Jump to content

National Guard - Aplicații / Applications

Alexander
 Share

Recommended Posts

Cei acceptati pentru teste sunt:

- Bony_Be

- FearLLeSS

- qTp

- [F4L]Blade

- FlorineL.

- DonPabblo

- Cristian.

- Myhboy.

Daca ati fost acceptati, ii cautati in joc pe evaluatori pentru a fi testati (Rank 4+).

Aveti 36 de ore la dispozitie pentru a va prezenta la teste daca nu sunteti automat picati.

Insistentele stupide pot duce la editarea postului initial si respingere.

Testele de intrare in National Guard se dau din:

-National Guard - Regulament General

- National Guard- Regulament Intern

-National Guard - News & Info

-National Guard - Wanted & Arrest List

-National Guard - Regulament Jail

-National Guard - Paznic la Jail

-Reguli nescrise

-Arme.

Pentru cei respinsi:

Nu postati cu intrebari de genul: "Eu de ce am fost respins?", "Ce trebuie sa fac pentru a fi acceptat?" etc.

Nu postati dupa decizia liderului / sub-liderului cu niciun repros / sfat / amenintare.

• Nickname:cJc.

• Level:22.

• De cand jucati SA-MP pe B-zone?:De 2 ani.

• Varsta reala:15 ani.

• Sex (masculin / feminin):Masculin.

• Numarul de warn-uri din joc si motivul pentru care le-ai primit:0/3.

• Nickname-uri anterioare:Nu am avut nickname-uri anterioare.

• Factiuni anterioare (si timpul petrecut acolo):National Guard(3 saptamani),LVPD(2 saptamani).

• Ultima factiune si perioada de timp petrecuta aici:LVPD(2 saptamani.)

• Motivul plecarii din ultima factiune:A trebuit sa invat pentru examen.

• Skill-uri la joburile secundare:Mechanic - skill 5 ; Detectiv - skill 5.

• Poza cu /stats, detective skill (obligatoriu):http://postimg.org/image/m3iu8f7iz/

• Bara RPG stats:

bar-000400555.png

• Aveti capacitatea de a lucra in echipa?:Da

• Sunteti capabili sa respectati liderul si membrii de orice rank?:Da.

• Esti capabil sa te exprimi corect gramatical?:Da.

• Un interval de timp in care jucati SA:MP:Nu am un interval anume in care joc SA:MP,dar mai mult joc dimineata si seara.

• Ai mai fost in National Guard?:Da.

• Daca ai mai fost in National Guard, de ce ai plecat?:A trebuit sa invat pentru teze.

• De ce iti doresti sa intri in National Guard? : Doresc sa reintru in National Guard fiindca am avut niste momente placute in aceasta factiune si vreau din nou sa retraiesc acele momente placute.

• De ce credeti ca sunteti potrivit pentru National Guard?:Pentru ca imi place tot ce tine de armata.

• Cu ce credeti ca se ocupa National Guard?:National Guard se ocupa cu intretinerea jailului si prinderea infractorilor cu wanted 3+.

• Esti de acord ca trebuie sa stai in National Guard pentru minim 2 saptamani?:Da.

• Cat timp petreceti cu SA-MP, fara AFK?:4-5 ore.

• Cum te-ai descrie in realitate?:In realitate m-as descrie ca fiind un baiat increzator,optimist si muncitor.

Edited by cJc01

• Nickname: Cruzzz

• Level: 18.

• De cand jucati SA-MP pe B-zone?: 04.01.2010 (cu pauze mari).

• Varsta reala: 15.

• Sex (masculin / feminin): Masculin.

• Numarul de warn-uri din joc si motivul pentru care le-ai primit: 0/3.

• Nickname-uri anterioare: N-am avut.

• Factiuni anterioare (si timpul petrecut acolo): LV taxi(o saptamana), School Instructors(3 zile), The Tsar Bratva(2 saptamani si cateva zile), Verdant Family(o luna si cateva zile).

• Ultima factiune si perioada de timp petrecuta aici: Verdant Family, 07.07.2013 - 11.08.2013.

• Motivul plecarii din ultima factiune: Sa ma alaturi altei factiuni.

• Skill-uri la joburile secundare: Skill 5 - mecanic, detective.

• Poza cu /stats, detective skill (obligatoriu): Click.

• Bara RPG stats: bar-000087747.png

• Aveti capacitatea de a lucra in echipa?: Desigur.

• Sunteti capabili sa respectati liderul si membrii de orice rank?: Da.

• Esti capabil sa te exprimi corect gramatical?: Da.

• Un interval de timp in care jucati SA:MP: 11:00 - 14:00, 16:00 - 18:00, seara si noapte depinde.

• Ai mai fost in National Guard? Nu.

• Daca ai mai fost in National Guard, de ce ai plecat?: -.

• De ce iti doresti sa intri in National Guard? : Am prieteni aici, imi place ordinea in inchisoare, vreau sa elimin robberii.

• De ce credeti ca sunteti potrivit pentru National Guard?: Sunt activ, inteligent si bun tintas.

• Cu ce credeti ca se ocupa National Guard?: Ordinea in inchisori, arestarea suspectilor si omorarea fugarilor sau a robberilor.

• Esti de acord ca trebuie sa stai in National Guard pentru minim 2 saptamani?: Da.

• Cat timp petreceti cu SA-MP, fara AFK?: 5-7 ore.

• Cum te-ai descrie in realitate?:

Salut.

