eXempluART Posted October 15, 2011 Share Posted October 15, 2011 (edited) Salut, pareri va rog! Edited October 15, 2011 by kNowNNN Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fafka Posted October 15, 2011 Share Posted October 15, 2011 No,texturi aruncate de aiurea,ai o viziune bunicica asupra lucrarilor,dar ai nevoie de tutoriale pentru a perfectiona calitatea,culorile,pe parcurs vei invatata sa lucrezi si cat mai aerisit cu cat mai multe elemente. Succes pe viitor. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aylin Posted October 15, 2011 Share Posted October 15, 2011 (edited) In principal imi plac lucrarile, la unele mai ai de lucrat la integrarea renderului dar per total arata bine, esti pe drumul cel bun ^^ Plus ca ai mai putea pune niste efecte la text, dar oricum imi place cum combini culorile. A 5a si a 10a/11a mi se par cele mai reusite Keep it up, astept sa vad si altele ^^ Edited October 15, 2011 by Aylin 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
eXempluART Posted October 16, 2011 Author Share Posted October 16, 2011 (edited) Pareri, critici va rog frumos! Edited October 16, 2011 by kNowNNN Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xaos Posted October 17, 2011 Share Posted October 17, 2011 Frumoase creatii , mai ales ultima Felicitari ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mik Posted October 17, 2011 Share Posted October 17, 2011 Nu avem ce pareri sau critici sa dam dupa o lucrare facuta dupa un tutorial...oricine poate face acea lucrare,parerile se dau la lucrarile personale nu la cele facute dupa tutoriale. ON: Lasa textul e oribil,lucreaza la lumina,fii atent ce texturi iti alegi deoarece unele dintre ele sunt LQ Link to comment Share on other sites More sharing options...
eXempluART Posted October 30, 2011 Author Share Posted October 30, 2011 Pareri? Link to comment Share on other sites More sharing options...
eXempluART Posted October 30, 2011 Author Share Posted October 30, 2011 New: Pareri, critici? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fafka Posted October 30, 2011 Share Posted October 30, 2011 se vade o evolutie destul de serioasa,kiu . Link to comment Share on other sites More sharing options...
eXempluART Posted October 31, 2011 Author Share Posted October 31, 2011 se vade o evolutie destul de serioasa,kiu . Mersi! New: Link to comment Share on other sites More sharing options...
BTD Capone Posted November 1, 2011 Share Posted November 1, 2011 Da, e adevarat ca ai "un ochi bun" pentru PS. Iti urez mult succes in continuare, sper sa vad o evolutie a ta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
eXempluART Posted November 1, 2011 Author Share Posted November 1, 2011 New: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fafka Posted November 2, 2011 Share Posted November 2, 2011 Mnu,ti-ai stricat total ritmul. Texturi,efecte,aruncate de aiurea,calitatea e la pamant,cateva tutoriale nu ar strica. Link to comment Share on other sites More sharing options...
eXempluART Posted November 4, 2011 Author Share Posted November 4, 2011 Mnu,ti-ai stricat total ritmul. Texturi,efecte,aruncate de aiurea,calitatea e la pamant,cateva tutoriale nu ar strica. ceva mai bine? Link to comment Share on other sites More sharing options...
eXempluART Posted November 7, 2011 Author Share Posted November 7, 2011 New: Pareri? Link to comment Share on other sites More sharing options...
eXempluART Posted November 7, 2011 Author Share Posted November 7, 2011 New: Pareri? Link to comment Share on other sites More sharing options...
CoSmIncRx Posted November 8, 2011 Share Posted November 8, 2011 (edited) Ce mult imi place ultima ! Incearca sa faci avatare ... Lucrezi exceptional , felicitari ! Edited November 8, 2011 by x Cosmin Link to comment Share on other sites More sharing options...
eXempluART Posted November 10, 2011 Author Share Posted November 10, 2011 New: Pareri? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rawel B ZONE Posted November 10, 2011 Share Posted November 10, 2011 Frumoase , in ultimele creatii se vede clar evolutia . Felicitari. Link to comment Share on other sites More sharing options...
eXempluART Posted November 20, 2011 Author Share Posted November 20, 2011 New: Pareri, critici? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vittorio Salvatore Posted November 21, 2011 Share Posted November 21, 2011 Dupa parerea mea cea mai buna lucrare . Sunt de acord cu spusele lui eusebio asa ca nu o mai lungesc cu vorbaria . Totusi se vede o crestere semnificativa in potentialul tau . Mult noroc si spor la treaba ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Saher Posted November 21, 2011 Share Posted November 21, 2011 Pareri, critici va rog frumos! stiu tutorialu dar creatia ti-a iesit praf, nu ai stiut ce stock sa alegi ) nici macar nu i-ai dat transform horizontal .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vasilika Posted November 21, 2011 Share Posted November 21, 2011 In general imi plac , dar ai cam inceput sa te prostesti. Parerea mea este sa mai incerci tutoriale . Felicitari oricum Link to comment Share on other sites More sharing options...
eXempluART Posted November 21, 2011 Author Share Posted November 21, 2011 stiu tutorialu dar creatia ti-a iesit praf, nu ai stiut ce stock sa alegi ) nici macar nu i-ai dat transform horizontal .... Daca tot stii asa multe posteaza si tu creatia ta dupa acel tutorial, sa vaedem si noi ca a ta e mai buna.New:Pareri? Link to comment Share on other sites More sharing options...
CoSmIncRx Posted November 21, 2011 Share Posted November 21, 2011 Asta e bine lucrata ! Poate ca s-ar fi potrivit mai bine fara text . P.S. Link bun : http://www.uploadimage.ro/images/00767397856718891505.png Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts