Jump to content

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Hitmen Agency - Alătură-te Agenției | Join the Agency

Alexander
 Share

Recommended Posts

Nume in joc: JohNNy.B

Level: 24.

Varsta(reala): 15 ani.

Sex (masculin / feminin) : Masculin.

De cat timp jucati pe server? : ~1 an. ( Pe contul asta )

Factiuni precedente : News Reporter, Tow Truck Company, Taxi Cab Company, The Paterno Family, Tow Truck Company

Rank-ul ultimei factiuni : 2. ( Trainee )

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : Am parasit-o deoarece nu mi-a placut noul lider, o persoana ma injurat si nu a luat atitudine.

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : 2 in Tow Truck Company. ( De 2 ori )

De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Pentru ca imi place cu ce se ocupa.

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Assasinarea playerilor in schimbul unei sume de bani.

Sti regulile Hitman Agency si ai citit macar odata Info, orders and Agency skins? : Da.

Intelegeti ca suntem o agentie seriosa de asasini si glumele si prostiile nu-si au rostul? : Da.

Ai avut antecedente cu unul sau mai multi membrii Hitman Agency?: Cu Scarface.

Ai mai fost membru Hitman : Nu.

Motivul iesirii / demiterii din Hitman (in caz ca ai mai fost) : -

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : Depinde de starea mea de spirit, daca am ce face imi petrec destul timp. Oricum peste 5-6h.

Nickname-uri anterioare : -

Considerati ca aveti capacitatea de a indeplini un contract fara probleme? : Da.

Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical? Da.

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv:

Cate warn'uri ai in joc? (precizeaza de ce) : 0/3.

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) : Da, comportament NON-RP. ( Un codat mi-a furat masina, si am dat /q pentru ca nu mai aveam cu ce merge, pentru a o recupera. )

Esti pe BlackList'ul unei factiuni? (precizeaza care) : Nu.

Esti dispus sa platesti sa fi scos de pe eventualul BlackList?: Da.

Alte precizari? : Nu.

»Nume in joc: Colcova

»Level: 40

»Varsta(reala): 22

»Sex (masculin / feminin) : Masculin

»De cat timp jucati pe server? : 2009

»Factiuni precedente : National Guard, News Reporter, Barzini,Corleone, FBI, Fire&Medic Departament, Taxi.

»Rank-ul ultimei factiuni : 1

»Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : Deoarece nu puteam acordat timpul necesar acestui joc. Mai pe scurt probleme.

»Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : National Guard (rank 6 – leader), News Reporter (rank 6 –sublider)

»De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Deoarece ar fi prima data in aceasta Agentie si in plus as puea adauga ca este o factiune serioasa, membri capabili.

»Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Aceasta agentie se ocupa cu asasinarea playerilor pentru o suna de bani.

»Sti regulile Hitman Agency si ai citit macar odata Info, orders and Agency skins? : Bineinteles !

»Intelegeti ca suntem o agentie seriosa de asasini si glumele si prostiile nu-si au rostul? : Desigur.

»Ai avut antecedente cu unul sau mai multi membrii Hitman Agency?: Nu.

»Ai mai fost membru Hitman : Nu.

»Motivul iesirii / demiterii din Hitman (in caz ca ai mai fost) : ~

»Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : 5/6h

»Nickname-uri anterioare : ~

»Considerati ca aveti capacitatea de a indeplini un contract fara probleme? : Desigur

»Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical? Consider ca da

»Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv:http://postimage.org/image/yr2yoxnvn/

»Cate warn'uri ai in joc? (precizeaza de ce) : 0/3

»Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) : ~

»Esti pe BlackList'ul unei factiuni? (precizeaza care) : Nu, nu sunt.

»Esti dispus sa platesti sa fi scos de pe eventualul BlackList?: Nu este cazul.

»Alte precizari? : Multumesc mult pentru timpul acordat.

Nume in joc: Just_Cause

Level: 50+

Varsta(reala): 20

Sex (masculin / feminin) : Masculin

De cat timp jucati pe server? : 3ani

Factiuni precedente : Hitman , PD , Barzini.

Rank-ul ultimei factiuni : Barzini 2

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : Am demisionat deoarece vreau sa revin in hitman.

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : 3 FBI

De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Este o agentie serioasa , organizata si aicea mam simtit cel mai bine si unde am stat cel mai mult Timp de 6 luni.