Ma numesc Bogdan, am 15 ani si sunt elev la liceul Teoretic Pretru Cercel din Targoviste, avand ca profil biochimia. Sunt o fire intelegatoare, amabila, miloasa si serioasa, desigur. Sunt zodia leu, o zodie ambitioasa si care nu lasa nimic s-o intreaca atunci cand este cazul si cand ii pasa de acel lucru. Majoritatea timpului liber mi-l petrec impreuna cu prietenii si familia pe la terase, grataruri, petreceri etc. Familia ma ajuta foarte mult in ceea ce priveste viitorul meu, ii ador pentru asta. Mai nou, sunt la liceu, si astept sa vad cum este.

Cam atat.

• Nickname: Alex_Workout

• Level: 15+

• De cand jucati SA-MP pe B-zone?: Aproximativ 5 luni.

• Varsta reala: 14 ani.

• Sex (masculin / feminin): Masculin.

• Numarul de warn-uri din joc si motivul pentru care le-ai primit: 2/3, Dm.

• Nickname-uri anterioare: -

• Factiuni anterioare (si timpul petrecut acolo): Vietnamese Boys (x2).

• Ultima factiune si perioada de timp petrecuta aici: Vietnamese Boys 3 zile.

• Motivul plecarii din ultima factiune: Abuz de heal.

• Skill-uri la joburile secundare: Detectiv skill 5, Arms skill 2,Mechanic skill 5, Drugs skill 2...

• Poza cu /stats, detective skill (obligatoriu): http://postimg.org/image/e53nhxhvn/

• Bara RPG stats: bar-000576937.png

• Aveti capacitatea de a lucra in echipa?: Da.

• Sunteti capabili sa respectati liderul si membrii de orice rank?: Desigur.

• Esti capabil sa te exprimi corect gramatical?: Bineinteles.

• Un interval de timp in care jucati SA:MP: 09:00-22:00

• Ai mai fost in National Guard?: Nu.

• Daca ai mai fost in National Guard, de ce ai plecat?: -

• De ce iti doresti sa intri in National Guard? : Deoarece doresc sa ma reapuc serios de sa:mp si de cand am inceput sa joc am avut ca obiectiv sa intru intr-un departament, in special in National Guard.

• De ce credeti ca sunteti potrivit pentru National Guard?: Deoarece imi place sa lucrez in echipa si ma descurc foarte bine in acest mod, in acelasi timp ma pricep in urmarirea infractorilor cat si in manuirea armelor.

• Cu ce credeti ca se ocupa National Guard?: National Guard este un departament care se ocupa cu protectia nationala, munca fiind impartita in doua parti. O parte se ocupa de pazirea penitenciarului, iar cealalta parte consta in prinderea infractorilor.

• Esti de acord ca trebuie sa stai in National Guard pentru minim 2 saptamani?: Da.

• Cat timp petreceti cu SA-MP, fara AFK?: Intre 7-8 ore.

• Cum te-ai descrie in realitate?: Sunt o persoana calma si cu simtul umorului cand este nevoie,imi place foarte mult sa lucrez in echipa.

Edited by AlexWorkout

Nickname: Patricio

Level: 16

De cand jucati SA-MP pe B-zone?: De 3-4 luni.

Varsta reala:19 ani.

Sex (masculin / feminin): Masculin.

Numarul de warn-uri din joc si motivul pentru care le-ai primit: 0/3

Nickname-uri anterioare: --

Factiuni anterioare (si timpul petrecut acolo):

1.El loco Cartel-rank 1(2 saptamani)

2. Los Santos Taxi Cab Company-rank 1(2 saptamani)

• Ultima factiune si perioada de timp petrecuta aici: Los Santos Taxi Cab Company-2 saptamani

Motivul plecarii din ultima factiune: Vreau sa incerc ceva nou

Skill-uri la joburile secundare: Detective,Car Mechanic-skill 5,restul skill 1

Poza cu /stats, detective skill (obligatoriu): http://postimg.org/image/513mx7wbr/

Bara RPG stats: bar-000445032.png

Aveti capacitatea de a lucra in echipa?: Desigur.

Sunteti capabili sa respectati liderul si membrii de orice rank?: Da.

Esti capabil sa te exprimi corect gramatical?: Da.

Un interval de timp in care jucati SA:MP: Nu am un interval anume

Ai mai fost in National Guard? Nu. Acum imi incerc sansa.

Daca ai mai fost in National Guard, de ce ai plecat?: --

De ce iti doresti sa intri in National Guard? : In primul rand, imi place cu ce se ocupa acest departament, iar daca iti place ceva, faci totul cu drag. In al doilea rand, acest departament este unul complex si activ care cere o responsabilitate pe care nu multi sunt in stare sa o respecte. In concluzie, cred ca sunt potrivit aici, deoarece respect regulile pentru a fi membru Natioanal Guard, sunt activ, iar daca voi fi ales, nu va voi dezamagi.

De ce credeti ca sunteti potrivit pentru National Guard?: Cand spun National Guard, ma gandesc la rabdare, atentie, bun simt, respect, responsabilitate. Acestea ma caracterizeaza pe mine.

Cu ce credeti ca se ocupa National Guard?: Cei de rank 1 se ocupa cu administrarea jail-ului, cei de rank 2+ se ocupa de suspecti (arrest & kill), cei de rank 3+ trebuie sa ajute colegi cu Hunterul, (cand suspecti nu pot fi omorati sau au vehicul aerian) si va putea deschide toate celulele din jail, cei de rank 4+ fac parte din administrarea factiunii, cei de rank 5+ ajuta colegii cu Hydra, (in caz ca suspectii au vehicul aerian), se mai ocupa si cu administrare factiunii, iar cei de rank 6 ajuta liderul, tine sedinta cand acesta este plecat.

