Jump to content

[SOLVED]Problema mess

Recommended Posts

Sterge folderul descarcari si fa altu de ex "Downloads" pe urma dai la Tools > Options > General si pe urma selectezi folderul downloads inloc de descarcari iei mes 11 si merge.

Merge, ai un +, mersi.

Edited by Thomas Jefferson

Pai in eroare scrie sa te uiti la Firewall settings, deci incearca in Control Panel -> System & Security -> Windows Firewall -> Allow a firewall or feature through windows firewall -> si bifezi acolo la Yahoo Messenger :)

Pasii astia sunt de urmat pe Windows 7 dar cred ca si la XP trebuie sa fie ceva asemanator :-? In orice caz cred ca problema e ca ceva iti blocheaza Y!Messengerul xD

Pai in eroare scrie sa te uiti la Firewall settings, deci incearca in Control Panel -> System & Security -> Windows Firewall -> Allow a firewall or feature through windows firewall -> si bifezi acolo la Yahoo Messenger :)

Pasii astia sunt de urmat pe Windows 7 dar cred ca si la XP trebuie sa fie ceva asemanator :-? In orice caz cred ca problema e ca ceva iti blocheaza Y!Messengerul xD

problema e rezovata, dar uite iti dau un "+" pentru ca si sfatul asta e rezolvarea problemei.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.