Jump to content

Steve Jobs nu avea numere de inmatriculare la masina!

Sebiche
 Share

Recommended Posts

Steve Jobs nu avea numere de inmatriculare la masina.

Cunoscutul Steve Jobs, a cărui moarte a şocat lumea de cateva zile, conducea o maşină Mercedes-Benz fără număr de înmatriculare în mod oficial. Cum era posibil acest lucru?

xmsq0wmvx71nqd8vah5.jpg

Moartea lui Steve Jobs a şocat lumea IT şi nu numai, în data de 05.10.2011 . Fostul CEO al Apple Computers şi părintele celebrelor iPhone şi iPad era şi în viaţa de zi cu zi o persoană la fel de noncomformistă ca produsele sale. Steve Jobs conducea un Mercedes-Benz SL 55 AMG, de 518 CP, pe care deseori îl parca, în faţa sediului Apple, pe locul destinat persoanelor cu dizabilităţi.

Acest lucru se datora egalităţii dintre angajaţi, instituite în firmă, ce prevedea lipsa vreunei priorităţi pentru locurile de parcare. Tocmai de aceea, subordonaţii lui Jobs nu ezitau să-i lipească bileţele maşină, prin care îşi exprimau dezacordul faţă de obiceiul său.

dxrf8y5g517m2arlrhbc.jpg

Cât despre maşina lui Steve Jobs, aceasta era foarte uşor de recunoscut. Lipsa numărului de înmatriculare, înlocuit cu un cod de bare, o făcea inconfundabilă printre fanii sefului Apple , iar aceştia nu ratau niciodată ocazia de a se fotografia cu decapotabila. Motivul pentru care Jobs umbla fără număr la maşină era, însă, destul de simplu.

Până să ceară poliţiei permisiunea pentru aşa ceva, admiratorii săi îi furau placuţa de înmatriculare aproape zilnic. Probabil că Mercedesul lui Steve Jobs va ajunge o piesă de colecţie , pentru care bogaţii extravaganţi care până mai ieri reprezentau rivalii americanului vor licita sute de mii de dolari.

wj084ilm67nu9g88l0yd.jpg

Voi ce credeti in privinta acestui lucru?

Sursa:

Promotor.

" Steve Jobs conducea un Mercedes-Benz SL 55 AMG, de 518 CP, pe care deseori îl parca, în faţa sediului Apple, pe locul destinat persoanelor cu dizabilităţi. "

Un gest care dovedeste ca este un om de nota 10.

Rest In Peace Steve.

Mi se pare un motiv foarte bun pentru inlocuirea placutei cu un cod de bare, cu toate ca nu este atat de cinstit pe cat se pare. Oricum, masina lui Steve este/era una simpla din cate se pare. Un model puternic si totusi usor, rapid si totusi elegant.

Rest In Peace Steve.

Mi se pare un motiv foarte bun pentru inlocuirea placutei cu un cod de bare, cu toate ca nu este atat de cinstit pe cat se pare. Oricum, masina lui Steve este/era una simpla din cate se pare. Un model puternic si totusi usor, rapid si totusi elegant.

Se vede ca esti post hunter... Nu stii NIMIC despre masini,si totusi esti aici... Masina asta "simpla" pe care o cunducea Steve costa 75.000 euro , adica aproximativ 350.000 lei noi .. "un model puternic si totusi usor " ?

Nenorocita asta de masina are ~1900 KG , daca asta e usor, ce zici de o masina de aproximativ 300 KG ? Vorbesc de un prototip...

Acum,in legatura cu topic..Chiar era necesar in sectiunea Auto/Moto sa spui ca o masina nu are numar de inmatriculare? Asta o face mai speciala sau ce ? Si eu pot scoate numerele de inmatriculare la o masina si sa o conduc,nu trebuie sa fii zeu sa faci asta...Aici ar trebui sa se faca topicuri despre anumite masini , date tehnice , nu sa spui ca nu are numar de inmatriculare... Pacat ca s'a scos "-" ...

Se vede ca esti post hunter... Nu stii NIMIC despre masini,si totusi esti aici... Masina asta "simpla" pe care o cunducea Steve costa 75.000 euro , adica aproximativ 350.000 lei noi .. "un model puternic si totusi usor " ?

Nenorocita asta de masina are ~1900 KG , daca asta e usor, ce zici de o masina de aproximativ 300 KG ? Vorbesc de un prototip...

Aduci informatii eronate despre pret. Cautand informatii despre pret, modelul SL 55 AMG variaza de la 75.000-95.000 pana la 115.000 Euro.

Acum,in legatura cu topic..Chiar era necesar in sectiunea Auto/Moto sa spui ca o masina nu are numar de inmatriculare? Asta o face mai speciala sau ce ? Si eu pot scoate numerele de inmatriculare la o masina si sa o conduc,nu trebuie sa fii zeu sa faci asta...Aici ar trebui sa se faca topicuri despre anumite masini , date tehnice , nu sa spui ca nu are numar de inmatriculare... Pacat ca s'a scos "-" ...

Mi se pare mie sau cauti un motiv de cearta? Atata timp cat nu am fost atentionat de moderator/i pentru acest post [ma refer la locatia si tema acestuia], nu vad care e problema. Aici este sectiunea legata de discutii, "topicuri despre anumite masini , date tehnice" gasesti foarte USOR la "News", "Tuning". Daca dadeai o geana la "News", respectiv "Tuning" gaseai cate specificatii vroiai. Referitor la "Chiar era necesar in sectiunea Auto/Moto sa spui ca o masina nu are numar de inmatriculare? Asta o face mai speciala sau ce ? Si eu pot scoate numerele de inmatriculare la o masina si sa o conduc,nu trebuie sa fii zeu sa faci asta...", daca citeai mai atent, am specificat ca acesta purta un cod de bare, care inlocuia numarul de inmatriculare. Nu cred ca ti se pare ciudat sa nu ai numar de inmatriculare, dar cand ai un cod de bare in loc de acel numar ti se pare ciudat, nu? Daca chiar era vorba ca am gresit sau ceva, postul era sters iar eu sanctionat. Daca chiar vrei sa vorbim mai pe larg despre aceasta tema, trimite-mi un PM iar eu il voi adauga si pe Simon D, sa-si dea cu parerea despre acest topic. Cat despre "-"'ul de care vorbesti, nu m-ai intimida cu abosult nimic.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.