Esti de acord ca trebuie sa stai in National Guard pentru minim 2 saptamani?: Sigur ca da.

Cat timp petreceti cu SA-MP, fara AFK?: 6-7 ore.

Cum te-ai descrie in realitate?:Ma numesc Alexandru am 18 ani, sunt o fire sociabila, sunt intelegator, atent, am cei 7 ani de acasa, hobby-urile mele sunt: domeniul IT, jocurile PC in general cele de actiune, mai nou sunt captivat de Sa:Mp pe care am aflat de acesta de la un coleg. Va salut si debea astept sa lucrez cu voi. Bineinteles, daca voi fi acceptat.La revedere

Edited by P A T R I C I O

Model de cerere:

Nickname: aNNNdrei

Level: 16

De cand jucati SA-MP pe B-zone?: de anul trecut, cu o pauza de un an de zile

Varsta reala: 16 ani

Sex (masculin / feminin): Masculin

Numarul de warn-uri din joc si motivul pentru care le-ai primit: 1/3 - DM aiurea

Nickname-uri anterioare: -

Factiuni anterioare (si timpul petrecut acolo): The Cuneo Family - 2 saptamani

Ultima factiune si perioada de timp petrecuta aici: The Cuneo Family - 2 saptamani

Motivul plecarii din ultima factiune: inactivitate mai mare de 3 zile

Skill-uri la joburile secundare: 5 detective, mecanic; 3 arms, 1 restul

Poza cu /stats, detective skill (obligatoriu): http://i.imgur.com/0KPuShd.jpg

Bara RPG stats: bar-000453442.png

Aveti capacitatea de a lucra in echipa?: Da

Sunteti capabili sa respectati liderul si membrii de orice rank?: Da

Esti capabil sa te exprimi corect gramatical?: Da

Un interval de timp in care jucati SA:MP: 11-23

Ai mai fost in National Guard?: Nu.

Daca ai mai fost in National Guard, de ce ai plecat?: -

De ce iti doresti sa intri in National Guard? : Doresc să fac parte din acest departament, deoarece îmi plac activităţile cu care se ocupă acesta, şi doresc să-mi construiesc un viitor aici.

De ce credeti ca sunteti potrivit pentru National Guard?: Deoarece am spiritul de echipă de care este nevoie.

Cu ce credeti ca se ocupa National Guard?: Cu arestarea suspecţilor şi cu paza şi protecţia.

Esti de acord ca trebuie sa stai in National Guard pentru minim 2 saptamani?: Da.

Cat timp petreceti cu SA-MP, fara AFK?: 5-8 ore pe zi.

Cum te-ai descrie in realitate?: Ma numesc Andrei, sunt din Vaslui si am 16 ani. Sunt o fire serioasa, activa, capabila, sociabila, chiar si foarte intelegatoare, cu cei 7 ani de acasa si bun simt. Imi place sa ma distrez cu prietenii, sa ies la o terasa, sa joc fotbal, chiar si jocuri pe calculator, si anume: SA:MP, Metin2, Cs, Fifa si multe altele.

Nickname:Blexu

Level:18

De cand jucati SA-MP pe B-zone?:1-2 luni

Varsta reala:15 ani.

Sex (masculin / feminin):Masculin. Numarul de warn-uri din joc si motivul pentru care le-ai primit:Nu am avut.

Nickname-uri anterioare:Nu am avut Nickname-uri anterioare.

Factiuni anterioare (si timpul petrecut acolo):Green Street boys. Ultima factiune si perioada de timp petrecuta aici:27.7.2013-8.8.2013

Motivul plecarii din ultima factiune:Am fost demis.

Skill-uri la joburile secundare:Mechanic:4 la restu am 1.

Poza cu /stats, detective skill (obligatoriu):http: http://imgur.com/oTUaSTn

Bara RPG stats: bar-000616274.png

Aveti capacitatea de a lucra in echipa?:Desigur.

Sunteti capabili sa respectati liderul si membrii de orice rank?:Da sunt.

Esti capabil sa te exprimi corect gramatical?:Da.

Un interval de timp in care jucati SA:MP:14:00 ziua pana la 3:00-4:00 noaptea.

Ai mai fost in National Guard?:Nu .

Daca ai mai fost in National Guard, de ce ai plecat?-

De ce iti doresti sa intri in National Guard? :Eu doresc sa intru in National Guard pentru ca munca in echipa.

De ce credeti ca sunteti potrivit pentru National Guard?:Eu cred ca mi-se potriveste pentru ca stiu sa lucrez in echipa si sunt serios.

Cu ce credeti ca se ocupa National Guard?:Se ocupa cu mentinerea linistei in jail si pedepsirea celor care au dat rob.

Esti de acord ca trebuie sa stai in National Guard pentru minim 2 saptamani?:Da.

Cat timp petreceti cu SA-MP, fara AFK?:aprox 12-14 ore.

Cum te-ai descrie in realitate?:Sunt genul de om serios .care adora sa lucreze in echipa .

Edited by R and R Blexu

Nickname: PvP.

