Jump to content

Hitmen Agency - Alătură-te Agenției | Join the Agency

Alexander
 Share

Recommended Posts

Guest Bill
65920062742140914536.png

Hitman Agency sing-up open

Astept aplicatii din partea unor playeri respectuosi, seriosi, activi si capabili de acest job
.

Informatii despre caracter :

? Nick: [F4L]ShocKy

? Sex:M / F: M

? Level : 20

? Factiuni precedente: NG,Barzini,Stracci,TCC

? Ultima factiune: NG

? Link catre demisie: Am fost demis din cauza inactivitatii, din cauza examenelor nationate, acum le-am terminat asa ca sunt activ din nou!

? Cel mai mare rank detinut intr-o factiune anterioara: 5

? De ce doriti sa va alaturati acestei factiuni: Deoarece am multi prieteni aici, mereau mi-am dorit sa vin alaturi de voi si vreau sa erzolv si eu contracte!

? Cu ce considerati ca se ocupa aceasta factiune: Cu contractele pe care le pun plyerii pe capul celorlati.

? Cum puteti ajuta factiunea: Cum indeplinirea contractelor.

? Ati avut altercatii cu membrii actuali?: Nu.

? In ce interval orar jucati: Dimineata intre orele 8 -11 si seara dupa ora 7 pana cat pot sa stau.

? Nick-uri anterioare: [F4L]zEd

? Biografia caracterului:(minim 100 cuvinte): [F4L]zEd s-a nascut intr-un oras mare numit LosSantos. Avea o familie cu o situatie financiara nu foarte buna asa ca s-a angajat la Balon la compania lui Tow Car ca sa castige niste bani pentru a urma scoala mai departe. Acesta s-a saturat de caratul masinilor si a intrat in mafia lui nick15, Straccii. Dupa cateva saptamani a vazut ca mafia nu era foarte respectata si si-a schimbat tabara la Oasis in mafia Barzinii. Dupa ce a invatat ce este respectul acesta s-a saturat de furt si crime asa ca s-a dat de partea binelui si a facut o aplicatie la NG unde sef este CiupaNezu.Acesta a trecut testele si a ajuns sa prinda raufacatorii cu colegii lui.Ca sa nu mai fie recunoscut de prietenii din mafie acesta si-a schimbat numele in [F4L]ShocKy pentru a fi sub acoperire.Din cauza ca avea teze (in real-life) nu a mai putut sa se concetreze la munca si a fost demis.Acum ShocKy este activ si a facut o cerere la Hitman Agency.

Detin o casa lvl 9 Ls ,nu detin bizz

Informatii din viata reala :

- Nume: Ene Andrei

- Varsta reala: 15

- Oras : Bucuresti

http://www.img.b-zone.ro/images/41467977287541935928.png

Edited by F4LzEd

► Nick: Fumylici0us

► Sex: Masculin

► Level : 33

► Factiuni precedente: School Instructor , National Guard , TCC , FBI x2 , Corleone , Hitman Agency , Paterno.

► Ultima factiune: F.B.I.

► Link catre demisie: ( A fost o retragere din samp , asa ca m-am inteles cu fostul lider ( Robotiquis ) si mi-a dat uninvite .

► Cel mai mare rank detinut intr-o factiune anterioara: 4 Tow Car Company ..

► De ce doriti sa va alaturati acestei factiuni: Pentru ca ma fascineaza aceasta slujba ,dar si pentru faptul ca este o factiune serioasa.

► Cu ce considerati ca se ocupa aceasta factiune: Indeplinirea contractelor, asasineaza oameni pentru bani.

► Cum puteti ajuta factiunea: Activitate , seriozitate , lucru in echipa..

► Ati avut altercatii cu membrii actuali?: Nu .

► In ce interval orar jucati: Depinde de zii , nu pot spune un orar exact , in medie : 5 - 7 ore pe zii ..

► Nick-uri anterioare: Fumylici0us

► Biografia caracterului:(minim 100 cuvinte) Fumylici0us s-a nascut in Los Santos intr-un cartier numit Grove Street, intr-o casa saraca fara pic de ajutor , intr-o familie saraca.

Dar ,cu timpul a crescut si si-a dat seama ce fel de viata duce . Parintii lui fiind omorati la 10 ani ,a dus o viata grea. Pana cand el intr-o seara intorcanduse acasa de la scoala se intalneste cu cativa baieti : "RssX , Tazzmania , Spawn , Caramel " . Acestia fiind cei care l-au sprijinit la bine si la rau , ajutandu-l sa se dezvolte foarte bine financiar si impunandu-se in cartier cu foarte mult curaj.

Acesta a ajuns unul dintre cei mai respectati oameni din cartier ,foarte bogat iar acum doreste sa-si potoleasca foamea de adrenalina intrand in Hitman Agency !

ScreenShot Stats : 25150956826100656662.png

Detin : In acest moment nu detin nimic.

- Nume: Mihai Sorin.

- Varsta reala: 15 ani.

- Oras : Craiova.

