Jump to content

NU IMI MERGE SA DAU LOGING

CrisRonal7

Recommended Posts

Salutare B-ZONE Cum spune Title Nu imi merge sa dau LOGING Pe server , Nu am ban Mam uitat pe UNBAN si nu sunt

Nickul meu este: CrisRonal7

Ma puteti ajuta Si pe mine , luati un PRINT :

crisronal.png

salutare nikul meu este maceoo nu imi merge sa inrtu pe cont.Cand scriu parola dispare chenaru ala si nu apare nimic.Daca dau clic pe sageata aia imi apare iat chenarul,si tit asa.

As dori sa imi rezolvati contul cat se poate de repede va rog!

salutare nikul meu este maceoo nu imi merge sa inrtu pe cont.Cand scriu parola dispare chenaru ala si nu apare nimic.Daca dau clic pe sageata aia imi apare iat chenarul,si tit asa.

As dori sa imi rezolvati contul cat se poate de repede va rog!

Salut! Posibil sa ai lag..sau e de la servar, mi s`a intamplat si mie de multe ori asa,daca nu merge reinstaleaza Sa:Mp`ul sau dai Relog la net.Sper ca ti`am fost de folos

Acelasi lucru se intampla daca nu ai instalata versiunea de SAMP 0.3c . Asigura-te ca ai SAMP 0.3c.

OFF: Scrie clar in screenshot-ul postat de CrisRonal7 " SA:MP 0.3c-R3 Started ", data viitoare posturile de genul asta vor fi considerate spam si sanctionate ca atare.

ON: Cel mai probabil, problema ta este din cauza LAG-ului, incearca sa te conectezi cand revine serverul, daca problema persista deschide un nou topic.

Closed.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.