Level: 37

De cand jucati SA-MP pe B-zone?: De aproximativ 7-8 luni

Varsta reala: 14 ani

Numarul de warn-uri din joc si motivul pentru care le-ai primit: 2 /3 pentru dm aiurea la level mic

Nickname-uri anterioare: Nu am avut

Factiuni anterioare (si timpul petrecut acolo): Rank 5 - cuneo ( 5 luni o saptamana si 13 ore )

E prima factiune

• Ultima factiune si perioada de timp petrecuta aici: Rank 5 - cuneo ( 5 luni o saptamana si 13 ore )

Motivul plecarii din ultima factiune: Am vrut sa incerc sa intru intr-un departament. + sa ma distrez

Skill-uri la joburile secundare: Detectiv skill 5 / arms dealer skill 5 / mechanic skill 5 / rob skill 3 / restul skill 1.

Poza cu /stats, detective skill (obligatoriu): http://imgur.com/zkob8la

Bara RPG stats: bar-000536983.png

Aveti capacitatea de a lucra in echipa?: Da.

Sunteti capabili sa respectati liderul si membrii de orice rank?: Desigur.

Un interval de timp in care jucati SA:MP: 5-6 ore pe zi

Ai mai fost in National Guard? Nu dar imi doresc sa intru .

Daca ai mai fost in National Guard, de ce ai plecat?: Nu am mai fost.

De ce iti doresti sa intri in National Guard? : Imi place cu ce se ocupa / vreau sa imi gasesc noi prieteni cu care sa ma distrez.

De ce credeti ca sunteti potrivit pentru National Guard?: Pentru ca stiu sa lucrez in echipa + pot ajuta factiunea. ( parerea mea :) )

Cu ce credeti ca se ocupa National Guard?:

National Guard se ocupa cu administrarea jail-ului si arestarea suspectilor cu wanted 3+.

Esti de acord ca trebuie sa stai in National Guard pentru minim 2 saptamani?: Normal , eu stau intr-o factiune pana cand ma va scoate liderul .

Cat timp petreceti cu SA-MP, fara AFK?: 6-7 ore.

Cum te-ai descrie in realitate?: Salut , ma numesc Andrei si am 14 ani imi place foarte mult sa ies in oras / sa ma joc pe PC / sa joc fotbal si multe alte lucruri. Sunt o fire intelegatoare si imi place sa lucrez in echipa ( dar si singur daca este cazul ) O sa ma cunoasteti mai bine daca voi avea posibilitatea sa intru in factiune. Salut!

Edited by PvP

Aplicatii.png

Nickname: DjSpeed

Level: 37

De cand jucati SA-MP pe B-zone?: 22.05.2012 07:15

Varsta reala: 16 ani

Numarul de warn-uri din joc si motivul pentru care le-ai primit: 1/3 - [/ad] aiurea

Factiuni anterioare (si timpul petrecut acolo): Taxi ( 2 saptamani ), Red Dragon Triad ( 2 saptamani ), Taxi (3 saptamani), F.B.I.( 5 luni ), Hitman Agency ( o luna), Red Dragon Triad ( 2 saptamani), F.B.I(2 saptamani), Verdant Family (2 saptamani ), National Guard ( o saptamana si ceva), Fire & Medic Department(2 saptamani).

Ultima factiune si perioada de timp petrecuta aici: Fire & Medic Departament - 2 saptamani.

Motivul plecarii din ultima factiune: Demisie.

Skill-uri la joburile secundare: Detectiv, Mecanic - skill 5, Arms Dealer - skill 3, Rob - 2.

Poza cu /stats, detective skill (obligatoriu): Click

Bara RPG stats: bar-000439059.png

Aveti capacitatea de a lucra in echipa?: Desigur.

Sunteti capabili sa respectati liderul si membrii de orice rank?: Categoric.

Un interval de timp in care jucati SA:MP: 12:00 - 00:00

Ai mai fost in National Guard?: Da.

Daca ai mai fost in National Guard, de ce ai plecat?: I-am confiscat licenta unui jucator.

De ce iti doresti sa intri in National Guard? : Deoarece am mai fost aici si doresc sa imi termin treaba pe care am inceput-o.

De ce credeti ca sunteti potrivit pentru National Guard?: Pentru ca imi place sa administrez jail-ul si am rabdare pentru cei noi pentru a-i lamurii.

Cu ce credeti ca se ocupa National Guard?: National Guard se ocupa cu administrarea jail-ului si arestarea suspectilor cu wanted 3+.

Esti de acord ca trebuie sa stai in National Guard pentru minim 2 saptamani?: Da.

Cat timp petreceti cu SA-MP, fara AFK?: 1-2 ore.

Cum te-ai descrie in realitate?: Un baiat serios, respectuos, cu cei 7 ani de acasa.

Edited by DjSpeed

Nickname: Mr.SwaG

Level: 19

De cand jucati SA-MP pe B-zone?: 3 luni

Varsta reala: 18

Factiuni anterioare (si timpul petrecut acolo): Fire&Medic , SouthernPimps. (Nu mai stiu perioada de timp petrecuta).

Ultima factiune si perioada de timp petrecuta aici: SoutherPimps (12 zile)

Motivul plecarii din ultima factiune: O mica neintelegere cu un player.

Skill-uri la joburile secundare: Mechanic - 5 , Detectiv - 5.

Poza cu /stats, detective skill (obligatoriu): http://imgur.com/LRi8q2I

Bara RPG stats: bar-000614394.png

Sunteti capabili sa respectati liderul si membrii de orice rank?: Da.

Un interval de timp in care jucati SA:MP: 11:00 - 00:00+

Ai mai fost in National Guard? Nu.

De ce iti doresti sa intri in National Guard? : Deoarece este un departament foarte bine organizat care stie cum sa lucreze in echipa, si de aceea as dori sa ma alatur voua.