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Rezolvarea contractelor in schimbul unei sume de bani

Sti regulile Hitman Agency si ai citit macar odata Info, orders and Agency skins? : Da

Intelegeti ca suntem o agentie seriosa de asasini si glumele si prostiile nu-si au rostul? : Da

Ai avut antecedente cu unul sau mai multi membrii Hitman Agency?: Nu

Ai mai fost membru Hitman : Da

Motivul iesirii / demiterii din Hitman (in caz ca ai mai fost) : Am iesit deoarece am fost plecat in romania si sa nu tin locu ocupat.

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : 10-9 ore

Nickname-uri anterioare : Shanks.

Considerati ca aveti capacitatea de a indeplini un contract fara probleme? : Da

Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical? Da

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: http://i46.tinypic.com/1rvz1i.png

Cate warn'uri ai in joc? (precizeaza de ce) : 0

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) : Da,Transferuri intre conturi.

Esti pe BlackList'ul unei factiuni? (precizeaza care) : Nu

Esti dispus sa platesti sa fi scos de pe eventualul BlackList?: Da

Alte precizari? : Multumesc !

Edited by JustCause

» Nume în joc: xSeriouxx15.

» Level: 35.

» Vârsta(reală): 16 ani.

» Sex (masculin / feminin) : Masculin.

» De cât timp jucaţi pe server? : De un an şi 5-6 luni, cu pauze.

» Facţiuni precedente :

° News reporter;

° Fire & Medic;

° Tow Car Company;

° The Barzini Family ( 2 );

° The Paterno Family ( 2 );

° The Stracci Family ( 4 );

° The Cuneo Family ( 4 );

° Federal Bureau Of Investigation ( 2 );

° Police Departament;

° School Instructor.

» Rank-ul ultimei facţiuni : Unu ( 1 ).

» Motivul pentru care aţi părăsit/aţi fost demişi din fosta facţiune : Am părăsit ultima facţiune deoarece m-am retras.

» Cel mai mare rank avut in vreo facţiune (Specifică facţiunea) : Cuneo ( 3 ).

» De ce doriţi să vă alăturaţi agenţiei? : Deoarece este o agenţie foarte activă, care mereu are ceva de făcut şi care nu încalcă regulamentele serverului şi respectă playerii serverului.

» Cu ce consideraţi că se ocupă această agenţie? : Kill for money ( $ ).

» Şţi regulile Hitman Agency şi ai citit măcar odată Info, orders and Agency skins? : Bineînţeles.

» Întelegeţi că suntem o agenţie seriosă de asasini şi glumele şi prostiile nu-şi au rostul? : Da.

» Ai avut antecedente cu unul sau mai mulţi membrii Hitman Agency?: Nu.

» Ai mai fost membru Hitman : Nu.

» Motivul iesirii / demiterii din Hitman (în caz că ai mai fost) : Nu am mai fost membru HA.

» Câte ore pe zi acordaţi acestui joc, fără afk? : În jur de 6-7 ore.

» Nickname-uri anterioare : Nu am avut.

» Consideraţi că aveţi capacitatea de a îndeplini un contract fără probleme? : Desigur.

» Aveţi capacitatea de a scrie corect gramatical? : Bineînţeles.

» Poză cu /stats (civil obligatoriu + să apară si /time când e facută) si skill la detectiv: Un simplu click.

» Câte warn'uri ai în joc? (precizează de ce) : 1 / 3, acest warn l-am primit pentru DM.

» Aţi fost vreodată banat pe vreun motiv anume? (precizează şi de ce) : Da, deoarece mi-a fost spart contul iar respectivul care mi l-a spart l-a înjurat pe Spawn.

» Eşti pe BlackList'ul unei facţiuni? (precizează care) : Nu, nu sunt.

» Eşti dispus să plăteşti să fi scos de pe eventualul BlackList?: Desigur.

» Alte precizari? :

Nume in joc: Sean

Level: 29

Varsta(reala): 18 ani.

De cat timp jucati pe server? : 7 luni.

Factiuni precedente : Tow Truck Company, Corleone Family x3, Cuneo Family x2, Paterno Family, Stracci Family, Taxi Cab Company.

Rank-ul ultimei factiuni : Rank 4, Taxi Cab Company.

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : Am demisionat, din cauza ca nu aveam timp dar mi-am mai eliberat programu acum.

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : Rank 4, Taxi Cab Company.

De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Pentru ca de la level mic mi-am propus sa intru in aceasta factiune, deoarece aici este cel mai greu sa ajungi, si pentru ca imi place cu ce se ocupa aceasta factiune.

