Jump to content

News Reporters - Anunţuri importante / Important announcements


Unknown X
 Share

Recommended Posts

Ca urmare a schimbarii subliderilor, au fost aduse modificari in cadrul responsabililor de topicurile de pe forum:

 

''cereri pachete'' & ''evidenta pachete'' - @N Catalin ToV

  • Atentie la tema anunturilor (nu acceptam decat ce are legatura cu serverul), la numarul de caractere pe un rand, la cate cereri a facut clientul in saptamana respectiva, la cum se impart pachetele, la situatia membrilor (inactivitati, promovari la Local Editor, demisii, demiteri), la concordanta dintre cereri si evidenta, la eventualele sanctiuni pentru postari sau lipsa lor la evidenta.

''cereri interviuri'' & ''evidenta interviuri'' - @LucyanTeq99

  • Atentie la cum se impart interviurile, la situatia membrilor (promovari la Network Editor, inactivitati, demisii, demiteri, retrogradari la Local Reporter), la concordanta dintre cereri si evidenta, la eventualele sanctiuni pentru postari sau lipsa lor la evidenta.

''evidenta anunturilor role-play'' - @chronosx

  • Atentie la concordanta dintre anuntul scris in model si ce se gaseste in poza, la numarul de caractere (<109, 100+ si 60+), la tema anuntului si daca a mai fost postat de altcineva, fie si sub alta forma.
Link to comment
Share on other sites

Vreau sa va aduc la cunostiinta ca incepand cu data de 02/02/2019 (sambata) pana pe data de 06/02/2019 (miercuri) vom organiza OLIMPIADA NEWS REPORTERS. Mai multe detalii aveti aicihttps://forum.b-zone.ro/topic/382218-activități-activities/?page=2&amp;tab=comments#comment-6391405 ). Invoirile se fac in topicul "Învoiri ședințe & activități / Meetings & activities consent request", iar incepand cu celelalte probe doar primele 5 invoiri o sa fie acceptate si cei cu probleme mai deosebite. Aceasta olimpiada este facuta strict de Maty., asa ca la el apelati si cereti informatii.

 

Link to comment
Share on other sites

Bună ziua!

 

Începând de astăzi, s-au adăugat sancțiuni la întârzierile de la ședințe și activități obligatorii.

   - Întârziere de 10 minute SAU mai putin - nimic

   - Întârziere de 10-20 de minute = Avertisment Verbal (AV) 

   - Întârziere de 20-30 minute = Avertisment Verbal (AV) + 50.000$ amenda

   - Întârziere de 30+ minute = Faction Warn (FW).

 

Dacă întârziați, faceți dovadă și o trimiteți prin PM la sublider / lider.

Link to comment
Share on other sites

Buna ziua!

 

Vreau sa va aduc la cunostinta ca am redeschis topicul "Seiful factiunii & amenzi" datorita adaugarii noii reguli privind intarzierile la activitatile obligatorii si sedinte. V-as ruga sa va uitati pe acel topic pentru a constientiza cazurile in care puteti primi amenzi.

 

Am adaugat in topicul  "Regulament intern" regula privind mandatele de eliberare. Va rog sa mergeti sa verificati la paragraful "Anunturile gratuite".

Am adaugat un topic nou, mai exact "Reporterul lunii / Reporter of the month". Mai multe detalii aveti pe acel topic.

Edited by North Maty
Link to comment
Share on other sites

S-au adaugat "Reporterul lunii / Reporter of the month" si "Reporterul saptamanii / Reporter of the week". Pentru "Reporterul lunii / Reporter of the month" aveti mai multe informatii in topicul respectiv, insa "Reporterul saptamanii / Reporter of the week" o sa fie postat la "Evidenta raportului de activitate" la fiecare inceput de saptamana. Premiul este "raport injumatatit" si se contorizeaza numai NEWS-URILE date.

Tin sa mentionez ca nu aveti cum sa luati de mai multe ori "Reporterul saptamanii / Reporter of the week" intr-o luna, doar o singura data. Aceasta regula nu se aplica si la "Reporterul lunii / Reporter of the month"

Link to comment
Share on other sites

Buna ziua!

Sambata, 16.03.2019 la ora 20:00, ZiB organizeaza o activitate obligatorie de tip TARG. Puteti sa-i cereti detalii in joc, PM, despre locatie si multe altele.

 

Vineri - Duminica, 22.03.2019 - 24.03.2019 in fiecare zi la ora 19:00, Andreey. va organiza olimpiada News Reporters. Puteti sa-i cereti detalii in joc, PM.

 

Cei care nu vor fi prezenti la targ, vor fi sanctionati.

Edited by North Maty
Link to comment
Share on other sites

Buna ziua!

S-au modificat sanctiunile unor reguli de la "Anunturi gratuite", "Interviuri" si "Vehiculele factiunii".

 

Veti primi AV pentru:

- atunci cand va puneti ID-ul pe chat fara sa fiti pe lista deoarece incurcati pe desemnat;

- atunci cand dupa ce anuntati pe /f ca aveti live, nu asteptati minim 10 secunde pana sa va dati /live;

- atunci cand luati Chopper fara sa anuntati.

Link to comment
Share on other sites

Buna ziua!

Sambata, 30 martie 2019 la ora 19:00, va avea loc o sedinta in cadrul factiunii News Reporters. Snikk. organizeaza aceasta sedinta si va va explica mai multe in joc. Pentru detalii despre ce se va vorbi la sedinta, apelati la Snikk. in joc sau pe forum la @sniKKnoDIE . Cine nu poate ajunge, este rugat sa lase o invoire in topicul de invoiri.

 

O zi buna!

Link to comment
Share on other sites

Buna ziua!