De ce credeti ca sunteti potrivit pentru National Guard?: Deoarece am capacitatea de a lucra foarte bine in echipa si consider ca pot ajuta departamentul cu tot ce are el nevoie.

Cu ce credeti ca se ocupa National Guard?: Departamentul National Guard se ocupa cu securitatea jail-ului, si cu arestarea suspectilor cu wanted 3+.

Cat timp petreceti cu SA-MP, fara AFK?: 8h+.

Cum te-ai descrie in realitate?: Salut. Ma numesc Andrei am 18 ani si locuiesc in Bucuresti. Sunt o fire sociabila care adora sa isi deschida noi orizonturi sa isi faca noi prieteni si care stie ce inseamna o "gluma" cu adevarat buna. Sunt genul de persoana linistita care incearca sa evite certurile/problemele/scandalurile atat in viata reala cat si in SA-MP. Imi place foarte mult ca atunci cand imi propun anumite obiective sa le duc pana la capat fara a da inapoi indiferent de situatia in sine.

Edited by Mr SWAG

Nickname: Wheeljack

Level: 54

De cand jucati SA-MP pe B-zone?: De aproape 3 ani.

Varsta reala: 18 ani

Nickname-uri anterioare: [b2W]Henry14, Thierry.Henry

Factiuni anterioare (si timpul petrecut acolo): Tow Truck Company 2 luni jumatate, School Instructor 1 luna, FBI 1 luna.

Ultima factiune si perioada de timp petrecuta aici: Avispa Rifa , 2 saptamani.

Motivul plecarii din ultima factiune: Nu aveam cum sa fiu prezent la toate activitatile din cauza programului.

Skill-uri la joburile secundare: Skill 5 detectiv, Skill 4 rob, Skill 3 lawyer, Skill 5 mechanic.

Poza cu /stats, detective skill (obligatoriu): http://i.imgur.com/bVFVt0u.png

Bara RPG stats: bar-000191173.png

Un interval de timp in care jucati SA:MP: 10 - 23

Ai mai fost in National Guard? Nu

De ce iti doresti sa intri in National Guard? : Imi plac lucrurile noi.

De ce credeti ca sunteti potrivit pentru National Guard?: Deoarece stiu cu ce se ocupa departamentele si cum sa imi fac treaba.

Cu ce credeti ca se ocupa National Guard?: Cu prinderea infractorilor periculosi si cu mentinerea ordinii in jail.

Esti de acord ca trebuie sa stai in National Guard pentru minim 2 saptamani?: Da

Cat timp petreceti cu SA-MP, fara AFK?: 7 - 8 ore.

Cum te-ai descrie in realitate?: 1,75, blond cu ochii caprui. Imi plac oamenii cu onoare si cei ce nu mint.

Aplicatii.png

• Nickname: JomeS

• Level: 35+

• De cand jucati SA-MP pe B-zone?: 2 ani si ceva.

• Varsta reala: 16 ani

• Sex (masculin / feminin): Masculin

• Numarul de warn-uri din joc si motivul pentru care le-ai primit: 0/3

• Nickname-uri anterioare: -

• Factiuni anterioare (si timpul petrecut acolo): »The Cuneo Family - 2 saptamani si 3 zile, The Barzini Family - 3 zile( WIpe), The Barzini Family - 2 saptamani ( WIpe), The Stracci Family - o saptamana si 4 zile (Wipe), The Barzini Family - O saptamana (Inactivitate), The Barzini Family - 5 luni (Wipe), Red Dragon Triad - O saptamana si 4 zile, LV Police Department - 3 saptamani, National Guard - 2 luni

• Ultima factiune si perioada de timp petrecuta aici: National Guard( 2 luni )

• Motivul plecarii din ultima factiune: Am acumulat 2/3 FW si 1 av, nu aveam raportul complet..

• Skill-uri la joburile secundare: Detective si Car mechanic (5), Rob (2), Arms Dealer (3)

• Poza cu /stats, detective skill (obligatoriu):

• Bara RPG stats: bar-000277272.png

• Aveti capacitatea de a lucra in echipa?: Da

• Sunteti capabili sa respectati liderul si membrii de orice rank?: Da

• Esti capabil sa te exprimi corect gramatical?: Da

• Un interval de timp in care jucati SA:MP: 10:00 - 00:00

• Ai mai fost in National Guard? Da

• Daca ai mai fost in National Guard, de ce ai plecat?: Am scris mai sus..

• De ce iti doresti sa intri in National Guard? : Aici m-am simtit cel mai bine.

• De ce credeti ca sunteti potrivit pentru National Guard?: Pentru ca am mai fost si am prins experienta.

• Cu ce credeti ca se ocupa National Guard?: National Guard se ocupa cu wanted 3+, pasnic jail.

• Esti de acord ca trebuie sa stai in National Guard pentru minim 2 saptamani?: Da

• Cat timp petreceti cu SA-MP, fara AFK?: 7-8 ore

• Cum te-ai descrie in realitate?: Un baiat intelegator cu bun simt si harnic.

Edited by JomeS

• Nickname: Destema

• Level: 16

• De cand jucati SA-MP pe B-zone?: 2 luni

• Varsta reala: 17

• Sex (masculin / feminin): Masculin

• Numarul de warn-uri din joc si motivul pentru care le-ai primit: 1/3 DM safe-zone

• Nickname-uri anterioare: Titanomachi

• Factiuni anterioare (si timpul petrecut acolo): Green Street Bloods 27.07.2013-15.08.2013

• Ultima factiune si perioada de timp petrecuta aici: Green Street Bloods 27.07.2013-15.08.2013

• Motivul plecarii din ultima factiune: Doresc foarte mult sa intru in National Guard.

• Skill-uri la joburile secundare: Mechanic 5,Detective 3,Arms 2 restu' 1

• Poza cu /stats, detective skill (obligatoriu): http://imgur.com/mgnn4zn

• Bara RPG stats: bar-000615126.png

• Aveti capacitatea de a lucra in echipa?: Da

• Sunteti capabili sa respectati liderul si membrii de orice rank?: Da

• Esti capabil sa te exprimi corect gramatical?: Da

• Un interval de timp in care jucati SA:MP: 12:00-19:00 21:00-03:00/07:00

• Ai mai fost in National Guard? Nu

• Daca ai mai fost in National Guard, de ce ai plecat?: Nu am fost.

• De ce iti doresti sa intri in National Guard? : Imi place foarte mult departamentul,munca in echipa si pedepsirea infractorilor.

• De ce credeti ca sunteti potrivit pentru National Guard?: Asa simt eu.

• Cu ce credeti ca se ocupa National Guard?: Orice inseamna lege.Arestarea infractorilor,pedepsirea ilegalitatilor,inchiderea si executarea celor care comit fapte ilegale.

• Esti de acord ca trebuie sa stai in National Guard pentru minim 2 saptamani?: Da

• Cat timp petreceti cu SA-MP, fara AFK?: 7-12 ore

• Cum te-ai descrie in realitate?: Sunt un baiat harnic cu simtul umorului,am simtul responsabilitatii bine dezvoltat,imi place munca in echipa si sunt serios atunci cand situatia mi-o cere.

Cei acceptati pentru teste sunt:

- Cruzzz

- Patricio

- aNNNdrei

- PvP.

- DjSpeed

- Mr.Swag

- Wheeljack

- JomeS

Cei respinsi:

cJc- Nu sunt convins de activitatea ta..

Alex_Workout- Pana la level 15 tu ai acumulat deja 2/3 warn-uri, ceea ce nu este bine deloc.

Blexu- Ai skill 4 la detectiv si consider ca nu esti inca pregatit.

Destema- Ai skill 3 la detectiv..

Daca ati fost acceptati, ii cautati in joc pe evaluatori pentru a fi testati (Rank 4+).

Aveti 36 de ore la dispozitie pentru a va prezenta la teste daca nu sunteti automat picati.

Insistentele stupide pot duce la editarea postului initial si respingere.

Testele de intrare in National Guard se dau din:

-National Guard - Regulament General

- National Guard- Regulament Intern

-National Guard - News & Info

-National Guard - Wanted & Arrest List

-National Guard - Regulament Jail

-National Guard - Paznic la Jail

-Reguli nescrise

-Arme.

Pentru cei respinsi:

Nu postati cu intrebari de genul: "Eu de ce am fost respins?", "Ce trebuie sa fac pentru a fi acceptat?" etc.

Nu postati dupa decizia liderului / sub-liderului cu niciun repros / sfat / amenintare.

ATENTIE: Dintre cei acceptati vor trece doar 6, si ei vor fi cei cu rezultatele cele mai bune la teste.Succes!

Nickname: Don.TiTo

Level: 20+

De cand jucati SA-MP pe B-zone?: 1 an

Varsta reala: 18

Nickname-uri anterioare: Andrei_mRa : mRa

Factiuni anterioare (si timpul petrecut acolo): Paramedic Departament Rank:2 : 69 Pier Mobs rank 1

Ultima factiune si perioada de timp petrecuta aici: 69 Pier Mobs rank 1 (2 saptamani)

Motivul plecarii din ultima factiune: Nu este de mine o mafie

Skill-uri la joburile secundare: Meachanic skill 5

Poza cu /stats, detective skill (obligatoriu): http://imgur.com/8LqXfhv

Bara RPG stats: bar-000607166.png

Un interval de timp in care jucati SA:MP: 08:00 - 19:00

Ai mai fost in National Guard?: NU

De ce iti doresti sa intri in National Guard? : IMi doresc sa intru in National Guard pentru ca este un departament foarte respectat! Munca in echipa! aerestari!

De ce credeti ca sunteti potrivit pentru National Guard?: Sunt capabil sa muncesc in echipa! Sunt serios.

Cu ce credeti ca se ocupa National Guard?: Securitatea jail-ului, Arestarea suspectilor de wanted 3 +

Esti de acord ca trebuie sa stai in National Guard pentru minim 2 saptamani?: Da

Cat timp petreceti cu SA-MP, fara AFK?: 12 - 13 ore

Cum te-ai descrie in realitate?: sunt un baiat calm, ma enervez foarte greu. Sunt capabil de munca in echipa. Urasc minciuna! (atata timp cat nu ma minte cineva pot sa fiu cel mai bun prieten! Stima

Model de cerere:

Nickname: Reaperu97

Level:15

De cand jucati SA-MP pe B-zone?:1 luna

Varsta reala:16

Sex (masculin / feminin):masculin

Numarul de warn-uri din joc si motivul pentru care le-ai primit:1/3 motiv: limbaj

Nickname-uri anterioare:-

Factiuni anterioare (si timpul petrecut acolo) :-

Ultima factiune si perioada de timp petrecuta aici:-

Motivul plecarii din ultima factiune:-

Skill-uri la joburile secundare:Skill 4 detective,Skill 5 Mechanic.

