Jump to content

WOTM luna August a început. Detalii aici

Recrutăm Designeri Audio și Video. Detalii aici

Regenesis

VIP
 • Content Count

  7639
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Regenesis last won the day on July 15 2019

Regenesis had the most liked content!

Community Reputation

1641 Legendary

6 Followers

About Regenesis

 • Rank
  𝖇𝖊𝖍𝖊𝖒𝖔𝖙𝖍
 • Birthday 06/08/1994

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Yerevan, Armenia
 • Hobbies
  Forensic Psychologist

Contact Methods

 • Skype
  -

Previous Fields

 • Real name
  George
 • RPG1 Nickname
  Regenesis

Recent Profile Visitors

48386 profile views
 1. Regenesis

  Meh, nu-i cine știe ce.
 2. Regenesis

  Сунт де акорд ку тине, се путеа ши маи бине.
 3. Regenesis

  Slab.
 4. Regenesis

  Slăbuț.
 5. Regenesis

  E ok, se putea și puțin mai bine.
 6. Regenesis

  Eu eu, și eu sunt surprins de ce am votat.
 7. Regenesis

  Hai fie, am râs puțin, merge.
 8. Regenesis

  Slab. Foarte.
 9. Regenesis

  Puțin cringe, dar ok-ish.
 10. Regenesis

  Oribil.
 11. Regenesis

  Foarte slab. Pe mine mă fascinează o chestie, și chiar aș dori să o împărtășesc și eu cu voi. Urmăresc această secțiune cam de când a fost ea făcută, așa activitate nu văd nicăieri, la nici un post, cum văd la posturile făcute de domnișoare care se încadrează în tiparul umorului propagat de însăși persoana lor, adică un fel de auto ironie. Eu îi înteleg pe băieții care speră ca într-o zi să bea din apa unde au făcut baie fetele de pe B-Zone, pentru că ele sunt ca niște îngeri aduși de către Sfântul Petru pentru a ne lumina cu inteligența lor artificială dobândită citind blog-uri ale unor mari influencerițe, de care n-a auzit nici dracu' bineînțeles. Eu înțeleg că media de vârstă este probabil sub media IQ-ului acelor băieți care trag de umorul, și asa prost făcut, al fetelor. Poate poate reușesc și ei prin atenția lor ieftină, un like, o inimioară, mai nou un vot negativ, să atragă pe cineva de sex opus lângă ei. Nu, mamele/surorile/mătușile și bunicile nu se pun. Îți sună orgasmic gândul la acea notificare prin care tu ești anunțat că o femelă ți-a dat quote la inutilitatea ta, nu? Te gândești zile și nopți cum să îi atragi atenția, cum să îi arăți că ești un mascul Alfa, că ai acele calități demne de un lider, că ești sufletul petrecerii, crème sur le gâteau. Realitatea însă te lovește din prima secundă a zilei când te trezești, te uiți în oglindă, îți pui coșurile înapoi la locul lor, până nu te strigă maică-ta să vii la masă sau să o iei la goană după pâine, iar după aceea îți reiei activitatea nonșalantă în a epuiza stocul de hârite igienică și lubrificant (uleiul de măsline nu se pune) având quote-ul respectivei domnișoare în fața ochilor. Țineți-vă râma sub control, dragi minori. Țineți-va pruna, încă necoaptă, la umbră, dragi minore.
 12. Regenesis

  Scuze, slăbuț.
 13. Regenesis

  Slabuț. PS: Ai un signature imens.
 14. Regenesis

  Chiar nu mă pot abține, mă scuzați. Dacă la 18 ani te exprimi în halul ăsta, neștiind să legi doua cuvinte între ele, chiar îmi pare rău de tine. Stai să o fac pe înțelesul tău. Dacă 18 vorbești rău, cuvinte legate ele, rău pare mie. Welcome.
 15. Regenesis

  Ador să îi văd pe kinderi certându-se, go on fetițe și băieți. Voi realizați că cei din conducere nu dau doi bani pe ce scrieți voi aici și că opinia voastră e pur și simplu derizorie, nu? Keep it rolling, mai văd și eu prostimea de pe comunitate cum iese la iveală.
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.