De astazi, cei care vor primi functia de Local Editor (3) in factiunea News Reporters, sunt obligati sa sustina o simulare cu un rank 4+ in cazul interviurilor. Intrebarile interviurilor se pot trimite printr-un PM pentru a fi verificate si aprobate de catre respectivul.

 

Modelul de interviuri simple il puteti gasi in topicul "Detalii despre interviuri si pachete / Details about interviews and bundles". Apasati click pe spoiler-ul din primele randuri si veti observa un schelet de interviuri. Luati-va dupa acel model si incercati sa fiti cat mai creativi, incercati sa realizati intrebari deosebite pentru clientul dumneavoastra.

 

In ce consta simularea?

Un membru care a primit rank 3 contacteaza un rank 4+ si discuta cu el despre simulare;

         

        Interviuri:

Intrebarile se vor da in joc sau printr-un PM (recomandat) pentru a fi verificate;

Daca intrebarile sunt scrise corecte si rank 4+ considera ca acele intrebari pot fi date pe live, acesta le va aproba.

       

Altele:

* daca membrul rank 3 care a primit functia recent nu stie sa organizeze un concurs si are nelamuriri, acesta poate apela la un alt membru care cunoaste aceste reguli.

* daca intrebarile aprobate de membrul rank 4+ sunt gresite, acesta va fi sanctionat in functie de gravitatea greselii.

* daca un membru rank 3 care a primit functia recent sustine interviuri cu intrebari care nu au fost aprobate de catre un rank 4+, va fi sanctionat.

 

(Trebuie sa ne asiguram ca oricare membru rank 3+ stie sa organizeze un concurs si stie sa sustina un interviu pentru ca acesta sa nu fie sanctionat)

(Sanctiunile variaza de la amenzi la faction warn in functie de gravitatea situatiei)

(Va rugam sa tratati cu seriozitate acest subiect)

Link to comment
Share on other sites

Buna ziua!

S-au modificat sanctiunile pentru perioada de timp in care puteti da un AI/RP/Anunt din pachet. Va rog sa cititi inca o data regulamentul si sa verificati modificarile.

 

O seara buna!

Link to comment
Share on other sites

Buna seara!

Am adaugat niste amenzi in cadrul factiunii News Reporters. Pentru mai multe detalii, accesati topicul "Seiful factiunii". Cand voi adauga de acum amenzi, voi anunta printr-un /fmotd pe joc, fara sa fac spam pe acest topic. O seara buna!

Link to comment
Share on other sites

Buna seara!

Am adaugat o noua regula in sectiunea "Anunturi gratuite" din topicul "Regulament intern". Va rog sa verificati acest topic si sa constientizati sanctiunea pe care o veti primi daca incalcati acea regula.

 

O seara minunata!

Link to comment
Share on other sites

Buna ziua!

Sambata, 13.04.2019 ora 20:00, va avea loc o sedinta in cadrul factiunii News Reporters. SNiKK. este organizatorul acestei sedinte si va vorbi despre noile reguli care urmeaza sa fie adaugate in regulament. Pentru mai multe detalii, apelati la el printr-un PM sau in joc.

 

O zi minunata!

 

SEDINTA ANULATA. SNIKK NU POATE ORGANIZA SEDINTA.

Edited by North Maty
Link to comment
Share on other sites

Buna ziua!

Duminica, (14.04.2019) ora 19:00, va avea loc o activitate de tip "WAR: Paramedics - News Reporters" in care premiul este Raport optional pentru echipa care va castiga. Pentru mai multe detalii, accesati topicul "Activitati / Activities".

 

Va rugam sa aveti un comportament civilizat la activitate si sa nu va bateti joc de aceasta. Cei care vor deranja activitatea, vor primi Faction warn pentru "Deranj activitate". Cei care nu respecta ceea ce spunem, cei care nu asculta de noi, vor fi sanctionati cu Faction warn pentru "Neascultare rank superior". Cei care sunt absenti, nu vor primi Raport optional, iar cei care vor lipsi fara cerere de invoire, vor primi Faction warn pentru "Absent la activitate"

 

O zi frumoasa!

Link to comment
Share on other sites

Buna ziua

Am adus modificari regulamentului: au fost adaugate reguli la anunturile RolePlay, s-au adaugat noi subiecte de anunturi RolePlay, perioada de anuntare pe /f inainte de a posta pe news un anunt ai / rp / din pachet s-a modificat la minim 5, maxim 25 de secunde, s-a adaugat o regula noua la interviuri, anuntarea pe /f cand postati un pachet etc. Va rog sa cititi in totalitate regulamentul.

 

Modificarile se vor aplica de maine la ora 08:00.

O zi frumoasa!

Edited by North Maty
Link to comment
Share on other sites

Buna ziua!

Am modificat o regula din Anunturi gratuite.

 

Regula care se aplica de acum este:

 

- În intervalul xx:55 - xx:06 pot discuta pe [/f] doar reporterii care participă la anunțurile gratuite şi reporterii de minim rank 3. Nu aveţi voie să interveniţi aiurea, să faceţi reproşuri sau să corectaţi reporterii care greşesc în cadrul sesiunii de anunțuri gratuite. Dacă aceştia greşesc, vor fi atenţionaţi de către un membru de minim rank 4. Dacă cineva încalcă această regulă, sancțiunea este o amendă, iar dacă un rank superior le cere să facă liniște și aceștia continuă, vor fi sancționați cu Faction warn pentru Neascultare rank superior. Dacă nu este un membru cu rank superior conectat să le atragă atenția, membrii pot strânge dovezi și le pot trimite printr-un PM liderului, cei reclamați primind o amendă.

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.