Poza cu /stats, detective skill (obligatoriu): http://imgur.com/GIGfa4U

Bara RPG stats: user-000628360.png

Aveti capacitatea de a lucra in echipa?:Da

Sunteti capabili sa respectati liderul si membrii de orice rank?:Da

Esti capabil sa te exprimi corect gramatical?:Da

Un interval de timp in care jucati SA:MP:8:00-12:00 14:00-19:00 20:00-00:00

Daca ai mai fost in National Guard, de ce ai plecat? :-

De ce iti doresti sa intri in National Guard? :Imi place cu ce se ocupa armata si vreau sa ajut server-ul.

De ce credeti ca sunteti potrivit pentru National Guard?:Stiu sa lucrez in echipa si-mi fac treaba cum trebuie.

Cu ce credeti ca se ocupa National Guard?:Administrarea Jail-ului si suspectii de wanted 3+

Esti de acord ca trebuie sa stai in National Guard pentru minim 2 saptamani?:Da

Cat timp petreceti cu SA-MP, fara AFK?:4-5 ore

Cum te-ai descrie in realitate?:Sunt student la liceu,sunt un om serios caruia ii plac responsabilitatile si sa lucrez in echipa.

Edited by Phantomas

Nickname:Kevin

Level:40

De cand jucati SA-MP pe B-zone?:1 an jumate

Varsta reala:16 ani

Sex (masculin / feminin):M

Numarul de warn-uri din joc si motivul pentru care le-ai primit:1/3 ad aiurea

Nickname-uri anterioare:hyyz.kyk

The Paterno Familyrank 2 (25 zile)

The Cuneo Family rank 3 (2 luni)

69 Pier Mobs rank 2 (14 zile)

El Loco Cartel rank 1 (8 zile)

The Tsar Bratva rank 2 (1 luna si 6 zile)

Green Street Bloods rank 6 (5 zile)

The Verdant Family rank 2 (1 luna)

Avispa Rifa rank 2 (1 luna si 10 zile)

The Tsar Bratva rank 1 (7 zile)

Ultima factiune si perioada de timp petrecuta aici:The Tsar Bratva 7 zile

Motivul plecarii din ultima factiune:Sa schimbat lideru

Skill-uri la joburile secundare:Skill 5 Detectiv , 5 Mechanic , Arms 3 , Rob 3 restu 1

Poza cu /stats, detective skill (obligatoriu) : http://imgur.com/N1n3m5k

Bara RPG stats: bar-000513321.png

Un interval de timp in care jucati SA:MP:10 : 00 - 02:00

Ai mai fost in National Guard?Nu

Daca ai mai fost in National Guard, de ce ai plecat? :-

De ce iti doresti sa intri in National Guard? :Deoarece este un departament foarte bine organizat care stie cum sa lucreze in echipa, si de aceea as dori sa ma alatur voua.

De ce credeti ca sunteti potrivit pentru National Guard?: Pentru ca imi place sa administrez jail-ul si am rabdare pentru cei noi pentru a-i lamurii.

Cu ce credeti ca se ocupa National Guard?: National Guard se ocupa cu securitatea jail-ului, si cu arestarea suspectilor cu wanted 3+.

Cat timp petreceti cu SA-MP, fara AFK?:9-10

• Cum te-ai descrie in realitate?:Salut, mă numesc Catalin , am vârsta de 16 ani şi locuiesc în Bucureşti. Sunt o fire sociabilă, căruia îi place să-şi facă noi prieteni. Momentan îmi urmez studiile la Liceul Teoretic "Benjamin Franklin" sunt clasa X-a. Hobby-ul meu este fotbalul,taekwondo dar şi jocurile pe calculatoare. O zi bună!

Edited by K e v i n

Nickname: DeathlyHallows

Level: 18

De cand jucati SA-MP pe B-zone?: 4 luni.

Varsta reala: 15

Sex (masculin / feminin): masculin

Factiuni anterioare (si timpul petrecut acolo): Paramedic - 07.05.2013 ~ 26.05.2013

Southern Pimps - 11.06.2013 ~ 30.06.2013

The Tsar Bratva - 12.08.2013 - 27.08.2013

Ultima factiune si perioada de timp petrecuta aici: The Tsar Bratva - 12.08.2013 - 27.08.2013

Motivul plecarii din ultima factiune: Am dorit sa merg in un departament.

Skill-uri la joburile secundare: Mecanic, detectiv - skill 5.

Poza cu /stats, detective skill (obligatoriu): Click

Bara RPG stats: bar-000584185.png

Sunteti capabili sa respectati liderul si membrii de orice rank?: Desigur.

Un interval de timp in care jucati SA:MP: 06:00 - 24:00

Ai mai fost in National Guard? Nu.

Daca ai mai fost in National Guard, de ce ai plecat?: Nu am mai fost in National Guard.

De ce iti doresti sa intri in National Guard? : Deoarece nu am fost niciodata in acest departament si ma simt capabil sa fac parte din aceasta factiune.

De ce credeti ca sunteti potrivit pentru National Guard?: Deoarece sunt capabil de munca in echipa si pentru ca pot indeplini orice mi se cere.

Cu ce credeti ca se ocupa National Guard?: National Guard se ocupa cu apararea cetatenilor, mentinerea linistii publice, ordinea de la inchisoare si prinderea spargatorilor de banca.

Cat timp petreceti cu SA-MP, fara AFK?: 6-8 ore.

Cum te-ai descrie in realitate?: Sunt un baiat la locul lui, sunt linistit, nu imi place sa creez probleme sau sa ma bag in problemele altora, imi place sa imi fac prieteni noi si sa ma fac remarcat prin fapte bune.