Nick: MasterBoy

Sex:M / F: M

Level : 15

Factiuni precedente: Tcc,Stracci,Paterno

Ultima factiune: Paterno

Link catre demisie: http://b-zone.ro/forum/index.php?showtopic...mp;#entry299108

Cel mai mare rank detinut intr-o factiune anterioara: 4

De ce doriti sa va alaturati acestei factiuni: Pentru ca sunt uni dintre membri de elita a b-zonului

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta factiune: se ocupa cu crime organizate

Cum puteti ajuta factiunea: Cu timpul acordat ei si straduiri pentru aceasta factiune

Ati avut altercatii cu membrii actuali?: nu

In ce interval orar jucati: pai 7:30-12:30 si 16:30-00:00-1:00

Nick-uri anterioare: Maka

Biografia caracterului:(minim 100 cuvinte) Acest baiat s-a nascut intr-o familie modesta de la capatul LS. la varsta de 8 ani ia murit mama si la 12 ani tatal de avand ce face se angajeaza in Tow car compay si incepe sa munceasca din greu si straduinta. Dupa o perioada de pauza dupa ce primarul nostru cel drag da wipe la bani intra intr-o factiune numita Stracci pe care o respecta pana la un moment oportun incare vrea sa sa iasa . Urmeaza o perioada de 2 luni in care se straduie din rasputeri in Paterno pentru a fi cel mai activ membru. Dar.. sin pacate se retrage iar acum incearca sa isi gaseasca o factiune cu membri de elita si disciplina plina de strictete si activitate (cu si este Hitman {Best for you})

Ps:

Domnule Bill,

Subsemnatul, MasterBoy.domiciliat in LS, str. Grove Street, nr. 1., casa lvl 7 , telefon nr. 9204, de profesie momentan civilian, va rog respectuos sa-mi aproba angajarea in cadrul societatii pe care o conduceti in functia de Leader. Am mai lucrat la urmatoarele societati: Tcc,Stracci,Paterno ultimul loc de munca fiind societatea Paterno conform CV-ului atasat .

La ultimul loc de munca am incetat activitatea cu data de 8 iunie 2010 conform articolului nr. 10 din Codul Muncii.

Data:8 iunie 2010 Semnatura: MasterBoy

ScreenShot!: http://www.img.b-zone.ro/images/81117809780719127071.png

- Nume: Alex

- Varsta reala: 14 anisori

- Oras : Pitesti :X

Edited by MasterBoy

► Nick: StaLoNe

► Sex:M

► Level : 37

► Factiuni precedente: Tcc,fbi,paterno family,fbi,cuneo,barzini,corleone,pd,stracci(nu leam spus chiar in ordine)

► Ultima factiune: PD

► Link catre demisie: http://b-zone.ro/forum/index.php?showtopic...0&start=160

► Cel mai mare rank detinut intr-o factiune anterioara: 3>TCC...

► De ce doriti sa va alaturati acestei factiuni: Pentru ca visul meu este sa fiu in aceasta factiune! ''I will be The Best"

► Cu ce considerati ca se ocupa aceasta factiune: Aceasta Factiune se Ocupa efectuare contractelor puse de alti playeri!

► Cum puteti ajuta factiunea: Pai ...Prin munca in echipa ..

► Ati avut altercatii cu membrii actuali?: Nu!!!

► In ce interval orar jucati: Aproape Non-Stop noaptea mai dorm cate putin :)

► Nick-uri anterioare:Dacy12; Mr.Dacy

► Biografia caracterului:(minim 100 cuvinte) M-am Nascut in gara Los Santos Am inceput sa ma plimb prin oras pana am descoperit foarte mult am ajuns Sub conducerea lui [F4L]Balon si am devenit un mecanic priceput am ajuns as promovez dupa o vreme indelungata am plecat in Federal Bureau Of Investigation Pentru ca imi doream foarte mult sa devin un Politist Priceput ....am mai invatat cat mai multe despre cum se joaca ...am stat si aici o vreme ....apoi am plecat in paterno pe vremea lui lebron cand a preluat el conducerea am intrat in aceasta mafie pt ca imi doream sa fac parte dintro mafie paterno era cea mai tare la vremea respectiva....am stat undeva la doua luni....apoi am vrut sa merg unde se spunea ca este cel mai greu ....Corleone Family....si am ajuns cu greu....am stat nu asa mult pt ca era foarte greu si imi doream sa intru in pd am stat in jur de vreo 3 saptamani ........akum am fost din nou in Pd dar am plecat....

► Stats: http://www.img.b-zone.ro/images/25892322464091767471.png

► Casa: Lvl 10 LS Vinewood! - http://www.img.b-zone.ro/images/00125441817559137233.png

► Bizz: None

- Nume: Gas Dacian

- Oras : Arad

► Nick: [F4L]Kos

► Level : 28

► Factiuni precedente: Barzini,Corleone, Paterno,F.B.I

► Ultima factiune: Barzini

► Link catre demisie: Nu am. Se vede in stats ca nu am fp

► Cel mai mare rank detinut intr-o factiune anterioara: 6

► De ce doriti sa va alaturati acestei factiuni: Pentru ca mi se pare ce-a mai frumoasa factiune si vreau sa imi fac noi prietenii.

► Cu ce considerati ca se ocupa aceasta factiune: Un asasin omoara playerii pentru o anumita suma.

► Cum puteti ajuta factiunea: Cu indeplinirea contractelor.

► Ati avut altercatii cu membrii actuali?: Nu

► In ce interval orar jucati: Acum ca o sa vina vara voi juca : 11:00 - 18:00 , 22:00 - 1/2

► Nick-uri anterioare: k0zm1n

► Biografia caracterului: [F4L]Kos s-a nascut in spitalul din Los Santos. Familia mea neavand suficienti bani pentru facturi eu am inceput sa fur. Am inceput cu lucruri marunte de la ceasuri,telefoane pana la masini , jefuit de banci pana cand m-a prins politia. Am stat in inchisoare o perioada destul de mare dar pentru buna purtare m-a eliberat. Dupa aceea liderul [F4L]Oasis9 mi-a dat o sansa sa intru in Barzini Family. El m-a invatat cum sa folosesc armele si cum e viata unui mafiot. Tot el m-a invatat ce e ala respectul si cum sa ma feresc de `belele`. Dupa mult timp ca mafiot am decis sa incerc si altceva si dorinta mea ar fi sa intru in Hitman Agency.

