Jump to content

Hitmen Agency - Alătură-te Agenției | Join the Agency

Alexander
 Share

Recommended Posts

Nume in joc: Mihai.

Level: 26+

Varsta(reala): 17 ani

Sex (masculin / feminin) : Masculin

De cat timp jucati pe server? : 1 an

Factiuni precedente : Fire & Medic Departament , The Tattaglia Family , Federal Bureau of Investigations , Police Departament, News reporter

Rank-ul ultimei factiuni : News reporter - Rank 3

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : Cerere de demisie pentru a intra in Hitman Agency

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : News reporter - Rank 3

De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Deoarece este o factiune foarte respectata, cu un colectiv matur, iar actiunea este prezenta mereu.

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Asasinarea persoanelor contra cost (rezolvarea contractelor)

Sti regulile Hitman Agency si ai citit macar odata Info, orders and Agency skins? : Da

Intelegeti ca suntem o agentie seriosa de asasini si glumele si prostiile nu-si au rostul? : Da

Ai avut antecedente cu unul sau mai multi membrii Hitman Agency?: Nu

Ai mai fost membru Hitman : Nu

Motivul iesirii / demiterii din Hitman (in caz ca ai mai fost) : -

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : 6-7h/zi

Nickname-uri anterioare : -

Considerati ca aveti capacitatea de a indeplini un contract fara probleme? : Da

Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical? Bineinteles

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: http://i1142.photobu...l/sa-mp-129.png

Cate warn'uri ai in joc? (precizeaza de ce) : 0/3

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) : Nu am fost banat

Esti pe BlackList'ul unei factiuni? (precizeaza care) : Nu sunt pe niciun BlackList

Esti dispus sa platesti sa fi scos de pe eventualul BlackList?: Bineinteles, plata acestuia nu reprezinta o problema

Alte precizari? : Multumesc pentru timpul acordat, si sper sa primesc o sansa pentru a arata ca sunt capabil de a fi membru Hitman Agency.

Edited by Kiddie

Nume in joc: Mr.vLad0ne

Level: 42

Varsta(reala): 17 (aproape 18)

De cat timp jucati pe server? : 2 ani

Factiuni precedente : Corleone

Rank-ul ultimei factiuni : 2

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : Mi-am depus demisia deoarece m-am retras de sa-mp o perioada

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : Rank 4 - Taxi ( [F4L]Blade - Leader] )

De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Imi place foarte mult aceasta agentie si felul in care este organizata si imi doresc sa ajut cat mai mult posibil aceasta agentie

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Assasinarea unor persoane contra-cost

Sti regulile Hitman Agency si ai citit macar odata Info, orders and Agency skins? : Da

Intelegeti ca suntem o agentie seriosa de asasini si glumele si prostiile nu-si au rostul? : Da

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : 5-6 ore

Nickname-uri anterioare : kill3rvlad

Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical?: Da

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: http://postimage.org/image/p46fgxsoz/

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) : Da, greseala de id

Esti pe BlackList'ul unei factiuni? (precizeaza care) : Nu

Esti dispus sa platesti sa fi scos de pe eventualul BlackList?: Da

Alte precizari? : Multumesc foarte mult pentru timpul acordat si sper sa nu va dezamagesc !

Edited by Mr vLad0ne

Nume in joc: AnGeLx

Level: 21

Varsta(reala): 14 ani

De cat timp jucati pe server? : In total sunt 2 (doi) ani cu mici pauze ( maxim o luna )

Factiuni precedente : News Reporter (x3) / The Cuneo Family / Police Departament / The Stracci Family / The Corleone Family

Rank-ul ultimei factiuni : 3 / Sgarrista -> The Corleone Family

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : Wipe

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : rank 6 -> Subleader (News Reporter)

De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Pentru ca-mi place cu ce se ocupa aceasta factiune.

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Hitman Agency se ocupa cu asasinarea unor persoane in schimbul unor sume de bani.

Sti regulile Hitman Agency si ai citit macar odata Info, orders and Agency skins? : Da desigur

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : Depinde de fiecare zi in mare 4-6 ore.

Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical?: Desigur

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: http://postimage.org/image/o63ujvjjp/

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) : Da am scris parola gresit de 3 ori consecutiv.

Esti dispus sa platesti sa fi scos de pe eventualul BlackList?: Da ( nu cred ca este nevoie )

Alte precizari? : Multumesc anticipat !!!

Edited by AnGeLx

Guest DoctorDre

Nume in joc: dR_dRE

Level: 24

Varsta(reala): 20.