Edited by DeathlyHallows

Nickname:GeorgeT

Level:24

De cand jucati SA-MP pe B-zone?: 1 an, am avut si alt account.

Varsta reala: 15 ani.

Numarul de warn-uri din joc si motivul pentru care le-ai primit:0/3

Nickname-uri anterioare: ---

News Reporter- Leader-emptY_mdY. 21.12.2012-19.01.2013. (Rank 2)

Fire & Medic Departament-Leader-uiDivo. 06.02.2013-31.03.2013 (Rank2)

Police Departament SF- Leader-Seba97. 03.04.2013-29.04.2013(Rank 1)

Police Departament SF- Leader-Seba97. 30.04.2013-14.06.2013(Rank 3)

69 Pier Mobs- Leader-Explosive. 26.06.2013-19.07.2013 (Rank 2)

Ultima factiune si perioada de timp petrecuta aici: 69 Pier Mobs- 23 zile.

Motivul plecarii din ultima factiune: Cerere demisie.

Skill-uri la joburile secundare:Skill 5 Detectiv , 5 Mechanic , 5 News reporter, 2 arms dealer, in rest 1.

Poza cu /stats, detective skill (obligatoriu) : http://i.imgur.com/Y0chtmH.png

Bara RPG stats: bar-000512477.png

Un interval de timp in care jucati SA:MP: De la 1 septembrie o sa joc intre 14:00-20:00, acuma in vacanta stau mai mereu.

Ai mai fost in National Guard?Nu

Daca ai mai fost in National Guard, de ce ai plecat?

De ce iti doresti sa intri in National Guard? : Este un departament exemplar care stie bine care ii este treaba, face o munca onorabila la care as dori sa ma alatur si eu, pentru a ajuta si factiunea si serverul tot odata.

De ce credeti ca sunteti potrivit pentru National Guard?: Sunt un baiat si dinamic si pot fi si mai calm atunci cand este vorba de a sta la jail, am rabdare cu toti care ma roaga sa-i duc la [/heal] si altele.

Cu ce credeti ca se ocupa National Guard?: National Guard raspunde de ordinea in jail si aresteaza suspecti cu wanted 3+

Cat timp petreceti cu SA-MP, fara AFK?:6-7

• Cum te-ai descrie in realitate?: Salut! Ma numesc Liviu sunt din Chisinau, R.Moldova si am 15 ani. Imi place foarte mult sportul, muzica, ascult de cei de la care am ce invata, imi place sa ies in natura si multe alte lucruri. Sunt un baiat dragut, sociabil, ma integrez repede in grup, nu imi place sa ma bag in treaba altora, imi vad doar de treaba mea si scopul meu e sa imi fac mereu prieteni.

Edited by GeorgeT

Nickname:[bTD]Bloody

Level: 26+

De cand jucati SA-MP pe B-zone?: 1 an

Varsta reala: 18( fac in luna care vine 19)

Nickname-uri anterioare: Casso,Don.Vialpando,[RC]Al3x,Al3x.,Smook.Bobby

Factiuni anterioare (si timpul petrecut acolo):The Cuneo Family-12 zile

Avispa Rifa-22 zile,

Southern Pimps-8 zile

Green Street Bloods-15 zile

Southern Pimps-14 zile

Taxi Las Venturas-28 de zile

Ultima factiune si perioada de timp petrecuta aici: Taxi las Venturas-28 de zile

Motivul plecarii din ultima factiune: Vroiams a incerc ceva nou

Skill-uri la joburile secundare: 5-detective,mechanic,3-arms,2-rob si restu 1

Poza cu /stats, detective skill (obligatoriu): eO2odQl.png

Bara RPG stats: bar-000473415.png

Un interval de timp in care jucati SA:MP: 12:00-00:00

Daca ai mai fost in National Guard, de ce ai plecat?: N-am fost.

De ce iti doresti sa intri in National Guard? : Este un departament foarte repectat care isi scoate valoarea prin munca care se depune in acest departament.

Cu ce credeti ca se ocupa National Guard?: National Guard raspunde de ordinea in jail si aresteaza suspecti cu wanted 3+

Cat timp petreceti cu SA-MP, fara AFK?: 10-11

Cum te-ai descrie in realitate?: Ma numesc Alexandru,locuiesc in orasul Bucuresti si sunt nascut pe data de 11 Septembrie 1994.Sunt in clasa a-12-a la profilul mecanica(mecatronica) intr-un liceu bunicel .Sunt o persoana serioasa,prietenoasa,dar uneori sunt si timid dar mai presus si vorbaret.Sunt un baiat la locu meu ,nu-mi place sa ma amestec unde nu-mi fierbe oala.Imi place foarte mult sa interactionez cu oameni verbal ,imi place sa descopar si sa incerc noi provocari sau lucuri noi,imi place foarte mult sa lucrez in echipa,facandu-mi noi prieteni.Imi place foarte mult sa ajut lumea cu ce pot.Am un comportament demn si colectiv respectos si cum sa ma comport in orice situatie .Imi place mult sa calatoresc si sa merg in diverse excursii.In timpul liber ies afara cu prietenii pentru a ma distra ,ascult muzica sunt un mare ascultator de muzica dar nu prea imi place sa ascult manele sau populara ,in general ascult muzica rap si hip-hop.Imi place mult sa imi petrec timpul la calculator si pot spune ca prin diverse activitati ale mele de pe internet am invatat foarte mult ce sa fac in viata zi de zi.

Edited by BTD Bloody

• BonZy. unpinned, pinned, unpinned and pinned this topic
  • BonZy. unlocked this topic
  • BonZy. locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.