Jump to content

Model Plangere

Bobo

Recommended Posts

Mai baiatule , Io nu vorbeam despre tine , ci despre razvan , si imi cer scuze , am incurcat factiunile . Razvan a fost impuscat de lcn si ykz .

Tu sa nu minti ma . Sa recunosti ca dadeai cu dildo in toti , dar cum sa scoti adevarul de la un mincinos care ar face tot posibilul sa te "omoare ". Hai veziti de treaba ta ca nu esti atent despre ce vorbesti si poate iei si warn.

Io sa fiu ma mai atent sau tu ca vb despre balon da te referi la razvan ba omule cati ani ai ma .Eu sunt mincinos nu cumva am scris in reclmatie ca dadeam cu dildo in voi dadeam da fft putin mai mult cu anim ma jucam .Ba ai 100 cereri pe zi nu vezi ai facut chat din topicu asta

Deja ma calci pe nervi. Tu esti batut in cap ?

Raspuns : Cred ca da

Repet , pentru neintelegatori ca tine . POSTU ALA ERA DESPRE RAZVAN PENTRU CA A FOST OMORAT CAND I-AM DAT WANTED , SI NU EU L-AM OMORAT . CLar ? Acum te-as ruga sa iti vezi de treaba ta pentru ca raspunsu a fost dat . Daca mai postezi odata aici cer lui lexutzu suspend.

La 100 de cereri la ce te referi ? Cred ca nu ai invatat sa numeri . Si posturile le faceti din ciuda , pentru ca sunteti niste neciopliti.

Acum am observat si am dat edit . Imi pare rau , am scris balon in loc de razvan. Mnda eram cu capu-n nori...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.