Jump to content

Hachiko

TOV ZaNa
 Share

Recommended Posts

2s6rmtw.jpg

Remake al filmului japonez Hachiko Monogatari, din anul 1987, şi inspirată dintr-o poveste reală, petrecută în Japonia în prima parte a secolului al XX-lea, drama Hachiko: A Dog’s Story urmăreşte relaţia specială, apărută între un profesor universitare şi un câine pe care îl găseşte pe stradă şi îl duce în casa lui.

Ani de-a randul, loialul animal Hachiko isi insoteste in fiecare dimineata stapanul la statia de cale ferata si il asteapta in fiecare seara la aceeasi ora si in acelasi loc sa se intoarca de la serviciu. Intr-o zi nefasta insa, profesorul sufera un atac de cord in sala de clasa si decedeaza, neintorcandu-se niciodata in oras cu trenul. Timp de 9 ani, Hachiko merge zi de zi la gara pentru a-si intampina stapanul, uimindu-i pe localnici prin devotamentul lui si predandu-le acestora o lectie despre iubire, loialitate si compasiune.

Parere personala: Am vazut filmul ieri, desi mi s`a recomandat acum cativa ani [sincer spun, ca ar fi trebuit sa il vizionez in ziua in care mi s`a zis de el]. Un film excelent care va va impresiona 100% si cine stie, poate o veti lua pe urmele mele si o sa si plangeti. Un film realmente exceptioanal, pe care il recomand. De asemenea, recomand sa cititi si adevarata poveste pe care s`a bazat tot filmul.

Poze: 24got40.jpg14t4utf.jpg

Filmul este superb, unul dintre cele mai touching pe care le-am vizionat vreodata <3

Povestea mi s-a parut absolut incredibila, mai ales ca este inspirata dintr-un caz real, cred ca nu exista dovada mai buna pentru loialitatea cainilor <3 E imposibil sa nu-i iubesti, si e imposibil sa nu iubesti filmul asta pentru ca il prezinta pe Hachiko intr-un fel care nu necesita alte cuvinte :)

Este un film cu o poveste extraordinara. Te face sa te gandesti cate ar face un animal cum ar fi cainele pentru stapanul sau, sunt chiar niste fiinte extraordinare.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.