► Stats: http://img.b-zone.ro/images/70748450554798712792.png

► Nume: Cosmin

► Varsta reala: 16

► Oras : Bucuresti

? Nick: Bebell

? Sex:M / F: M

? Level : 27

? Factiuni precedente: PAramedics/Fireman, FBI, Tow Car Company, Cuneo Family , FBi

? Ultima factiune: FBI

? Link catre demisie: http://b-zone.ro/forum/index.php?showtopic=8015&st=120

? Cel mai mare rank detinut intr-o factiune anterioara: 5 sublider

? De ce doriti sa va alaturati acestei factiuni: Imi doresc sa ma alatur acestei agentii deoarece vreau sa indeplinesc cat m-ai multe contracte, am prietenii in aceasta factiune si in + este una din cele m-ai frumoase factiuni

? Cu ce considerati ca se ocupa aceasta factiune: Cu indeplinirea contractelor

? Cum puteti ajuta factiunea: Cum indeplinirea contractelor.

? Ati avut altercatii cu membrii actuali?: Nu

? In ce interval orar jucati: pai ca am luat vacanta cam toata ziua

? Nick-uri anterioare: -

? Biografia caracterului:(minim 100 cuvinte): Bebell s-a nascut intr-un oras mare numit LosSantos. Avea o familie cu o situatie financiara nu foarte buna asa ca s-a angajat ca medic sa salveze vietii la spitalul lui Bill. Acesta s-a saturat de salvat vietile oamenilor si a intrat in departamentul FBi lui Bill_Bonano . Dupa cateva saptamani Bebell sa hotarat sa paraseasca departamentul, deoarece erau prea multi criminali,si s-a hotarat sa se duca ca mechanic la atelierul lui Balonash.Dupa ce a invatat cum sa repare masinile, a devenit un bun mechanic Bebell s-a hotarat sa se alature Familiei Cuneo condusa de Don Mr.Africanu.Dupa o lunga perioada de rau facut Bebell sa hotarat sa fie din nou machanic tot la atelierul lui Balonash.Bebell dupa o luna a vrut din nou sa ajute departamentul FBI sa prinda raufacatorii oraselor . Bebell s-a hotarat sa paraseasca departamentul si doreste sa se alature Agenciei Hitman. to be continued.........

http://img.b-zone.ro/images/04280975248649901068.png

- Nume: N.Liviu

- Varsta reala: 17

Multumesc si sper sa fiu acceptat!!!

Edited by Bebell

► Nick: [F4L]rfx imi voi pune xplood.

► Level : 24-25

► Factiuni precedente: Barzini,Tattgalia,Hitman 1 zi, sti Bill.

► Ultima factiune: Hitman.

► Link catre demisie: Nu am facut cerere,dar nu am factiune

► Cel mai mare rank detinut intr-o factiune anterioara: 5 Barzini.

► De ce doriti sa va alaturati acestei factiuni: Este destul de respectata,imi place cu ce se ocupa.

► Cu ce considerati ca se ocupa aceasta factiune: Kill 4 money..

► Cum puteti ajuta factiunea: O pot ajuta respectandu'o,nu pot sa spun ca o ajut prin indeplinirea contractelor! Factiunea este destul de capabila.

► Ati avut altercatii cu membrii actuali?: Nu,am si foarte multi prieteni in factiune.

► In ce interval orar jucati: NoNStoP m-ai ales ca vine vara.

► Nick-uri anterioare: xpl00d.

► Biografia caracterului:(minim 100 cuvinte)

Am fost nascut in spitalul din San Fierro,am fost un mic borfas , ma invatasem sa fur masini,sa vand arme fara licente si sa fac tot felu de magarii pentru bani,intr-un final Oasis mi-a oferit o sansa de a fi un mafiot deoarece vazandu'ma asa vagabont a spus ca voi fi un membru destul de bun al mafii. Am intrat in mafia Barzini,si m-am apucat de afaceri cu droguri,violuri,pana m-a invatat Oasis ce sa fac si sa respect lumea. Intr-un final am ajuns rank 5 in Barzini si incepusem sa fiu un alt om,sa respect.Deodata Oasis m-a batut pana m-a omorat si m-a dat afara din factiune. Eu fiind vagabont pe strazi m-am gandit sa ma duc in mafia Tattgalia cunoscundu'l pe Van fiind un om de treaba acolo eram violator in serie.Cam atat despre mine.

- Nume: Mihai

Sper sa fiu acceptat.Multumesc Anticipat. Voi ramane foarte mult in factiune si imi pare foarte rau pentru ce sa intamplat cu demiterile sti tu.. Bill.

SS cu skill/stats.- http://img.b-zone.ro/images/42170822047245024577.png

Edited by F4L rfx

► Nick: Radu

► Sex:M / F : M

► Level : 15

► Factiuni precedente: F/P(unde am stat mult)

► Ultima factiune: F/P

► Link catre demisie: http://b-zone.ro/forum/index.php?showtopic=8096&st=180

► Cel mai mare rank detinut intr-o factiune anterioara: Rank 5 in corleone(cand era stalin) daca nu se pune de atunci;Rank 4 in F/P

► De ce doriti sa va alaturati acestei factiuni: Ultima oara cand am fost Hitman,mai exact acum un an(aproape) mi-a placut foarte mult,dar din pacate am fost dat afara pe nedrept..Din cauza acestui motiv nu am mai incercat sa ReIncerc aceasta factiune.

Azi m-am hotarat si vreau sa reincerc,normal daca voi fii acceptat

► Cu ce considerati ca se ocupa aceasta factiune: Totul se rezuma la ucisul unor persoane,pe scurt incheierea unor contracte pentru o anumita suma de bani

► Cum puteti ajuta factiunea: Prin 2 lucruri : Respectand factiunea&Implinirea contractelor

► Ati avut altercatii cu membrii actuali?:

► In ce interval orar jucati: Avand in vedere ca este in scoala joc in intervalul orelor : 14:00-16:00;22:00-24:00

► Nick-uri anterioare: De un an si cateva luni cu acelasi nick,acela fiind : Radu

► Biografia caracterului:(minim 100 cuvinte) : Prezentare Radu(Moldovan).

Radu s-a nascut intr-un orasel numit Los Santos,in care si-a petrecut marea parte a vietii lui.

De mic a fost invatat sa ajute lumea de fiecare data cand poate,la mica varsta s-a inscris la Fireman/Paramedics pentru a ajuta lumea.Este o persoana respectuoasa,cu cei 7 ani de acasa.

Dupa o perioada a vazut ca oraselul a inceput sa creasca,in numarul de persoane,de la 50 de persoane pana la 300 de persoane(cu aproximatie),acest lucru ii aducea profit.

Vietile oamenilor au fost schimbate dupa ce a venit seriful nou(la vremea aceea) Stal1n.

Printre care a fost schimbata si viata lui,de la un om pasnic a ajuns printre cele mai puternice mafii din Los Santos,si incredibil cu seriful in frunte!

Timpul trecea foarte rapid,rapid ca nici nu iti venea sa crezi.Dupa o perioada lunga de timp petrecuta prin mafii,a decis sa ajute din nou lumea,de data asta sa le asigure securitatea in National Guard,cu un sef care s-a inteles foarte bine,si in prezent se mai intalneste cu el la un suc,el fiind Snifel04.

Radu auzise ca seriful se pregateste sa paraseasca tara,pleaca din tara Bizonia intr-o tara...cenzurata.

Aceasta l-a facut sa se bucure foarte mult,pe o parte.Pe alta parte a aflat ca daca el pleca resursele Bizoniei v-or scadea cu 70%,ceea ce nu este un lucru bun!

Intr-un final,a plecat dar resursele au fost restabilite de catre Bobo,noul rimar,care este si in prezent primar!

Treaba incepuse sa nu mai functioneze pentru Radu,asta l-a determinat sa se retraga pe o perioada de 2 luni(cu exactitate).

Intr-o zi,s-a hotarat sa revina in oras.Aceea zi l-a determinat sa incerce sa ajute din nou oamenii,cum a fost invatat de mic.In concluzie s-a inscris la Medicina,dupa multi ani de studii a devenit doctor principal la Spitalul din orasul San Fiero.Nu a rezistat mult si a trebuit sa isi prezinte demisia sefului.

Acesta este hotarat ca sa intre intr-o factiune puternica,cu oameni seriosi,respectuosi,intelegatori si tot de odata distractivi!

Aceea factiune este Hitman Agency!

- Nume: Moldovan Radu

- Varsta reala: 14,in scurta perioada de timp voi implini varsta de 15 ani!

- Oras : Targu Mures.

Edited by Radu

► Nick:mICRO

► Sex:M / F : MASCULIN

► Level : 19 http://img294.imageshack.us/content_round....amp;via=mupload

► Factiuni precedente: Stracci,Cuneo,FBI

► Ultima factiune:Cuneo

► Cel mai mare rank detinut intr-o factiune anterioara: 4(caporegime)

► De ce doriti sa va alaturati acestei factiuni: doresc sa vad cum este sa indeplinesti contracte

► Cu ce considerati ca se ocupa aceasta factiune: Rezolvarea contractelor puse pe oameni

► Cum puteti ajuta factiunea: prin activitate si rezolvarea multor contracte

► Ati avut altercatii cu membrii actuali?: NU

► In ce interval orar jucati: 5-10 ore pe zi

► Nick-uri anterioare: -

► Biografia caracterului:(minim 100 cuvinte) : Micro s'a nascut in Los Santos unde tatal sau era sofer de camion iar mama sa era un chirurg cunoscut din Spitalul General din Los Santos.Venitul familiei era destul de bun.La varsta de 18 ani s'a dus in mafia numita Stracci unde lider era Moartea unde i'a placut foarte mult si a stat pana liderul a renuntat sa mai conduca Stracci din cauza batranetii.Apoi avand foarte multi prieteni in Cuneo s'a decis sa se alature unde a stat timp de o luna.S'a decis mai tarziu sa intre in FBI unde i'a placut foarte mult.In final mICRO s'a gandit ca ar fi mai bine sa intre in Hitman Agency!

- Nume: I. Ionut

- Varsta reala: 13

- Oras :Bucuresti

Nick: B4bu

Sex: Male

Level : 15

Factiuni precedente: School instructors , Paterno Family , Barzini Family

Ultima factiune: Barzini

Link catre demisie: http://b-zone.ro/forum/index.php?showtopic=13081&st=140

Cel mai mare rank detinut intr-o factiune anterioara: 4

De ce doriti sa va alaturati acestei factiuni: Este cea mai buna factiune...

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta factiune: Omorarea unor persoane contra cost..

Cum puteti ajuta factiunea: Cat mai multe contracte indeplinite , activitatea..

Ati avut altercatii cu membrii actuali?: NU

In ce interval orar jucati: dimineata 10-11 jum seara 7 jum-12

Nick-uri anterioare: nu am avut..

Biografia caracterului: M-am nascut intr-un oras mic si frumos numit San Fierro prin luna februarie adus in lumea SAMP-ului de gyoo , stephan.corleone , d3nys , adrian97 si mada_linux. Familia mea era foarte saracaiar tatal meu fiind atat de sarac a incercat sa stranga ceva bani din treburi ilegale.. dar din pacate a inselat un mare mafiot si tatal meu a fost omorat... eu la varsta de 13 ani am aflat acest lucru.. la varsta de 16 ani am intrat in School Instructors , am stat acolo ceva timp iar apoi am intrat in paterno...iubeam paterno decand m-am apucat de samp..am intrat in paterno am stat aproape 2 luni dupa aceea am intrat in Barzini am stat ce am stat acolo pana la lvl 15.. acum imi incerc norocul aici...

http://www.img.b-zone.ro/images/25262371851487342683.png

- Nume: Babu Traian

- Varsta reala: 14 ani

Edited by Babw

•Nick:c0s7eL

• Sex:M

• Level :21

• Factiuni precedente:NR,Paterno,Cuneo,Medics,TCC,Stracci,FBI,Tattaglia,Stracci,Paterno,FBI

,NR.

• Ultima factiune:NR

• Link catre demisie: -----

• Cel mai mare rank detinut intr-o factiune anterioara:Sublider

• De ce doriti sa va alaturati acestei factiuni: Imi doresc foarte mult si ar fi si o experienta noua.

• Cu ce considerati ca se ocupa aceasta factiune: Omoara diferite persoane pe capul carora s-au pus diferite sume.

• Cum puteti ajuta factiunea: Rezolvand contracte

• Ati avut altercatii cu membrii actuali?: Nu

• In ce interval orar jucati: acum cu vacanta o sa fiu non-stop :D

• Nick-uri anterioare:-----

• Biografia caracterului:(minim 100 cuvinte)

c0s7eL s-a nascut in LS intr-o familie de mafioti.El de mic a vrut sa ii calce pe urme tatalui sau dar nu a reusit asa ca a incercat sa duca o viata cinstita ca News Reporter.Acolo atmosfera era placuta,liderul prietenos dar o decizie a sa l-a facut sa plece din NR.Acesta s-a indreptat spre factiunea tatalui sau:Paterno.Acolo a stat pana a primit rank 3 si din cauza unui coleg incapabil de a lucra in echipa s-a hotarat sa iasa.El a intrat in Cuneo,o mafie aliata cu Paterno,unde a cunoscut multi prieteni.Acesta s-a plictisit de viata monotona de mafiot si vazand un nou "dean of medicine" a vrut sa faca munca voluntara de paramedic.Acolo a fost numit sub-lider spre bucuria lui,insa a fost demis pentru ca mai juca pe alt server.Fiind prieten cu [F4L]balon s-a gandit sa intre in TCC si sa-l ajute cu factiunea sa.Acolo nu a dat de niste colegi prietenosi ba din contra chiar rautaciosi care l-au facut sa iasa.Acestuia ii era dor de viata de mafiot asa ca s-a indreptat spre o noua experienta:Stracci.Aici s-a simtit bine in preajma liderului si colegilor insa din cauza unei greseli a unui coleg,lideru' a dat wipe.El si-a adus aminte de liderul lui din Medics care acum era director FBI si s-a gandit sa-si incerce norocul acolo.A fost o experienta placuta iar slujba de agent FBI era captivanta.Insa s-a plictisit si a intrat in alta mafie:Tattaglia,unde nu prea era activitate si asta la facut sa plece dupa doua saptamani.Un prieten de-al sau:Hooliganu primise lider Stracci si acesta s-a indreptat acolo unde a iesit cateva ore mai tarziu din cauza subliderului.A fost o perioada inactiv si cand a revenit a intrat in FBI,o factiune care mereu i-a placut.Insa el a fost nesimtit si si-a insultat liderul si din acesta cauza a fost demis.A intrat iar in NR dar nu i-a placut deloc asa ca a iesit pentru a aplica in Hitman.

- Nume: Costel

- Varsta reala:14

- Oras : Tulcea

► Nick: Valea

► Level : 24

► Factiuni precedente: Am cumparat contu. acum 2 zile. si nu prea stiu..

► Ultima factiune: .

► Link catre demisie:

► Cel mai mare rank detinut intr-o factiune anterioara: Cred ca avea rank 4 -5 in TCC

► De ce doriti sa va alaturati acestei factiuni: Este o factiune respectata / respectoasa ! are un lider de ne inlocuit

► Cu ce considerati ca se ocupa aceasta factiune: Cu contracte, cu executarea oamenilor !

► Cum puteti ajuta factiunea: Nuj, in toate felurile !

► Ati avut altercatii cu membrii actuali?: nu

► In ce interval orar jucati: 6-7

► Nick-uri anterioare: .

► Biografia caracterului:(minim 100 cuvinte) : Poi cum am zis cont nou. dar zic si eo ceva!!!

MAM nascut in Spitalul Din LosSAntos ! Eram o familie foarte saraca , si eo de mic ca sa pot traii mam gandit sa imi iau un job, si am luat jobu TCC ! Si tot am muncit am vazut ca nu se prea facea bani, si mam gandit daca ma apuc de furat de vandut droguri , de a intra in alta factiune, poate fac si eo cativa bani, de a traii de o zi la alta, Si am intrat in Barzini family ! si am inceput cu droguri, sa vand masini, si incet incet am facut si eo bani, miam luat chirie, o masina frumoasa , si aja am ajuns la concluzia sa intru in Hitman Agency, ! Si cam atat!

- Nume: Marian

- Oras : Bucuresty

Edited by valea90

Nick: Cr1$$

► Level : 21

► Factiuni precedente: Paterno,Taxi,FBI,PD,NR

► Ultima factiune:FBI

► Link catre demisie:

► Cel mai mare rank detinut intr-o factiune anterioara: 3

► De ce doriti sa va alaturati acestei factiuni: imi place si am prieteni multi cu care ma inteleg

► Cu ce considerati ca se ocupa aceasta factiune: cu asasinarea persoanelor pe care se fac contracte

► Cum puteti ajuta factiunea: cu tot ce pot si tot ce stiu

► In ce interval orar jucati: 12:00-00:00

► Nick-uri anterioare: Nevastuica

► Biografia caracterului:M-am nascut intr-un spital din Los Santos.Cu timpul am crescut si mi-am propus sa fac o facultate pentru a deveni ziarist,si in sfarsit ajunsesem la un stagiu de ziarist de rank 3 care putea ajuta pe toata lumea cu cate o informatie despre fiecare player,dar intr-un final m-am decis sa devin un asasin si de accea apelez la aceasta factiune pentru a-mi putea indeplini visul.

- Nume: Cristi

Edited by Nevastuica

► Nick: Valy_Romania

► Sex:M / F: Masculin

► Level : fac 15 in 2 ore!

► Factiuni precedente: NR

► Ultima factiune: NR

► Link catre demisie: Nu e nevoie..se vede in ss ca nam FP.

► Cel mai mare rank detinut intr-o factiune anterioara: 4

► De ce doriti sa va alaturati acestei factiuni: Pentru ca este o factiune frumoasa si le am cu ak47,deagle.

► Cu ce considerati ca se ocupa aceasta factiune: Omoara pentru bani!

► Cum puteti ajuta factiunea: Sa dus contractele la final!

► Ati avut altercatii cu membrii actuali?: nu.Toti membri sunt ok.

► In ce interval orar jucati: Depinde...oricum 5-6 ore pe zi cand am scoala.

► Nick-uri anterioare: nam avut..e primu meu cont

► Biografia caracterului:(minim 100 cuvinte): Mam nascut intrun spital din Los Santos am crescut pe strazii pana la 8 ani(lvl 8)apoi am intrate intro factiune de ziaristi care mau ajutat foarte mult si pe care ii respect.Sper sa nu luati in considerare lvl-ul meu mai mic...Carul mic rastoarna carul mare!

- Nume: Valy

- Varsta reala: 14

- Oras : Bucuresti.

07080195592319164058.png

Hitman Agency sing-up closed

Stalone -
acceptat pentru teste

[F4L]Shocky -
acceptat

[F4L]rfx -
acceptat

Fumylicious -
respins, perioada de inactivitate .. nu te vad in joc

Bebell -
respins, picat la vot

Micro -
respins, picat la vot

[F4L]Kos -
respins, picat la vot

Costel -
respins, picat la vot

Radu -
respins, inactiv

► Nick: CSXalin

► Sex: M

► Level : 20

► Factiuni precedente: Taxi Cab Company , The Paterno family , Fireman/Paramedic , The Cuneo family , News Reporter , Federal Bureau of Investigations .

► Ultima factiune: Federal Bureau of Investigations .

► Link catre demisie: http://b-zone.ro/forum/index.php?showtopic...0&start=140

► Cel mai mare rank detinut intr-o factiune anterioara: 2

► De ce doriti sa va alaturati acestei factiuni: Este Factiunea Perfecta , Plina De Actiune , Si Tot Ce Ii Trb , O Factiune Foarte Bine Organizata , Si Stie Clar Ce Vrea , Pentru Mine Este O Factiune Perfecta , Si Imi Doresc , Sa Intru In Ea .

► Cu ce considerati ca se ocupa aceasta factiune: Asassineaza Oamenii , Contra Unei Sume De Banii .

► Cum puteti ajuta factiunea: Cu Tot Ce Tine De Factiune .

► In ce interval orar jucati: 9:00/23:00 , Cate Odata Chiar Mai Mult .

Hmmm , Eu Am Aparaut Prin Iubirea Unui Mafiot Si A Unei Doctorite , La Lv 5 Am M-am Angajat La O Firma De Taxi , Am Stat Acolo O Buna Parte De Timp Pana La Lv 10 , Dupa Care Am Inceput Sa Cunosc Multi Mafioti Si Oameni De Toate Felurile , Am Intrat Intr-o Mafie Numita The Paterno Family , Dupa O Vreme Am Parasit Mafia , Si Am Facut Scoala De Medic , Am Absolvito Si M-am Angajat La Un Spital , Vremea Trecea , Dupa Un Timp Am Facut O Crima Si Am Fost Arestat , Si Concediat Din Spital Mi-Se Distrusese Cariera De Medic , Dupa Iesirea Din Puscarie Am Intalnit Alta Mafie Si Am Intrat In Gasca Lor, Mafia Numita The Cuneo Family , Zilele Treceau Cu Peripeti Distracti Si Multe Altele , La O Vreme Am Iesit Din Mafie Lundumi O Pauza Sa Ma Reculeg , Si Cautand Noi Aventuri , Dupa Un Timp M-am Reangajat La O Firma De Televiziune , News Reporter , Ceva Timp Si Acolo Stat , La O Vreme Un Prieten De Familie Foarte Bun , Mi-a , Oferit O Propunere Sa Trec De Partea Dreptati Intrand Intr-o Agentie Guvernamentala Si Secreta , Luptand Impotriva Infractoriilor , Federal Bureau of Investigations Era O Organizatie Foarte Bine Pregatita , Pentru Orice Situatie . Dupa Ceva Timp Am Parasit Agentia Guvernamentala , Cautand Ceva Mai Diferit . "Va Urma" .

