Guest Paulita05 Posted October 15, 2011 Share Posted October 15, 2011 Nickname: Paulita05 Screenshot-uri: - Informatii despre PC (configuratia calculatorului, antivirus, sistemul de operare, conexiunea la internet etc.): ram 2 gb,procesor amd sempron 3 ghz placa video 512,Nod32,Windows Xp,Romtelecom 10 mb Descrierea situatiei: Mi-am schimbat azi parola ca o stia un baiat si acum nu mai stiu parola poate sa mi-o resteze sau sa mi-o spuna administratorul va rog Link to comment Share on other sites More sharing options...
Twitches Posted October 16, 2011 Share Posted October 16, 2011 Nickname: Paulita05 Screenshot-uri: - Informatii despre PC (configuratia calculatorului, antivirus, sistemul de operare, conexiunea la internet etc.): ram 2 gb,procesor amd sempron 3 ghz placa video 512,Nod32,Windows Xp,Romtelecom 10 mb Descrierea situatiei: Mi-am schimbat azi parola ca o stia un baiat si acum nu mai stiu parola poate sa mi-o resteze sau sa mi-o spuna administratorul va rog Dak nu iti sti parola e foarte greu..vb cu snifel.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
siLvEr. Posted January 22, 2012 Share Posted January 22, 2012 Nu s-a mai postat mai bine de 4 luni. Topic Closed by siLvEr. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts