Jump to content

kNowNNN - GFX

eXempluART
 Share

Recommended Posts

No,texturi aruncate de aiurea,ai o viziune bunicica asupra lucrarilor,dar ai nevoie de tutoriale pentru a perfectiona calitatea,culorile,pe parcurs vei invatata sa lucrezi si cat mai aerisit cu cat mai multe elemente.

Succes pe viitor.

In principal imi plac lucrarile, la unele mai ai de lucrat la integrarea renderului dar per total arata bine, esti pe drumul cel bun ^^ Plus ca ai mai putea pune niste efecte la text, dar oricum imi place cum combini culorile.

A 5a si a 10a/11a mi se par cele mai reusite :)

Keep it up, astept sa vad si altele ^^

Edited by Aylin

Nu avem ce pareri sau critici sa dam dupa o lucrare facuta dupa un tutorial...oricine poate face acea lucrare,parerile se dau la lucrarile personale nu la cele facute dupa tutoriale.

ON: Lasa textul e oribil,lucreaza la lumina,fii atent ce texturi iti alegi deoarece unele dintre ele sunt LQ

67710264063433529905.png

Pareri, critici va rog frumos!

stiu tutorialu :)) dar creatia ti-a iesit praf, nu ai stiut ce stock sa alegi :))) nici macar nu i-ai dat transform horizontal ....

stiu tutorialu :)) dar creatia ti-a iesit praf, nu ai stiut ce stock sa alegi :))) nici macar nu i-ai dat transform horizontal ....

Daca tot stii asa multe posteaza si tu creatia ta dupa acel tutorial, sa vaedem si noi ca a ta e mai buna.New:00767397856718891505.pngPareri?

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.