- Nume: Ionut

07080195592319164058.png
Hitman Agency sing-up open

Seriozitate, activitate, dorinta de munca, capabilitatea de lucra in echipa
.

► Nick: CSXalin

► Sex: M

► Level : 20

► Factiuni precedente: Taxi Cab Company , The Paterno family , Fireman/Paramedic , The Cuneo family , News Reporter , Federal Bureau of Investigations .

► Ultima factiune: Federal Bureau of Investigations .

► Link catre demisie: http://b-zone.ro/forum/index.php?showtopic...0&start=140

► Cel mai mare rank detinut intr-o factiune anterioara: 2

► De ce doriti sa va alaturati acestei factiuni: Este Factiunea Perfecta , Plina De Actiune , Si Tot Ce Ii Trb , O Factiune Foarte Bine Organizata , Si Stie Clar Ce Vrea , Pentru Mine Este O Factiune Perfecta , Si Imi Doresc , Sa Intru In Ea .

► Cu ce considerati ca se ocupa aceasta factiune: Asassineaza Oamenii , Contra Unei Sume De Banii .

► Cum puteti ajuta factiunea: Cu Tot Ce Tine De Factiune .

► In ce interval orar jucati: 9:00/23:00 , Cate Odata Chiar Mai Mult .

Hmmm , Eu Am Aparaut Prin Iubirea Unui Mafiot Si A Unei Doctorite , La Lv 5 Am M-am Angajat La O Firma De Taxi , Am Stat Acolo O Buna Parte De Timp Pana La Lv 10 , Dupa Care Am Inceput Sa Cunosc Multi Mafioti Si Oameni De Toate Felurile , Am Intrat Intr-o Mafie Numita The Paterno Family , Dupa O Vreme Am Parasit Mafia , Si Am Facut Scoala De Medic , Am Absolvito Si M-am Angajat La Un Spital , Vremea Trecea , Dupa Un Timp Am Facut O Crima Si Am Fost Arestat , Si Concediat Din Spital Mi-Se Distrusese Cariera De Medic , Dupa Iesirea Din Puscarie Am Intalnit Alta Mafie Si Am Intrat In Gasca Lor, Mafia Numita The Cuneo Family , Zilele Treceau Cu Peripeti Distracti Si Multe Altele , La O Vreme Am Iesit Din Mafie Lundumi O Pauza Sa Ma Reculeg , Si Cautand Noi Aventuri , Dupa Un Timp M-am Reangajat La O Firma De Televiziune , News Reporter , Ceva Timp Si Acolo Stat , La O Vreme Un Prieten De Familie Foarte Bun , Mi-a , Oferit O Propunere Sa Trec De Partea Dreptati Intrand Intr-o Agentie Guvernamentala Si Secreta , Luptand Impotriva Infractoriilor , Federal Bureau of Investigations Era O Organizatie Foarte Bine Pregatita , Pentru Orice Situatie . Dupa Ceva Timp Am Parasit Agentia Guvernamentala , Cautand Ceva Mai Diferit . "Va Urma" .

- Nume: Ionut

Scuze , De Duble Post , Dar Am Postat Prea Rapid Inainte Sa Zici...Scuze .

Nick: [F4L]Kos

Sex: Masculin

Level : 28

Factiuni precedente: PD , F.B.I , Corleone , Barzini x2 ,

Ultima factiune: Barzini

Link catre demisie: Nu am avut cerere de demisie

Cel mai mare rank detinut intr-o factiune anterioara: 6

De ce doriti sa va alaturati acestei factiuni: Deoarece vreau sa va ajut cu contractele si sa imi fac noi prietenii

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta factiune: Hitmanii sunt niste asasini platiti sa ucida anumite perosane

Cum puteti ajuta factiunea: Cu indeplinirea contractelor

Ati avut altercatii cu membrii actuali?: Nu

In ce interval orar jucati: 10:00 - 00:00 S-au chiar mai mult.

Nick-uri anterioare: k0zm1n

Biografia caracterului:(minim 100 cuvinte)

[F4L]Kos s-a nascut in spitalul din Los Santos. Familia mea neavand suficienti bani pentru facturi eu am inceput sa fur. Am inceput cu lucruri marunte de la ceasuri,telefoane pana la masini si banci pana cand m-a prins politia. Am stat in inchisoare o perioada destul de mare dar pentru buna purtare m-a eliberat. Dupa aceea liderul [F4L]Oasis9 mi-a dat o sansa sa intru in Barzini Family. El m-a invatat cum sa folosesc armele si cum e viata unui mafiot. Tot el m-a invatat ce e respectul si cum sa ma feresc de probleme . Dupa mult timp ca mafiot am decis sa incerc si altceva si dorinta mea ar fi sa intru in Hitman Agency

- Nume: Miahila Cosmin

- Varsta reala: 16

► Nick: ExceSS

► Level : 21

► Factiuni precedente: dupa wipe Yakuza,NG,FBI,Hitman,NG,S.I,Cuneo,FBI,Hitman,FBI

► Ultima factiune: FBI

► Link catre demisie: nu am avut s-a schimbat liderul si a fost faction wipe

► Cel mai mare rank detinut intr-o factiune anterioara: 5 (fbi)

► De ce doriti sa va alaturati acestei factiuni: mi se pare o factiune care mi se potriveste ca o manusa si sunt playeri foarte de treaba si glumeti nu te poti plictisi niciodata cu ei

► Cu ce considerati ca se ocupa aceasta factiune: aceasta factiune se ocupa cu indeplinirea contractelor puse de alti playeri pentru a se razbuna fara sa iti pateze mainile