Sex (masculin / feminin) : Masculin.

De cat timp jucati pe server? : 2 ani, cu mici pauze.

Factiuni precedente : F/P. The Tattaglia Family, The Barzini Family, News Reporters, The Corleone Family.

Rank-ul ultimei factiuni : 1

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : Am decis sa iau o pauza de sa-mp si am depus cerere pentru demisie.

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : 3 (News Reporters).

De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Imi doresc sa ma alatur agentiei pentru ca asta ar fii o experienta noua pentru mine, si imi place foarte mult cu ce se ocupa si vreau sa ajut cu ce pot.

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Cu asasinarea anumitor persoane, in schimbul unei sume de bani.

Sti regulile Hitman Agency si ai citit macar odata Info, orders and Agency skins? : Da.

Intelegeti ca suntem o agentie seriosa de asasini si glumele si prostiile nu-si au rostul? : Da.

Ai avut antecedente cu unul sau mai multi membrii Hitman Agency?: Nu.

Ai mai fost membru Hitman : Nu.

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : 7-8 ore.

Considerati ca aveti capacitatea de a indeplini un contract fara probleme? : Consider ca pot.

Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical? Desigur.

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: http://imageshack.us.../pozastats.jpg/

Cate warn'uri ai in joc? (precizeaza de ce) : 1/3 (insistenta pe /report).

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) : Nu.

Esti pe BlackList'ul unei factiuni? (precizeaza care) : Nu.

Alte precizari? : Sper sa va pot fii de ajutor, daca o sa fiu acceptat. Va Multumesc!

Edited by DoctorDre

Nume in joc: Ne0

Level: 22

Varsta(reala): 18 ani.

De cat timp jucati pe server? : De 2 ani si ceva

Factiuni precedente : The Corleone Family, The Tattaglia Family, The Paterno Family, The Barzini Family, The Stracci Family, Federal Bureau Of Investigation, Taxi Cab Company.

Rank-ul ultimei factiuni : Rank 2 (The Corleone Family)

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : Am avut o problema personala si nu am putut face cerere de inactivitate pentru 3 zile.

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : Rank 3(The Stracci Family si The Barzini Family).

De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Pentru ca se ocupa cu ce imi place mie "kill for money" si nu numai din acest motiv.

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Cu rezolvarea contractelor puse de alti playeri contra unei sume de bani.

Sti regulile Hitman Agency si ai citit macar odata Info, orders and Agency skins? : Da.

Intelegeti ca suntem o agentie seriosa de asasini si glumele si prostiile nu-si au rostul? : Da.

Motivul iesirii / demiterii din Hitman (in caz ca ai mai fost) : -.

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : Intre 7-8 Ore.

Nickname-uri anterioare : Nu am avut alt Nickname.

Considerati ca aveti capacitatea de a indeplini un contract fara probleme? : Da.

Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical?: Da.

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: Click"]http://img713.images...012ne.png

Cate warn'uri ai in joc? (precizeaza de ce) : 1/3,Am dat /pee pe un admin.

Esti dispus sa platesti sa fi scos de pe eventualul BlackList?: Da.

Alte precizari? : Multumesc!

Nume in joc:This_Life

Level:28

Varsta(reala):16

Sex (masculin / feminin) :Masculin.

De cat timp jucati pe server? :De aproximativ un an.

Factiuni precedente :Fireman/Paramedic-Rank 1

School Instructor- Rank 2

Paterno- Rank 1

Corleone Rank 1

Paterno-Rank 1

Tataglia-Rank 1

Paterno-Rank 1

Tow Truck Company-Rank 3

Rank-ul ultimei factiuni :3

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune :Am parasit-o pentru a aplica in Hitman.

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) :Rank 3, in Tow Truck Company.

De ce doriti sa va alaturati agentiei? :Pentru ca imi place cu ce se ocupa.

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Cu assasinarea playerilor, in schimbul unor sume de bani.

Sti regulile Hitman Agency si ai citit macar odata Info, orders and Agency skins? :Da.

Intelegeti ca suntem o agentie seriosa de asasini si glumele si prostiile nu-si au rostul? :Da.

Ai mai fost membru Hitman :Nu.

Motivul iesirii / demiterii din Hitman (in caz ca ai mai fost) : Nu am mai fost.

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? :4-5 Ore.

Nickname-uri anterioare :Nu am avut.

Considerati ca aveti capacitatea de a indeplini un contract fara probleme? :Da.

Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical?Da.

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv:Voi da un edit putin mai tarziu cu poza, acum nu o pot pune.

Cate warn'uri ai in joc? (precizeaza de ce) :Am 1/3 pentru ca am facut drive-by dar e de acum 3-4 luni.

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) :Da, am fost, pentru drivye-by cu eagle, dm..

Esti pe BlackList'ul unei factiuni? (precizeaza care) :Nu.

Esti dispus sa platesti sa fi scos de pe eventualul BlackList?:Da, dar nu este cazul.

Alte precizari? : Multumesc, pentru atentie !

Nume in joc: Carlos_Smit

Level: 41+

Sex (masculin / feminin): masculin

De cat timp jucati pe server?: 2 septembrie 2009

Factiuni precedente: Ng , F/p , Barzini , Cuneo

Rank-ul ultimei factiuni: Don Cuneo

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune: Nu am anuntat cand am dat wipe ..

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea): Rank 6 Ng , Lider F/p , Lider Cuneo

De ce doriti sa va alaturati agentiei?: Nu am fost niciodata si as vrea sa incerc in HA

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie?: Omorarea oamenilor pentru bani.

Sti regulile Hitman Agency si ai citit macar odata Info, orders and Agency skins?: Da

Intelegeti ca suntem o agentie seriosa de asasini si glumele si prostiile nu-si au rostul?: Da

Ai mai fost membru Hitman: Nu

Motivul iesirii / demiterii din Hitman (in caz ca ai mai fost): -

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk?: 5-6

Nickname-uri anterioare: -

Considerati ca aveti capacitatea de a indeplini un contract fara probleme?: Da

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: http://imageshack.us...1/samp208e.png/

Cate warn'uri ai in joc? (precizeaza de ce): 0/3

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce): Nu

Esti pe BlackList'ul unei factiuni? (precizeaza care): Nu

Esti dispus sa platesti sa fi scos de pe eventualul BlackList?: Da , daca este cazul

Alte precizari?: Multumesc.

Nume in joc: BMWpoweR

Level: 35 (rp de 37)

Varsta(reala): 16

Sex (masculin / feminin) : M

De cat timp jucati pe server? : 1 an si 4 luni.

Factiuni precedente : Voi enumera decat cateva: TTC FBI Corleone Barzini

Rank-ul ultimei factiuni : 5 TTC

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : Demisie

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : Rank 5 - TTC

De ce doriti sa va alaturati agentiei? : O agentie serioasa, membri de inalta clasa si indeplinirea contractelor

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Omorarea persoanelor in schimbul banilor

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : 5 - 6

Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical? Da

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: http://picz.ro/index.php?id=d91c7cd892b81d829ea4618335b30a69

Cate warn'uri ai in joc? (precizeaza de ce) : 1/3 DM (Aveam lvl mic, nu stiam ce inseamna SA:MP'ul)

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) : Nu

Alte precizari? : Multumesc!

Edited by B M W p o w e R

Acceptati pentru teste: Andrew.,AdRiaNN,Ice_LtbluE,Bebell,RounD,[F4L]Blade,_Tedy_,unK.,GhostT,Raul,syl01,CappaLini,Mihai.,Carlos_Smit,BMWpoweR,Cristi

• Contactati un rank 4 pentru teste,daca acesta este ocupat asteptati pana se elibereaza unul.
  • Daca nu va prezentati la teste in decurs de 24 ore sunteti picati.
  • Dintre cei 16 doar 6 vor intra in Hitman Agency cu norma intreaga.

Edited by Addyn

Hitman Agency recruteaza 5-6 agenti.Cine nu respecta toate campurile din cerere este respins din start.

Nume in joc:

Level:

Varsta(reala):

Sex (masculin / feminin) :

De cat timp jucati pe server? :

Factiuni precedente :

Rank-ul ultimei factiuni : (specifica factiunea)

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune :

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) :

De ce doriti sa va alaturati agentiei? :

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? :

Sti regulile Hitman Agency si ai citit macar odata Info, orders and Agency skins? :

Intelegeti ca suntem o agentie seriosa de asasini si glumele si prostiile nu-si au rostul? :

Ai avut antecedente cu unul sau mai multi membrii Hitman Agency?:

Ai mai fost membru Hitman :

Motivul iesirii / demiterii din Hitman (in caz ca ai mai fost) :

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? :

Nickname-uri anterioare :

Considerati ca aveti capacitatea de a indeplini un contract fara probleme? :

Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical?

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv:

Cate warn'uri ai in joc? (precizeaza de ce) :

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) :

Esti pe BlackList'ul unei factiuni? (precizeaza care) :

Esti dispus sa platesti sa fi scos de pe eventualul BlackList?:

Alte precizari? :

Edited by Addyn

Nume in joc: Cedryk

Level: 29

Varsta(reala): 14

De cat timp jucati pe server? : Aproape de cand s-a deschis

Factiuni precedente : NR, Tattaglia, FBI, PD, Hitman, si mai sunt... nu mi le amintesc pe toate

Rank-ul ultimei factiuni : 2 (Hitman Agency)

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : Demisia.

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : 6-NR(Lider)

De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Pentru ca am mai fost si imi place cu ce se ocupa aceasta agentie.

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Asasinarea player-ilor cu contract contra unei sume de bani.

Ai mai fost membru Hitman : Da

Motivul iesirii / demiterii din Hitman (in caz ca ai mai fost) : Am luat o pauza si am demisionat.

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : 4-5, depinde de zi.

Nickname-uri anterioare : Jeff, Ace.Capone

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: http://postimage.org/image/pgjo9oewn/

Cate warn'uri ai in joc? (precizeaza de ce) : 2/3 - /q la somatia unui politist (trebuia sa plec, nu fac abuz) , celalalt : am facut un event si cand am dat ad cu castigatorul si raspunul am luat kick si apoi warn.

Alte precizari? : -

Edited by Cedryk

Nume in joc: JustThink

Level: 37

Varsta(reala): 1

De cat timp jucati pe server? : 2 ani si o luna

Factiuni precedente : Ng,Fbi,Paterno,Corleone,Tattaglia,Stracci,Cuneo,News Reporter

Rank-ul ultimei factiuni : Rank 3(paterno)

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : Pentru ca subliderul avea o problema personala cu mine

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : Rank 4(taxi)

De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Este visul meu. Aici se afla membrii foarte buni,bine alesi. Aici nu cred ca te poti plictisi. Aici e din punctul meu de vedere cel mai frumos

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Cu indeplinirea contractelor pentru bani.

Sti regulile Hitman Agency si ai citit macar odata Info, orders and Agency skins? : da

Intelegeti ca suntem o agentie seriosa de asasini si glumele si prostiile nu-si au rostul? : da

Ai avut antecedente cu unul sau mai multi membrii Hitman Agency?: nu

Ai mai fost membru Hitman : nu

Motivul iesirii / demiterii din Hitman (in caz ca ai mai fost) : nu am mai fost

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : 4-5-6

Considerati ca aveti capacitatea de a indeplini un contract fara probleme? : da

Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical?: da

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: http://postimage.org/image/dxgz5p7ql/

Cate warn'uri ai in joc? (precizeaza de ce) : 2/3( unul pt. dm aiurea cand aveam lvl 5 si altul pentru limbaj de acum un an si ceva

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) : Pentru limbaj,acum un an

Esti pe BlackList'ul unei factiuni? (precizeaza care) : nu

Esti dispus sa platesti sa fi scos de pe eventualul BlackList?: nu ma aflu.

Alte precizari? :

Nume in joc: [mR].[MosssU]

Level: 32

Varsta(reala): 18

De cat timp jucati pe server? : Din vara anu trecut.

Factiuni precedente : Voi enumera decat cateva: School Instructor / TTC / The Barzini Family / The Paterno Family / NG.

Rank-ul ultimei factiuni : (specifica factiunea) rank - 1 The Paterno Family.

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : Demisie.

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : The Stracci Family rank - 3.

De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Deoarece imi face sa omor contra cost si tin sa precizez ca nu am mai fost in H.A

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Omorarea player-ilor contra unei sume de bani.

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : 8-9.

Nickname-uri anterioare : VaLenTin0.

Considerati ca aveti capacitatea de a indeplini un contract fara probleme? : Da.

Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical? Da.

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: http://i41.tinypic.com/50pgdc.png

Cate warn'uri ai in joc? (precizeaza de ce) : 0/3.

Alte precizari? : Multumesc frumos!

Nume in joc: Richard.

Level: 16 ( 850 / 68 ).

Varsta(reala): 16.

De cat timp jucati pe server? : 20 Februarie 2010.

Factiuni precedente : Fire/Medic dpt. ( x2 ) ; News reporters ( x2 ) ; Stracci family ( x4 ) ; Paterno family ( x3 ) ; Corleone family ; Cuneo family ; Barzini family.

Rank-ul ultimei factiuni : 1 ( Paterno Family ).

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : Demisie.

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : 2, Paterno Family & News Reporter.

De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Aici pot invata multe de la membrii profesionisti si lider, ma pot maturiza mult. Este interesant cu ce se ocupa.

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Asasinarea persoanelor in schimbul unei sume de bani.

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : 7-8.

Nickname-uri anterioare : vLaD_daN, CharLie., Eddie.

Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical?: Categoric.

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: http://postimage.org/image/gz4i0i5k5/

Cate warn'uri ai in joc? (precizeaza de ce) : 2/3, am dat 2 /ad-uri non-RP fara sa vreau.

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) : 3/3 warns, password gresita de 3 ori.

Alte precizari? :

Edited by Rich

Nume in joc: fraNk.

Level: 22

De cat timp jucati pe server? : 2 ani (august 2009)

Factiuni precedente : Paterno family, Barzini family, Taxi, Hitman, Tattaglia, Corleone, FBI, NG

Rank-ul ultimei factiuni : (specifica factiunea) 1 Corleone

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : Am vrut sa ma las de samp si am fost dat afara.

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : 6 Paterno

De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Deoarece imi place sa asasinez, este cea mai respectata factiune si membrii de elita.

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Asasinarea playerilor contra unei sume de bani (When you kill for money, there are (no) rules

Motivul iesirii / demiterii din Hitman (in caz ca ai mai fost) : Imi pierise acea "pofta" de contracte

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : 4-5

Nickname-uri anterioare : gRs

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: http://postimage.org/image/xe341vu6t/

Esti dispus sa platesti sa fi scos de pe eventualul BlackList?: Daca as fi, da

Alte precizari? :

Nume in joc: Dobermann

Level: 37

De cat timp jucati pe server? : 1 an si jumatate

Factiuni precedente : Fireman/Paramedic x6, Federal Bureau of Investigations x5, The Cuneo Family x4, School Instructor x2, Hitman Agency x2, Tow Car Company x1, News Reporter x1, Police Departament x1, Corleone Family x2

Rank-ul ultimei factiuni : Rank 1 - Picciotto

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : Am luat facut o mica pauza de sa:mp

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : Rank 5 Fire&Medic Departament

De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Pentru ca este cea mai frumoasa factiune in opinia mea, iar colectivul este de nota 10, astfel ambianta de lucru fiind foarte placuta.

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Rezolvarea contractelor: asainarea persoanelor contra cost, de preferat intr-un mod cat mai silentios posibil

Sti regulile Hitman Agency si ai citit macar odata Info, orders and Agency skins? : Da!

Intelegeti ca suntem o agentie seriosa de asasini si glumele si prostiile nu-si au rostul? : Da!

Ai avut antecedente cu unul sau mai multi membrii Hitman Agency?: La level mic, si acel abuz de "C" cu Dragos pe care il regret nespus.

Motivul iesirii / demiterii din Hitman (in caz ca ai mai fost) : ChevChelios, un foarte bun prieten era lider Corleone, si m-a chemat sa il ajut.

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : Depinde de zi, in weekend pe tot parcursul zilei iar de luni pana vineri doar seara, aproximativ o ora

Nickname-uri anterioare : DoGGy

Considerati ca aveti capacitatea de a indeplini un contract fara probleme? : Mai mult ca sigur da!

Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical? Consider ca sunt capabil

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: Click

Cate warn'uri ai in joc? (precizeaza de ce) : 1/3 pentru acel abuz de "C", pentru care mi-am cerut scuze si chiar imi pare rau

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) : 3xWarns, 3 zile sa-ti faci laba (ban de la Bobo), DM aiurea, limbaj vulgar .. Dar tin sa precizez ca au fost date cand aveam level mic

Esti dispus sa platesti sa fi scos de pe eventualul BlackList?: Daca as primii Blacklist, plata acestuia nu ar reprezenta o problema

Alte precizari? : Multumesc pentru timpul acordat.

Edited by Dobermann

• Nume in joc: aLyn.masteR
  • Level: 29
  • Varsta(reala): 16 ani
  • Sex (masculin / feminin) : Masculin.
  • De cat timp jucati pe server? : De doi ani si doua luni.
  • Factiuni precedente : Taxi Cab Company, Barzini Family, Paterno Family, Cuneo Family, Federal Bureau of Investigations
  • Rank-ul ultimei factiuni : 1
  • Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : Mi-am dat demisia pentru ca imi doresc sa intru in Hitman Agency
  • Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : Rank 4 in Taxi Cab Company.
  • De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Pentru ca imi place foarte mult aceasta factiune, cred ca mi se potriveste si am multi prieteni in aceasta factiune.
  • Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Agentia se ocupa cu asasinarea playerilor pentru o suma de bani.
  • Sti regulile Hitman Agency si ai citit macar odata Info, orders and Agency skins? : Da.
  • Intelegeti ca suntem o agentie seriosa de asasini si glumele si prostiile nu-si au rostul? : Bineinteles.
  • Ai avut antecedente cu unul sau mai multi membrii Hitman Agency?: Nu, niciodata.
  • Ai mai fost membru Hitman : Nu am mai incercat.
  • Motivul iesirii / demiterii din Hitman (in caz ca ai mai fost) : .
  • Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : 5-6 ore / zi.
  • Nickname-uri anterioare : Alyn10, SacAluL
  • Considerati ca aveti capacitatea de a indeplini un contract fara probleme? : Da.
  • Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical? Toti gresim, neintentionat, dar gresim. Da, cred ca pot sa fac asta.
  • Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: http://imageshack.us/photo/my-images/718/samp000xhx.png/
  • Cate warn'uri ai in joc? (precizeaza de ce) : Nu am warn-uri.
  • Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) : Nu.
  • Esti pe BlackList'ul unei factiuni? (precizeaza care) : Nu, nu sunt.
  • Esti dispus sa platesti sa fi scos de pe eventualul BlackList?: Daca as fi pe o asemenea lista as plati.
  • Alte precizari? : Va multumesc anticipat.

2illgsj.png

* Nume in joc: Mr.Yanys.

* Level: 28+.

* Varsta(reala): 18 ani.

* Sex (masculin / feminin): Masculin.

* De cat timp jucati pe server?: 2 ani.

* Factiuni precedente: Fireman/Paramedic - Rank 2. Taxi Cab Company - Rank 1. The Tattaglia Family - Rank 4. The Corleone Family - Rank 2. Federal Bureau of Investigation - Rank 3. School Instructor - Rank 1.

* Rank-ul ultimei factiuni: Rank 1, School Instructor.

* Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune: Deoarece vreau să intru în Hitman Agency.

* Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea): Rank 4 - The Tattaglia Family.

* De ce doriti sa va alaturati agentiei?: Pentru că este o facţiune serioasă şi respectată.

* Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie?: Cu rezolvarea contractelor, în schimbul unei sume de bani.

* Sti regulile Hitman Agency si ai citit macar odata Info, orders and Agency skins?: Da.

* Intelegeti ca suntem o agentie seriosa de asasini si glumele si prostiile nu-si au rostul?: Da.

* Ai avut antecedente cu unul sau mai multi membrii Hitman Agency?: Nu.

* Ai mai fost membru Hitman: Nu.

* Motivul iesirii / demiterii din Hitman (in caz ca ai mai fost): - .

* Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk?: 10+ ore.

* Nickname-uri anterioare: - .

* Considerati ca aveti capacitatea de a indeplini un contract fara probleme?: Da.

* Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical?: Da.

* Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: http://i40.tinypic.com/a4vo6t.png .

* Cate warn'uri ai in joc? (precizeaza de ce): 0/3.

* Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce): Nu.

* Esti pe BlackList'ul unei factiuni? (precizeaza care): Nu.

* Esti dispus sa platesti sa fi scos de pe eventualul BlackList?: Da.

* Alte precizari?: Nu.

Edited by YanyS

Nume in joc: ValentinNn;

Level: 31;

Varsta(reala): 18;

Sex: Masculin;

De cat timp jucati pe server? : Am inceput acum un an si 7 luni, dar am avut o pauza mare de aproximativ 6 luni;

Factiuni precedente : Fire & Medic Department (rank6), Federal Bureau of Investigations (rank1), Taxi Cab Company 2x(rank2), News Reporter 2x(rank3), Police department (rank2);

Rank-ul ultimei factiuni : Rank 2 (Taxi Cab Company);

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : Demisie, slaba organizare;

Cel mai mare rank avut in vreo factiune: Fireman/Paramedic Rank 6-Sublider, 3 luni (Actualul Fire & Medic Department);

De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Este o dorinta de a mea de multa vreme, imi place organizarea din aceasta agentie si vreau sa va ajut cat pot de mult;

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Cu asasinate platite;

Sti regulile Hitman Agency si ai citit macar odata Info, orders and Agency skins? : Da;

Intelegeti ca suntem o agentie seriosa de asasini si glumele si prostiile nu-si au rostul? : Da;

Ai avut antecedente cu unul sau mai multi membrii Hitman Agency?: Nu;

Ai mai fost membru Hitman : Nu;

Motivul iesirii / demiterii din Hitman: -

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : Depinde de activitate, dar daca am o activitate intensa si placuta cum este in Hitman Agenty o medie a orelor petrecute pe zi cred ca este 8-9h;

Considerati ca aveti capacitatea de a indeplini un contract fara probleme? : Da;

Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical?: Da;

Poza cu /stats si skill la detectiv: Click!

Cate warn'uri ai in joc?: 0/3

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume?: Da, o mica neintelegere, rezolvata rapid;

Esti pe BlackList'ul unei factiuni?: Nu

Esti dispus sa platesti sa fi scos de pe eventualul BlackList?: Nu este cazul;

Alte precizari? : Multumesc pentru timpul acordat!

Edited by ValentinNn

Nume in joc: Alyin

Level: 39

De cat timp jucati pe server? : 1 an si 5 luni.

Factiuni precedente : Fireman/Paramedic ,Cuneo Family, Stracci Family,Tattaglia Family,Barzini Family,Paterno Family,National/Guard,Corleone Family,News Reporter

Rank-ul ultimei factiuni : Cuneo Family - Rank 2

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : Cerere Demisie.

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : Rank 3 -Stracci Family

De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Vreau sa incerc ceva nou.

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Omorarea persoanelor aflate sub contract.

Ai avut antecedente cu unul sau mai multi membrii Hitman Agency?:Nu

Ai mai fost membru Hitman :Nu

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : 5-6 Ore.

Nickname-uri anterioare : Bozaru.7

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: http://postimage.org/image/wx4wecynr/

Cate warn'uri ai in joc? (precizeaza de ce) : 1/3

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) : Da odata " Nesimtire"

Alte precizari? : Multumesc

Edited by Alyin

Nume in joc: DH01

Level: 26

Varsta(reala): 23

Sex (masculin / feminin): Male

De cat timp jucati pe server?: 1 year

Factiuni precedente: Taxi Cab Company | Fireman/Paramedic | The Tattaglia Family | The Paterno Family | The Cuneo Family | Fireman/Paramedic | The Stracci Family | Taxi Cab Company | Police Department | The Barzini Family | The Paterno Family | School Instructor | The Corleone Family | Fire and Medic Department

Rank-ul ultimei factiuni: 1

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune: I had to go inactive for 14 days, my inactivity request was rejected so I was uninvited. Now I am back and I am as active as ever.

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (specifica factiunea): Taxi and Police Department Rank 2

De ce doriti sa va alaturati agentiei?: I want to join this Agency because it kills for money. I also want to join because some of my friends are inside of it like Karan_CoolRule, Dragos and Mihai. I have been Hitman on a different server before and got rank 3, so I know what it's like and how Hitmen work, and I am capable of that much amount of work. I want to join this faction because you must have allot of activity and a good aim, and that's what I have. I have seen Hitman work since I joined this server, and it has been my dream faction since then.

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie?: Killing people for money who have been contracted.

Sti regulile Hitman Agency si ai citit macar odata Info, orders and Agency skins?: Yes

Intelegeti ca suntem o agentie seriosa de asasini si glumele si prostiile nu-si au rostul?: Yes

Ai avut antecedente cu unul sau mai multi membrii Hitman Agency?: No

Ai mai fost membru Hitman: No

Motivul iesirii / demiterii din Hitman (in caz ca ai mai fost): -

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk?: Around 5 - 7 hours per day

Nickname-uri anterioare: -

Considerati ca aveti capacitatea de a indeplini un contract fara probleme?: Yes

Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical?: Yes

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: http://s8.postimage....l/sa_mp_098.png

Cate warn'uri ai in joc? (precizeaza de ce): 0/3

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce): -

Esti pe BlackList'ul unei factiuni? (precizeaza care): No

Esti dispus sa platesti sa fi scos de pe eventualul BlackList?: Yes

Alte precizari?: Thank you! I wish to have a chance to be accepted in this amazing faction! Ps. Stiu Romana Mult, sunt englez.

Edit: Added color's and font's.

Edited by DH01

l4654947979b67c.png

N
ume in joc: SebasthiaN

L
evel: 22

V
arsta(reala): 16

S
ex (masculin / feminin) : Masculin

D
e cat timp jucati pe server? : 2 ani

F
actiuni precedente : Federal Bureau of Investigations, Paterno Family, Cuneo Family, Stracci Family, Corleone Family, Tattaglia Family,
S
chool Instructor, Tow Car Company, Tow Truck Company, News Reporter, Fire & Medic Departament.

R
ank-ul ultimei factiuni : 2 (Paterno Family)

M
otivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : Am vrut sa intru intr-un departament

C
el mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : 4 - Tattaglia Family

D
e ce doriti sa va alaturati agentiei? : Doresc sa incerc ceva nou.

C
u ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Cu asasinarea playerilor in schimbul unei sume de bani.

S
ti regulile Hitman Agency si ai citit macar odata Info, orders and Agency skins? : Da

I
ntelegeti ca suntem o agentie seriosa de asasini si glumele si prostiile nu-si au rostul? : Da

A
i avut antecedente cu unul sau mai multi membrii Hitman Agency?: Nu

A
i mai fost membru Hitman : Nu

M
otivul iesirii / demiterii din Hitman (in caz ca ai mai fost) : -

C
ate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : 4-6

N
ickname-uri anterioare : rOOkEt

C
onsiderati ca aveti capacitatea de a indeplini un contract fara probleme? : Da

A
veti capacitatea de a scrie corect gramatical?: Da

P
oza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv:

C
ate warn'uri ai in joc? (precizeaza de ce) : 0/3

A
ti fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) : Nu

E
sti pe BlackList'ul unei factiuni? (precizeaza care) : Nu

E
sti dispus sa platesti sa fi scos de pe eventualul BlackList?: Da

A
lte precizari? : -
Edited by SebastHiaN

Nume in joc: Jeremith

Level: 50 [ 900/204 ]

De cat timp jucati pe server? : 2 ani

Factiuni precedente :

Fireman / Paramedic [ x1 ] [ Psihidelick ]

Taxi Cab Company [ x1 ] [ ZuZu ]

News Reporter [ x2 ] [ UnknownX & Vennom ]

The Barzini Family [ x2 ] [ unK. & [F4L]Oasis9 ]

The Corleone Family [ x2 ] Razvan14 & ChevChelios ]

The Stracci Family [ x6 ] [ Liquid & Hooliganu & Spawn & [F4L]Blade & Ciccio & Spawn ]

The Cuneo Family [ x2 ] [ Delux23 & Carlos_Smit ]

The Paterno Family [ x4 ] [ [F4L]Oaccc & ZaNu & Ecs7azy(x2) ]

Federal Bureau of Investigations [ x2 ] [ Robotiquis & [F4L]Klaudiu ]

Police Departament [ x2 ] [ionuC & Kelton ]

National Guard.[ x2 ] [ Ciu[aNezu(x2) ]

Rank-ul ultimei factiuni : 1 [ Picciotto ]

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : Cerere de demisie

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : Rank 4 in Paterno.

De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Este o factiune serioasa, membrii de elita ai serverului, mereu acolo cand ai nevoie de ei.

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Asasinarea persoanelor pentru bani.

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : 4 ore +

Nickname-uri anterioare : MarketUS , KenSei

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: http://imgur.com/vF7C1

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) : -

Alte precizari? : Multumesc anticipat.

Edited by Jeremith

Nume in joc: Bratu

Level: 26

Varsta(reala): 18 ani

Sex (masculin / feminin) : masculin

De cat timp jucati pe server? : un an

Factiuni precedente : School Instrctor, Fire & Medic, News Reporter (x2), The Paterno Family.

Rank-ul ultimei factiuni : Rank 5- News Reporter

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : Am iesit deoarece am considerat ca este randul altora sa vina in locul meu si sa ajute factiunea macar la fel de bine ca mine.

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : Rank 5- News Reporter

De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Pentru ca: este o factiune cu membrii foarte seriosi, aici activitatea este intensa fapt care imi place extrem de mult si pentru a onora contractele prin cel mai bun mod posibil!

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Se ocupa cu indeplinirea contractelor care au fost puse pe "capul" unui player in schimbul unei sume de bani.

Intelegeti ca suntem o agentie seriosa de asasini si glumele si prostiile nu-si au rostul? : Desigur!

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : 5-6 ore pe zi

Nickname-uri anterioare :

Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical? Desigur!

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: http://postimage.org/image/ohpzljedn/

Cate warn'uri ai in joc? (precizeaza de ce) : 2/3 ( Din cauza unor gafe minore. Adica un "/ad" gresit. Am vrut sa scriu pe /s si din gresala am scris /ad inainte. A sunat cam asa "/ad /s Cumpar grenada, agheu si tanc", apoi am mai primit un warn pentru un "/sms" trimis din gresala pe /report )

Esti pe BlackList'ul unei factiuni? (precizeaza care) : Nu sunt!

Esti dispus sa platesti sa fi scos de pe eventualul BlackList?: Desigur!

Alte precizari? : Multumesc pentru atentia acordata si bafta tuturor celor care au mai aplicat!

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.