai mult spre stanga e mai putin trebuia sa faci un perete ca un cub si pozitionat textu , incearca sa faci ceva mai special ! Keep Working Da stiu , trebuie sa lucrez cumva sa fac Cubu o culoare si scrisu alta culoare Nu cred ca trebuia pusa aici,nu e completa poza. Lipseste culoarea,si poza e destul de simpla. Culoarea asa am vrut sa o fac , mie imi place simplitatea , Unde trebuia pusa Imaginea , ? Mai frumos acuma, dar spatiul ala de jos asa il lasi ?, scrie B-Zone Community Daca scriam mai multe , se vedea nasol scrisu , Motiv: de acolo bate lumina Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eccorr Posted September 26, 2011 Share Posted September 26, 2011 (edited) Pentru inceput este foarte bine,dar: Lumina pusa gresit. Textul nu este bine integrat. Incearca sa urmezi tutoriale. Good luck! Dupa cum vezi fundalul nu este chiar excelent,ai progresat de la primul Wallpaper. Incearca sa integrezi textul mai bine! Keep luck! Edited September 26, 2011 by Fellgod Link to comment Share on other sites More sharing options...
GreenMan Posted September 26, 2011 Share Posted September 26, 2011 Nu cred ca trebuia pusa aici,nu e completa poza. Lipseste culoarea,si poza e destul de simpla. Pacat ca e alb-negru. O culoare ar fi fost foarte faina. Oricum, personal nu ma pricep in C4D. Felicitari! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marlboro212 Posted September 27, 2011 Share Posted September 27, 2011 Incearca sa-l mai editezi baga si tu culori mai vii ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts