Jump to content

Mercedes CLS Shooting Brake

Stone
 Share

Recommended Posts

Mercedes CLS Shooting Brake

Spre deosebire de majoritatea concept car-urilor care, dupa un eveniment auto major, primesc un loc binemeritat in istorie, modelul Mercedes CLS Shooting Brake promite sa-si duca la bun sfarsit misiunea cu care a fost inzestrat - aceea de a soca intreaga lume auto cu designul sau aparte.

50556176341128293526.jpg

Mercedes a promis ca va aduce la viata conceptul CLS Shooting Brake, dezvaluit in premiera mondiala in cadrul Salonului Auto de la Beijing din 2010. Un an mai tarziu observam ca oficialii din Stuttgart s-au tinut de cuvant, iar impresionantul model este mai aproape ca oricand de productia de serie.

11706157973580874349.jpg

Surprins recent in sudul Germaniei, noul Mercedes CLS Shooting Brake ne incanta privirile cu aceleasi linii si forme senzuale specifice versiunii standard, partea din spate urmand insa a fi modificata pentru a transforma modelul german intr-un adept al curentului Shooting Brake.

55200306813885912462.jpg

Din punct de vedere al motorizarilor, ne asteptam ca viitoare creatie a constructorului din Stuttgart sa beneficieze de aceleasi motoare ca si CLS-ul normal. Si cand vorbim de aceleasi motoare, ne referim si la o varianta 63 AMG, inzestrata cu motorul V8 twin-turbo de 5.5 litri si pana la 557 cai putere.

In ceea ce priveste mult-asteptatul debut, acesta ar putea avea loc chiar in primavara anului viitor, atunci cand Salonul Auto de la Geneva isi va deschide larg portile.

Sursa:

4tuning

Am trait sa o aud / vad si pe asta.. Vor sa faca o masina lovita.. Sa socheze intreaga lume auto ? Nu prea cred...Daca imi dai masina si un ciocan iti fac eu design =)) ... Nu mai au idee de masini "luxoase" si fac chestii de astea?

Domnule Anonim, acea masina nu este lovita, este scoasa din Vopsitorie / Fabrica, masina arata bine, dar ii trebuia mai multa putere si un interior mai frumos, parerea mea.

Edited by PitEe

On 10/13/2011 at 5:37 PM, PitEe said:

Domnule Anonim, acea masina nu este lovita, este scoasa din Vopsitorie / Fabrica, masina arata bine, dar ii trebuia mai multa putere si un interior mai frumos, parerea mea.

Vezi forma de langa numarul de inmatriculare? Vezi masina din poza a 3-a din partea stanga ?

Edited by Simon D
Alo ?? Cei cu postu asta ? +1.. Ai grija.

On 10/13/2011 at 6:06 PM, AnonimUser said:

Vezi forma de langa numarul de inmatriculare? Vezi masina din poza a 3-a din partea stanga ?

Mercedes'ul este inca un prototip, dupa cum putem citi din primul post al acestui topic. Daca te uiti atent la poza asta : 7fnmhg5mwntl61zfw1y_thumb.jpg iti vei da seama ca stopul are o plasa rosie peste el, iar spatele ii e acoperit cu o banda. Nu cred ca acolo la numar e stricata sau ceva, poate inca nu i-a fost data forma finala si s-a decis sa nu fie inca descoperita SAU nu are acea parte inca, (unde s-ar putea afla deschizatoarea, poate fii gol, fara acea banda, de la geam in jos) .Cum ai zis si tu, masina din stanga, care este un Fiat mi se pare, poate sa fie si ea in teste, la fel ca Mercedes'ul. (Si aceleia ii sunt acoperite farurile, iar la bara sunt cateva modificari). zt1i47nm87l2qk8xruv_thumb.jpg.

@ Parerea mea despre acest prototip: Nu arata prea bine in fata, daca te uiti din lateral la ea zici ca e taiata drept in fata, iar spatele e lasat prea jos, dupa parerea mea. Partile bune sunt motorul ( 557 CP, o putere mare pentru masina) si jantele, care arata foarte bine.

Edited by Bullz

On 10/14/2011 at 9:11 AM, MrYonutz said:

@Bullz unde vezi tu faruri in pozele puse de tine? Alea se numesc stopuri.

@Pite crezi ca nu o sa aiba un interior frumos?

*Mie, sincer, nu mi se pare asa frumoasa. Nu poti face dintr-o lumiza coupe un break.

Tatal meu are un Mercedes S si cunoaste pe cineva de la reprezentanta Mercedes din Constanta care mi-a aratat niste poze cu interiorul si nu prea imi place... Oricum exteriorul este frumos. Nu este ceva FOARTE reusit, dar este dragut.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.