Jump to content

Nea Mirel Wanted. Detalii aici

 

Recrutăm Designeri Audio și Video. Detalii aici

TeRoRe16

Donator
 • Content Count

  1742
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

35 Excellent

2 Followers

About TeRoRe16

 • Rank
  "Never hate your enemies. It affects your judgment"
 • Birthday 04/16/1994

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Tecuci.

Contact Methods

 • Skype
  terore_eg

Previous Fields

 • Real name
  Edy

Recent Profile Visitors

8038 profile views
 1. TeRoRe16

  Propun un sistem de blacklist pentru clanuri. Sa poti baga un player pe blacklist si ca sa poata aplica in clan trebuie sa plateasca blacklist ul.
 2. TeRoRe16

  Propun ca membri PD sau alte factiuni de departament sa poata primi armura si hp din interiorul hq-ului , sa nu trebuiasca sa te duci in armoury sa primesti armura si heal , pana la urma si din casa poti lua armura si sa nu poti lua din hq , aiurea.
 3. TeRoRe16

  Nick-ul tau: TeRoReServer: RPG1.B-Zone.RoDescrierea bugului: Se intampla de mult ori cand pun /siren pe masina sa teleporteze random un player pe /g , precizez ca nu este prima oara cand se intampla asta .Screenshot(s):
 4. - Nume: TeRoRe - RPG Bar: - Tipul de pachet dorit: Pachet 4 - Anunțul dorit: Clanul [DeV] recruteaza membri activi si seriosi ! Aplicatie site si minim level 25+. - Numărul de pachete de care am beneficiat saptămâna asta: 1/2 - Am luat la cunoștință regulile prezentate pe prima pagină: Desigur - Sunt de acord ca tipul pachetului și anunțul să fie modificate dacă este cazul: Desigur - Alte precizări: Sal
 5. Nume: TeRoRe - RPG Bar: - Tipul de pachet dorit: Tip 4 - Anunțul dorit: Clanul Divine Devils [DeV] recutreaza jucatori activi de minim nivel 25. Aplicatiile se fac pe website. - Numărul de pachete de care am beneficiat saptămâna asta: 0/2 - Am luat la cunoștință regulile prezentate pe prima pagină: Da - Sunt de acord ca tipul pachetului și anunțul să fie modificate dacă este cazul: Da - Alte precizări: Sa se ocupe de pachet un membru activ , ms.
 6. Nick:TeRoReRank:4Motiv:Am fost destul roads, vreau sa incerc si swatAlte precizari:Multumesc.
 7. Nume: TeRoRe - RPG Bar: - Tipul de pachet dorit: Tip 4 - Anunțul dorit: Clanul Divine Devils [DeV] recutreaza jucatori activi de minim nivel 25. Aplicatiile se fac pe website. - Numărul de pachete de care am beneficiat saptămâna asta: 1/2 - Am luat la cunoștință regulile prezentate pe prima pagină: Da - Sunt de acord ca tipul pachetului și anunțul să fie modificate dacă este cazul: Da - Alte precizări: As vrea ca KeNN[Z]0[r] sa se ocupe de pachet , multumesc.
 8. Nume: TeRoRe - RPG Bar: - Tipul de pachet dorit: Tip 4 - Anunțul dorit: Clanul Divine Devils [DeV] recutreaza jucatori activi de minim nivel 25. Aplicatiile se fac pe website. - Numărul de pachete de care am beneficiat saptămâna asta: 0/2 - Am luat la cunoștință regulile prezentate pe prima pagină: Da - Sunt de acord ca tipul pachetului și anunțul să fie modificate dacă este cazul: Da - Alte precizări: As vrea ca blacksword sa se ocupe de pachet , multumesc.
 9. - Nume: TeRoRe - Rank:3 - Ma invoiesc de la: Antrenament - Motivul: pai scap de la munca la ora 16:30 si ajung acasa la 17:30 si lucrez in Anglia fusul orar fiind cu 2 ore in urma. Nu ajung la timp. - Alte precizari: Multumesc , si scuze.
 10. TeRoRe16

  Da ce e cu atata Ombladon ?
 11. Nume: TeRoRe - RPG Bar: - Tipul de pachet dorit: Tip 4 - Anunțul dorit: Clanul Divine Devils [DeV] recutreaza jucatori activi de minim nivel 25. Aplicatiile se fac pe website. - Numărul de pachete de care am beneficiat saptămâna asta: 1/2 - Am luat la cunoștință regulile prezentate pe prima pagină: Da - Sunt de acord ca tipul pachetului și anunțul să fie modificate dacă este cazul: Da - Alte precizări: As vrea ca blacksword sau vio.2004 sa se ocupe de pachet , multumesc.
 12. Nume: TeRoRe - RPG Bar: - Tipul de pachet dorit: Tip 4 - Anunțul dorit: Clanul [DeV] recruteaza membri activi la xp si seriosi, aplicatie site si minim level 25. - Numărul de pachete de care am beneficiat saptămâna asta: 0/2 - Am luat la cunoștință regulile prezentate pe prima pagină: Da - Sunt de acord ca tipul pachetului și anunțul să fie modificate dacă este cazul: Da - Alte precizări: As vrea ca megusta[DeV] sa se ocupe de pachetul meu , multumesc.
 13. TeRoRe16

  Ce va mai place shaorma , un comment cu ceva ideei pentru fuziune nu dati , dar de cautat panarama sunteti toti activi.
 14. TeRoRe16

  Tottaly disagree with that. I don t want those rich guys from rpg1 take all the bussines from the server on 100 acc . Because is alot of them
 15. TeRoRe16

  You will get the money you have paid for it back.
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.