KrakeNN Posted October 11, 2011 Share Posted October 11, 2011 Salut, deci fac acest topic pentru ca la ora actuala 23:42 sunt doar 2 admini on si afk, si vreau sa iau o casa de la Elementall, si pentru a nu primi teapaa il intreb aici, accepti sa imi vinzi casa pt 40mil? Link to comment Share on other sites More sharing options...
EleMenTalL Posted October 11, 2011 Share Posted October 11, 2011 da,accept sa-ti dau casa pe 40mils hai transfer si te astept la casa. sper sa nu iau warn pentru "Afacerea" asta legalizata aici pe forum...in fine Link to comment Share on other sites More sharing options...
KrakeNN Posted October 11, 2011 Author Share Posted October 11, 2011 am facut afacerea, puteti da topic closed sau sa il stergeti, am facut topicu doar ca sa nu iau teapa... Link to comment Share on other sites More sharing options...
daryuS Posted October 12, 2011 Share Posted October 12, 2011 am facut afacerea, puteti da topic closed sau sa il stergeti, am facut topicu doar ca sa nu iau teapa... Daca aveai mintea destul de ganditoare , faceai poze si daca iti tragea teapa , nu era asa de greu incat sa il reclami. Altadata gandeste cand faci un topic. Link to comment Share on other sites More sharing options...
aLLx Posted October 12, 2011 Share Posted October 12, 2011 RyddeR , chiar nu mă pot abţine. Mai vă întrebaţi ce e cu B-zone ? Uite cine schimbă B-Zone. Voi / tu gândiţi / gândeşti când faci un topic ? Wtf . Puteai sa faci PUR ŞI SIMPLU o poză. Anyway:-j. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JustMed Posted October 12, 2011 Share Posted October 12, 2011 Topic inchis si warn up. @Puteai sa faci topic la Economy. Sa nu te mai bagi aici JustMed. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.