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Aceasta agentie se ocupa cu omorarea silentioasa a persoanelor care au asupra lor un contract pus de catre altcineva, aceste contracte fiind duse la capat de catre un asasin.

Sti regulile Hitman Agency si ai citit macar odata Info, orders and Agency skins? : Da.

Intelegeti ca suntem o agentie seriosa de asasini si glumele si prostiile nu-si au rostul? : Da.

Ai avut antecedente cu unul sau mai multi membrii Hitman Agency?: Nu.

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : Trei ore sau mai mult.

Considerati ca aveti capacitatea de a indeplini un contract fara probleme? : Da.

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: http://s1300.beta.photobucket.com/user/Seansamp/media/sa-mp-021.png.html

Cate warn'uri ai in joc? (precizeaza de ce) : 0/3.

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) : Nu.

Esti dispus sa platesti sa fi scos de pe eventualul BlackList?: Da, daca este cazult.

Alte precizari? : Multumesc pentru timpul accordat cereri mele.

Nume in joc: Gaby89

Level: 31+

Varsta(reala):15 ani

Sex (masculin / feminin) :masculin

De cat timp jucati pe server?: 8 luni

Factiuni precedente : Tow Truck Company , The Barzini Family , The Cuneo Family , The Corleone Family , Taxi Cab Company

Rank-ul ultimei factiuni : 1

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : Wipe.

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : 3 Taxi Cab Company

De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Pentru ca este o agentie serioasa si imi place sa lucrez in particular

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Cu asasinarea persoanelor in schimbul unor bani

Sti regulile Hitman Agency si ai citit macar odata Info, orders and Agency skins? :da

Intelegeti ca suntem o agentie seriosa de asasini si glumele si prostiile nu-si au rostul? : Desigur.

Ai mai fost membru Hitman : Nu

Motivul iesirii / demiterii din Hitman (in caz ca ai mai fost) : Nu am mai fost.

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : 7-8 ore

Nickname-uri anterioare :Nu am avut

Considerati ca aveti capacitatea de a indeplini un contract fara probleme? :Da

Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical? da

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: http://postimage.org/image/z92dryghx/

Cate warn'uri ai in joc? (precizeaza de ce) : 1/3 Dm aiurea

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) : Abuz de repair la rob

Esti pe BlackList'ul unei factiuni? (precizeaza care) :Nu

Esti dispus sa platesti sa fi scos de pe eventualul BlackList?:Da

Alte precizari? : Multumesc

Nume in joc: OiL09

Level: 55

Varsta(reala): 18

De cat timp jucati pe server? : 3 ani.

Factiuni precedente : National Guard si The Barzini Family .

Rank-ul ultimei factiuni : Rank 2.

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : Am avut o problema personala care sa rezolvat .

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : National guard rank 6 .

De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Pentru ca nu am fost in aceasta factiune niciodata si vreu sa ma alatur sa ajut.

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Contracte.

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : 5+

Nickname-uri anterioare : sT1kSs

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: http://postimage.org/image/b072pkk0l/

Cate warn'uri ai in joc? (precizeaza de ce) : 1/3 " /ad " aiurea.

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) : Da, reclama cand m'am lasat de Sa:Mp .

Alte precizari? : Mersi.

Nume in joc: DH01

Level: 42

Varsta(reala): 16

Sex (masculin / feminin): Male

De cat timp jucati pe server?: 1 year and about 10 months.

Factiuni precedente: Taxi, F/P, Tattagia, Paterno, Cuneo, F/P, Stracci, Taxi, PD, Barzini, Paterno, SI, Corleone, Fire & Medic, FBI, Stracci, Taxi, Corleone, Corleone, FBI, SI, SI, FBI and Corleone.

Rank-ul ultimei factiuni: The Corleone Family Rank 1

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune: I was bored of the wars and I wanted to try something new.

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea): Federal Bureau of Investigations Rank 3.

De ce doriti sa va alaturati agentiei?: I really love what they do, which is to go around and kill contracted people for a sum of money. I am a very good driver and a I have a great aim, and I can quick-scope really well. I want to put all these into action with the Hitman Agency. I also have many friends in this faction, including the leader and the sub-leader so I would love with all my heart to be with them.

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie?: Killing contracted people for a sum of money.

Sti regulile Hitman Agency si ai citit macar odata Info, orders and Agency skins?: Yes

Intelegeti ca suntem o agentie seriosa de asasini si glumele si prostiile nu-si au rostul?: Yes

Ai avut antecedente cu unul sau mai multi membrii Hitman Agency?: Never

Ai mai fost membru Hitman: No

Motivul iesirii / demiterii din Hitman (in caz ca ai mai fost): Not applicable.

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk?: Around 7-8 hours per day, including short breaks.

Nickname-uri anterioare: daN.

Considerati ca aveti capacitatea de a indeplini un contract fara probleme?: Yes

Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical?: Yes

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: http://s9.postimage....j/sa_mp_064.png

Cate warn'uri ai in joc? (precizeaza de ce): 0/3

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce): /ban DH01 2 SPAM, /ban DH01 1 Death-match.

Esti pe BlackList'ul unei factiuni? (precizeaza care): I am not.

Esti dispus sa platesti sa fi scos de pe eventualul BlackList?: If it is found out to be that I am, I will pay the sum of money immediately.

Alte precizari?: Thank you Anthony., and the Hitman Agency for your time. Good luck to the rest of the candidates!

• Nume in joc: Tooby
  • Level: 16 (respect 513/68)
  • Varsta(reala): 17 ani
  • Sex (masculin / feminin) : masculin
  • De cat timp jucati pe server? : cam din Iunie 2010
  • Factiuni precedente : News Reporter ( Rank 1,lider Addyn.2010) , The Paterno Family ( Rank 2,lider Florinacyo.2010) , The Corleone Family ( Rank 1,lider zEbY.2010) ,
  • Hitman Agency ( Rank 1,lider Woozie.2010) , The Tattaglia Family ( Rank 1,lider Snizel.2011) , The Stracci Family ( Rank 1,lider ShinnyShadow.2012) , The Tattaglia Family (Rank 2,lider Dr.Carter.2012)
  • Rank-ul ultimei factiuni : Rank 2
  • Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : Din cauza - stresului,war-urilor si agitatiei.
  • Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : Rank 2 ( The Tattaglia Family )
  • De ce doriti sa va alaturati agentiei? : De mult vreau sa ma alatur echipei de asassini , cred ca este un job care mi s-ar potrivi foarte bine si acum am ocazia.
  • Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Cu asasinarea persoanelor in schimbul unei sume de bani
  • Sti regulile Hitman Agency si ai citit macar odata Info, orders and Agency skins? : Nu foarte bine,dar le voi reciti dupa ce termin aplicatia.
  • Intelegeti ca suntem o agentie seriosa de asasini si glumele si prostiile nu-si au rostul? : Da,desigur.
  • Ai avut antecedente cu unul sau mai multi membrii Hitman Agency?: Da,au avut contracte pe mine.
  • Ai mai fost membru Hitman : Da,acum ceva timp.
  • Motivul iesirii / demiterii din Hitman (in caz ca ai mai fost) : M-am lasat de joc pentru o perioada.
  • Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : 5 - 6 ore pe zi.
  • Nickname-uri anterioare : -
  • Considerati ca aveti capacitatea de a indeplini un contract fara probleme? : Da.
  • Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical?: Evident
  • Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: http://i.imgur.com/EHurp.jpg
  • Cate warn'uri ai in joc? (precizeaza de ce) : 0 warn-uri.
  • Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) : Nu am mai fost banat.
  • Esti pe BlackList'ul unei factiuni? (precizeaza care) : Nu.
  • Esti dispus sa platesti sa fi scos de pe eventualul BlackList?: Da.
  • Alte precizari? : Peste tot pe unde am fost am facut treaba,mersi.

Nume in joc: Rocky.Balboa

Level: 32

Varsta(reala): 18 aproape

Sex (masculin / feminin) : masculin

De cat timp jucati pe server? : 2 ani aproape

Factiuni precedente : Cuneo x3 Paterno x1 TTC x2 TCC x1

Rank-ul ultimei factiuni : Rank 1

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : Wipe

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : Cuneo Rank 2

De ce doriti sa va alaturati agentiei? : doresc sa indeplinesc contracte si sa vad cum este sa fi un adevarat Hitman

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : cu asasinarea playerilor la comanda

Sti regulile Hitman Agency si ai citit macar odata Info, orders and Agency skins? : da

Intelegeti ca suntem o agentie seriosa de asasini si glumele si prostiile nu-si au rostul? : da

Ai avut antecedente cu unul sau mai multi membrii Hitman Agency?: nu

Ai mai fost membru Hitman : nu

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : 7-8

Nickname-uri anterioare : Whoodini Whoodini.Vicious

Considerati ca aveti capacitatea de a indeplini un contract fara probleme? : da

Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical? da

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: http://postimage.org/image/tk88orxhf/

Cate warn'uri ai in joc? (precizeaza de ce) : 1/3 un ad aiurea acum 9 luni

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) : da 3 warn

Esti pe BlackList'ul unei factiuni? (precizeaza care) : nu

Esti dispus sa platesti sa fi scos de pe eventualul BlackList?: da

Alte precizari? : Va multumesc si sper sa fim colegi !

Membrii acceptati pentru teste sunt: Kistucsok ; Colcova ; Just_Cause ; Sean ; DH01 ; Holocaust - ( 6 membri acceptati )

• Testele se vor tine cu agentii de rank4+ ( Special Agent ).
  • In cazul in care nu voi fi multumit de prestatiile jucatorilor, voi deschide aplicatiile din nou.
  • In cazul in care au trecut 24 de ore de la raspunsul meu si un membru nu s-a prezentat pentru teste, acesta va fi picat automat.

Edited by Director Anthony
Membrii acceptati.

Nume in joc: h1gh

Level: 48

Varsta(reala): 16 ani.

Sex (masculin / feminin) : masculin.

De cat timp jucati pe server? : 2 ani jumate

Factiuni precedente : News Reporter, Tow Truck Company, The Corleone family, The Barzini family, Police Department, Federal Bureau of Investigations, National Guard.

Rank-ul ultimei factiuni : 3 - News Reporter

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : Am facut cateva greseli.

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : 5 - News Reporter

De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Ar fii ceva nou pentru mine, in plus as vrea sa fac parte dintr-o factiune serioasa si bine organizata.

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Asasinarea persoanelor in cel mai silentios mod.

Intelegeti ca suntem o agentie seriosa de asasini si glumele si prostiile nu-si au rostul? : Desigur.

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : Intre 5 si 8 ore.

Nickname-uri anterioare : tot_yo, [biS]LittleRay.

Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical? : Sigur.

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: Bio Status

Cate warn'uri ai in joc? (precizeaza de ce) : Nu am.

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) : Nu.

Alte precizari? : Multumesc.

Edited by h 1 g h

Nume in joc: RobbNicely

Level: 23

Varsta(reala): 13

De cat timp jucati pe server? : 5 luni.

Factiuni precedente :

News Reporter - Rank 1

Corleone Family - Rank 1

School Instructors - Rank 1

National Guard - Rank 2

Paterno Family - Rank 1

Rank-ul ultimei factiuni : Rank 1

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : Membrii se injurau, se credeau unii mai "smecheri" decat altii, cea ce mie nu imi place.

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : Rank 2 in National Guard

De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Deoarece imi place foarte mult cu ce se ocupa, are un lider autoritar si niste membrii experimentati, cred ca am ce invata aici.

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Cu asasinarea jucatorilor in schimbul unei sume de bani.

Ai avut antecedente cu unul sau mai multi membrii Hitman Agency?: Nu, niciodada.

Ai mai fost membru Hitman : Nu, dar imi doresc foarte mult

Motivul iesirii / demiterii din Hitman (in caz ca ai mai fost) : Nu am mai fost :)

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : 5-6 ore.

Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical? Desgiur.

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: http://postimage.org/image/hcabn2lyl/

Cate warn'uri ai in joc? (precizeaza de ce) : 0/3

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) : Da, pentru joypad si comportament non-rp (nu am judecat deloc situatia)

Esti dispus sa platesti sa fi scos de pe eventualul BlackList?: Da, dar nu este cazul.

Alte precizari? : Acesta este un cont nou facut, deoarece am suspend pe contul nWo Nicely, multumesc pentru timpul acordat!

Nume in joc:2fast4u

Level:18.

Varsta(reala):17.

De cat timp jucati pe server? : 5 luni.

Factiuni precedente : -The Cuneo Family;

-Taxi Cab Company;

-The Tattaglia Family;

-The Paterno Family;

-Taxi Cab Company.

Rank-ul ultimei factiuni : 1.

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : Am demis,deoarece nu apucasem sa fac nici macar o poza pentru raport din cauza tezelor si intr-un final mi-am propus sa ies sa nu mai ocup un loc degeaba in factiune.(Tezele le-am terminat acum)

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) :Rank 2 in Taxi Cab Company-Dienutza Lider.

De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Deoarece este cea mai serioasa factiune,in place cu ce se ocupa si sunt sigur ca m-as descurca.

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Se ocupa cu asasinarea unor anumiti oameni contra unei sume de bani.