► Cum puteti ajuta factiunea: pai putem lucra in echipa , sa ne grupam pe echipe..sau sa incercam sa facem contractle silent ca persoana urmarita sa nu isi dea seama

► Ati avut altercatii cu membrii actuali?: niciodata si nici nu o sa am

► In ce interval orar jucati: depinde cum imi fac programul

► Nick-uri anterioare: r3g3n3sis

► Biografia caracterului:(minim 100 cuvinte): micutul r3g3n3sis s-a nascut intru-n orasel numit Los Santos din 2 parinti simpli el a crescut vazand cu ochii si odata ce a crescut a inceput sa faca trafic cu droguri si s-a alaturat unei gasti care facea trafic de droguri el a fost prins dupa cativa ani si aruncat la racoare pentru mult timp dupa ce si-a ispasit pedeapsa el s-a intors printre a-i lui cu un nou nume si total schimbat si gata sa isi inceapa o noua viata alaturi de cei dragi lui

- Nume: Damian George

- Oras : Botosani

►Nick: cRiStaL

► Sex: Masculin

► Level : 28

► Factiuni precedente: FBI , Paterno Family

► Ultima factiune: Paterno Family

► Link catre demisie: Sa dat wipe la factiune.

► Cel mai mare rank detinut intr-o factiune anterioara: 6

► De ce doriti sa va alaturati acestei factiuni: Deoarece imi place sa fiu Killer , Lider de nota 10.

► Cu ce considerati ca se ocupa aceasta factiune: Cu asasinarea personelor pentru o suma de bani.

► Cum puteti ajuta factiunea: Cu comportamentul meu , seriozitatea mea si cu ce esti mai bun.

► In ce interval orar jucati: 10:00 - 23:00

► Nick-uri anterioare: mYhaY007

► Biografia caracterului:(minim 100 cuvinte) M-am nascut in Spitalul Din Los Santos ! Eram o familie foarte saraca , iar eu de mic mi-am dorti sa am o slujba buna si sa am cu ce sa traiesc asa ca m-am angajat la Fireman/Paramedics la levelul 3. Am stat ceva timp , dupa care am demisionat si am zis sa incerc altceva. M-am angajat la Schoo Instructor , eram vanzator de licente , era o factiune de mult dorit , iar sebYYY(Zeby) liderul factiuni m-a acceptat. Dupa 1 luna si jumatate am demisionat si am incercat o mafie , ceva mai slaba pe timpul ala , Stracci Family , acolo am stat 3 saptamani dupa care am demisionat si am mers in Paterno Family , cu lider florinacyo , aceea factiune a fost si este una dintre cele mai placute mafii unde am fost eu. O factiune foarte respectat cu un lider foarte bun , de la care am invatat multe , sa rad atunci cand trebui si sa fiu serios atunci cand trebui. Dupa care florinacyo a ales sa dea wipe la factiune , asa ca am renuntat si am intrat in F.B.I , cu liderul DarSeeker(Bill_Bonanno).Acolo am stat 2 saptamani si ceva , dupa care am intrat in Paterno Family tot cu florinacyo Lider , dupa care iar Wipe la factiune.C-am atat restu se vede pe parcurs.

- Nume: Mihai

- Oras : Ploiesti

► Nick: RaptoR

► Level : 32

► Factiuni precedente: School instructor , The Paterno Family , Federal bureau of investigations , The Barizni Family , The Corleone family

► Ultima factiune: The paterno family

► Link catre demisie: A fost dat wipe

► Cel mai mare rank detinut intr-o factiune anterioara: 4 , FBI

► De ce doriti sa va alaturati acestei factiuni: Este o factiune care imi doresc sa intru in ea de cand am venit pe server !

► Cu ce considerati ca se ocupa aceasta factiune: Cu rezolvarea contractelor.

► Cum puteti ajuta factiunea: Fiind activ foarte mult si vorbind curat cu colegi si cu playeri.

► In ce interval orar jucati: 14:00 - 00 :00

► Nick-uri anterioare: smK

RaptoR un copil simplu , si vorbaret care s-a nascut in Los Santos . A avut parte de o copilarie destul de grea avand in vedere ca mama si tatal lui erau paralizati la pat. Raptor a incercat sa intretina familia inca de la varsta de 15 ani , unde lucra la un 24 / 7 , la varsta de 18 ani sia scos carnetu' de conducere si a intrat intr-o firma de transport intenational , facand curse in afara orasului a descoperit o mica echipa care vindeau licente . RaptoR entuziasmat a incercat si a reusit sa intre in aceasta mica echipa. Anii au trecut si boala parintilor lui s-a agravat, RaptoR nu putea obtine prea multii banii pentru operatie daca continua asa . Asa ca s-a bagat in trafic de droguri si de femei de pe urma caruia a castigat foarte multi baniii si a putut platii operatiile mamei si tatalui lui. Asa ca a incercat sa lase tot traficul si si-a indreptat viata, '' 15 - Feb - 1993 '' RaptoR a rezolvat cazul din Groove Street. Peste tot se vorbea de aceasta stire . RaptoR devenise un agent FBI foarte Bun cu multa experienta insa sa incurcat in mafii si a fost dat afara din FBI. Intr-o buna zi a decis s-a isi viziteze parinti, SURPRIZA ! , ei taceau mortii intr-o balta de sange. RaptoR Acum un barbat cu multa experienta in viata, vrea sa se razbune pe assasini familiei lui, si a decis sa intre in Hitman Agency.

- Nume: Minea Ciprian

- Varsta reala: 14

- Oras : Barcelona

- ( screen Shot ) http://img.b-zone.ro/images/10254121089616757258.png

Edited by Rapt0R

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.