Ai avut antecedente cu unul sau mai multi membrii Hitman Agency?: Nici o data.

Ai mai fost membru Hitman : Nu pe acest server.

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : 5-7 ore pe zi in timpul saptamanii,iar in weekend cat mai mult posibil.

Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical?: Desigur.

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: http://postimage.org/image/zde7ixkzl/

Cate warn'uri ai in joc? (precizeaza de ce) : Nu am nici un warn(0/3).

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) : Nu am fost banat.

Esti pe BlackList'ul unei factiuni? (precizeaza care) : Nu sunt pe nici un BlackList.

Esti dispus sa platesti sa fi scos de pe eventualul BlackList?: -

Alte precizari? : Nu mai am.Multumesc.

Edited by mantz

Nume in joc: mikyblood

Level: 17

Varsta(reala): 15

Sex (masculin / feminin) : masculin

De cat timp jucati pe server? : De aproximativ 6-7 luni, dar cu pauze.

Factiuni precedente : The Taxi Cab Company, The Barzini Family, The Cuneo Family.

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : Am iesit deoarece voiam sa incerc ceva nou si locul meu nu era acolo.

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : 1 ( in toate)

De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Pentru ca este foarte respectata pe server, are membrii activi si imi place cu ce se ocupa.

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Agentia se ocupa cu asasinarea oamenilor, in schimbul uei sume de bani/

Sti regulile Hitman Agency si ai citit macar odata Info, orders and Agency skins? : Da

Intelegeti ca suntem o agentie seriosa de asasini si glumele si prostiile nu-si au rostul? : Da

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : In timpul saptamanii 6 ore/zi.. In week-end 10 ore/zi.

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv:

http://postimage.org/image/dka74ls2v/

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) : Da.Warn 3/3.

Alte precizari? : Multumesc !

Nume in joc: Minnie

Level: 27+

De cat timp jucati pe server? : de 1 an

Factiuni precedente : School Instructor, Fire & Medic Department, Taxi Cab Company, The Corleone Family, The Barzini Family, The Barzini Family, Tow Truck Company, National Guard, The Tattaglia Family, The Stracci Family, Fire & Medic Department.

Rank-ul ultimei factiuni : 2

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : Am dat demisia.

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : The Barzini Family, Tow Truck Company, Fire & Medic Department = 2

De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Doresc sa ma alatur agentiei deoarece imi place cu ce se ocupa,imi place ideea de asasin platit si doresc sa ajut agentia cu ce pot. In al doilea rand doresc sa ma alatur agentiei ca sa fac prieteni noi si sa castig experienta.

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Dupa parerea mea Agentia se ocupa cu Omorarea playerilor petru bani

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : 3 - 4 ore

Nickname-uri anterioare : Nokia92(Cont anterior)

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: http://i.imgur.com/L2yvL.png

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce): Da, oantzah a gresit ID

Esti pe BlackList'ul unei factiuni? (precizeaza care) :Nu

Alte precizari? Multumesc pentru timpul acordat!

Nume în joc: Squiz

Level: 43

Vârsta (reală): 15 ani.

De cât timp jucați pe server? : De 2 ani și 4 luni.

Facțiuni precedente : Fireman/Paramedic, The Paterno Family x3, The Stracci Family x3, The Cuneo Family, The Corleone Family x4, The Barzini Family x2, National Guard, Police Department x2, News Reporter, Taxi Cab Company, The Tattaglia Family, Federal Bureau of Invstigations, Tow Truck Company, School Instructor.

Rank-ul ultimei facțiuni : Rank 1 - School Instructor.

Motivul pentru care ați părăsit/ați fost demiși din fosta facțiune : Mă plictisisem să mai vând licențe și oricum, nu prea mă căuta foarte multă lume.

Cel mai mare rank avut în vreo facțiune (Specifică facțiunea) : Vicario (Rank 5) - The Stracci Family (lider ShinyShadow).

De ce doriți sa va alăturați agenției? : Doresc să mă alătur acestei agenții fiindcă îmi place activitatea și seriozitatea membrilor. De asemenea, vreau să văd cum e să lucrezi cu oameni iscusiți și cu experiență în acest domeniu.

Cu ce considerați ca se ocupă această agenție? : Uciderea anumitor persoane în schimbul unei promițătoare sume de bani.

Ști regulile Hitman Agency și ai citit măcar odată Info, orders and Agency skins? : Da.

Înțelegeți că suntem o agenție serioasă de asasini și glumele și prostiile nu-și au rostul? : Da, desigur.

Ai avut antecedente cu unul sau mai mulți membrii Hitman Agency?: Din fericire, nu.

Ai mai fost membru Hitman : Nu, nu am mai fost.

Motivul ieșirii / demiterii din Hitman (în caz ca ai mai fost) : -

Câte ore pe zi acordați acestui joc, fără afk? : În jur de 5 ore în timpul școlii... asta dacă nu am o zi încărcată.

Nickname-uri anterioare : Am avut alte două conturi, 13slash și Grove05.

Considerați ca aveți capacitatea de a îndeplini un contract fără probleme? : Având în vedere faptul că am mai fost agent Hitman pe alte servere, consider că pot face acest lucru cu ușurință, dar nu la fel de bine ca ceilalți.

Aveți capacitatea de a scrie corect gramatical? : Da.

Poza cu /stats (civil obligatoriu + să apară si /time când e făcută) și skill la detectiv: http://i.imgur.com/LkZBz.jpg

Câte warn'uri ai în joc? (precizează de ce) : Dețin 2/3 (1/3 - Limbaj ; 2/3 - DeathMatch aiurea)

Ați fost vreodată banat pe vreun motiv anume? (precizează și de ce) : Da, pentru reclamă... a fost o mare greșeală a mea făcută în neștire, nu cu mult timp după ce m-am apucat de joc.

Ești pe BlackList'ul unei facțiuni? (precizează care) : Nu sunt pe niciun BlackList.

Ești dispus sa plătești sa fi scos de pe eventualul BlackList?: -

Alte precizări? : Mulțumesc anticipat.

Edited by CeLeRoN

Nume in joc: Pasaris

Level: 27+

Varsta(reala): 19 ani

De cat timp jucati pe server? : Aproape 2 ani.

Factiuni precedente : Police Department, Cuneo Family, Stracci Family, Paterno Family, Corleone Family, Tattaglia Family, News Reporters.

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : Am facut o mica pauza .

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : 3, Cuneo Family

De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Este o factiune speciala din care vreau sa fac parte de cand m-am apucat de acest joc.Sper sa reusesc de aceasta data.

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Indeplinirea de contracte in schimbul unei sume de bani.

Intelegeti ca suntem o agentie seriosa de asasini si glumele si prostiile nu-si au rostul? : Da, inteleg.

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : 7-8 ore/zi.

Nickname-uri anterioare : Dragos10

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: http://imageshack.us/photo/my-images/31/samp520l.png/

Cate warn'uri ai in joc? (precizeaza de ce) : 0

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) : Da, 3/3 warnuri dar de atunci nu am mai avut probleme de acest gen.

Alte precizari? : Nu am.

Nume in joc: Furion

Level: 19

Varsta(reala): 15 ani.

De cat timp jucati pe server? : 6-7 luni.

Factiuni precedente : F/M Departament si Barziny Family

Rank-ul ultimei factiuni : 2 in F/M

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : Incepuse sscoala si nu prea mai aveam timp de samp

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : 2 in ambele

De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Deoarece imi place factiunea si cu ce se ocupa

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Cu uciderea oamenilor pentru bani

Intelegeti ca suntem o agentie seriosa de asasini si glumele si prostiile nu-si au rostul? : DA/

Motivul iesirii / demiterii din Hitman (in caz ca ai mai fost) :--

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : 6 orein sus

Nickname-uri anterioare : sorynRO (lvl25)

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: http://imgur.com/hWaag

Cate warn'uri ai in joc? (precizeaza de ce) : 0/3 sunt un player linistit

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) : Nu nu am fost

Alte precizari? : Va multumesc si bafta la contracte

• Nume in joc: Bratu
  • Level: 34
  • Varsta(reala): 18
  • Sex (masculin / feminin) : masculin
  • De cat timp jucati pe server? : 2 ani
  • Factiuni precedente : School Instructor, Fire & Medic, News Reporter, The Paterno Family, News Reporter, F.B.I. , The Corleone Family, Taxi Cab Company, F.B.I. , School Instructor, Tow Truck Company, News Reporter
  • Rank-ul ultimei factiuni : Rank 1 - News Reporter
  • Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : Lipsa de timp din acea perdioada.
  • Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : Rank 5 - News Reporter
  • De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Pentru ca mi-am dorit de cand m-am apucat de SaMp sa intru in Hitman si deoarece doresc sa onorez contracte.
  • Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Realizarea contractelor puse pe capul unor playeri in schimbul unei sume de bani.
  • Sti regulile Hitman Agency si ai citit macar odata Info, orders and Agency skins? : Da
  • Intelegeti ca suntem o agentie seriosa de asasini si glumele si prostiile nu-si au rostul? : Da
  • Ai avut antecedente cu unul sau mai multi membrii Hitman Agency?: Nu
  • Ai mai fost membru Hitman : Nu
  • Motivul iesirii / demiterii din Hitman (in caz ca ai mai fost) : Nu este cazul.
  • Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : 5-6 ore
  • Nickname-uri anterioare : Nu am avut.
  • Considerati ca aveti capacitatea de a indeplini un contract fara probleme? : Desigur
  • Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical? : Da
  • Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: http://postimage.org/image/d6lmw523r/
  • Cate warn'uri ai in joc? (precizeaza de ce) : 2/3 din mici greseli facute neintentionat, si anume un "/ad" aiurea si un sms trimis pe /report din gresala ( nu continea cuvinte vulgare, dar regulamentul era foarte drastic pe atunci )
  • Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) : Nu
  • Esti pe BlackList'ul unei factiuni? (precizeaza care) : Nu
  • Esti dispus sa platesti sa fi scos de pe eventualul BlackList?: Da
  • Alte precizari? : Multumesc pentru atentia acordata. Bafta multa tuturor celor care au aplicat !!

ka1u85.png

Nume in joc: RoleXXX

Level: 41+

De cat timp jucati pe server? : 3 ani +

Factiuni precedente : Paterno, Barzini,Cuneo,Stracci,Corleone,PD,NG,FBI,Taxi si NR

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : Limbaj

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : 6 ( N.G )

De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Pentru ca imi place aceasta factiune si vreau sa devin un Asasin platit.

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Hitmen Agency se ocupa cu asasinarea unor persoane in schimbul unei sume de bani.

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : 4-5 ore +

Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical?: Da

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: My Stats.

Cate warn'uri ai in joc? (precizeaza de ce) : 2/3 (Limbaj si Limbaj)

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) : da, Limbaj si DM

Esti dispus sa platesti sa fi scos de pe eventualul BlackList?: Daca sunt normal ca platesc.

Alte precizari? : Bafta celorlanti aplicanti.

Edited by A d y

Nume in joc: AnDr3uTzZu

Level: 20

Varsta(reala): 17

De cat timp jucati pe server? : 1 an

Factiuni precedente : Fire & Medic Departament , The Paterno Family , Taxi Cab Company , National Guard

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : Pentru a intra in ( Hitman Agency ) H.A

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : Fire & Medic Departament rank 3

De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Pentru ca sunt activ si pot indeplini destul de multe contracte si sa imi fac prieteni noi.

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Cu asasinarea persoanelor in schimbul unei sume de bani

Sti regulile Hitman Agency si ai citit macar odata Info, orders and Agency skins? : Desigur

Ai mai fost membru Hitman : Nu am mai fost

Motivul iesirii / demiterii din Hitman (in caz ca ai mai fost) : ---

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : 8-9 ore pe zi

Nickname-uri anterioare : Nu am mai avut

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: http://i.imgur.com/NOoLI.png

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) : Nu

Esti dispus sa platesti sa fi scos de pe eventualul BlackList?: Desigur

Alte precizari? : Va Multumesc !

Edited by AnDr3utZu

Nume in joc: Holocaus

Level: 22+

Varsta(reala): 20

De cat timp jucati pe server? : 1 an si 7 luni

Factiuni precedente :

- The Cuneo Family

- The Patermo Family

- The Tattaglia Family

- The Barzini Family

Rank-ul ultimei factiuni : 2

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : vreau sa incerc ceva cu mai multa adrenalina

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : 2 ( Barzini )

De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Imi doresc foarte tare sa ma alatur agentiei deoarece este o factiune respectata, serioasa si foarte iubita. De asemenea visul meu de cand joc pe acest server este sa devin membru Hitman Agency.

Cu ce considerati ca se ocupa si mai ales este factiunea mea in care imi doresc enorm sa intru

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? :Asasineaza persoanele pentru o anumita suma de bani

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : 10 - 15 ore

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: http://postimage.org/image/3zny7uxpl/

Cate warn'uri ai in joc? (precizeaza de ce) : 0/2

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) : nu

Esti dispus sa platesti sa fi scos de pe eventualul BlackList?: da

Alte precizari? : sper sa mi se acorde o sansa

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.