Jump to content

La mulți ani România! Quest & Gift disponibil pe serverele de sa-mp, detalii aici

TeRoRe16

Donator
 • Content Count

  1742
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

35 Excellent

2 Followers

About TeRoRe16

 • Rank
  "Never hate your enemies. It affects your judgment"
 • Birthday 04/16/1994

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Tecuci.

Contact Methods

 • Skype
  terore_eg

Previous Fields

 • Real name
  Edy

Recent Profile Visitors

7976 profile views
 1. TeRoRe16

  Inscrierile sunt inchise. Multumim celor ce participa.
 2. TeRoRe16

  Propun un sistem de blacklist pentru clanuri. Sa poti baga un player pe blacklist si ca sa poata aplica in clan trebuie sa plateasca blacklist ul.
 3. TeRoRe16

  Propun ca membri PD sau alte factiuni de departament sa poata primi armura si hp din interiorul hq-ului , sa nu trebuiasca sa te duci in armoury sa primesti armura si heal , pana la urma si din casa poti lua armura si sa nu poti lua din hq , aiurea.
 4. TeRoRe16

  Nick-ul tau: TeRoReServer: RPG1.B-Zone.RoDescrierea bugului: Se intampla de mult ori cand pun /siren pe masina sa teleporteze random un player pe /g , precizez ca nu este prima oara cand se intampla asta .Screenshot(s):
 5. - Nume: TeRoRe - RPG Bar: - Tipul de pachet dorit: Pachet 4 - Anunțul dorit: Clanul [DeV] recruteaza membri activi si seriosi ! Aplicatie site si minim level 25+. - Numărul de pachete de care am beneficiat saptămâna asta: 1/2 - Am luat la cunoștință regulile prezentate pe prima pagină: Desigur - Sunt de acord ca tipul pachetului și anunțul să fie modificate dacă este cazul: Desigur - Alte precizări: Sal
 6. Nume: TeRoRe - RPG Bar: - Tipul de pachet dorit: Tip 4 - Anunțul dorit: Clanul Divine Devils [DeV] recutreaza jucatori activi de minim nivel 25. Aplicatiile se fac pe website. - Numărul de pachete de care am beneficiat saptămâna asta: 0/2 - Am luat la cunoștință regulile prezentate pe prima pagină: Da - Sunt de acord ca tipul pachetului și anunțul să fie modificate dacă este cazul: Da - Alte precizări: Sa se ocupe de pachet un membru activ , ms.
 7. Nick:TeRoReRank:4Motiv:Am fost destul roads, vreau sa incerc si swatAlte precizari:Multumesc.
 8. TeRoRe16

  Off Track Betting https://ibb.co/hLCSJ0H Meat Factory https://ibb.co/YjSqDsY Jefferson Motel https://ibb.co/gFFVybf LS Atruim. https://ibb.co/S7VzH5K
 9. TeRoRe16

  Nume:TeRoRe Rank: 6 Data: 27.07.2019 ora: 14:23
 10. Nume: TeRoRe - RPG Bar: - Tipul de pachet dorit: Tip 4 - Anunțul dorit: Clanul Divine Devils [DeV] recutreaza jucatori activi de minim nivel 25. Aplicatiile se fac pe website. - Numărul de pachete de care am beneficiat saptămâna asta: 1/2 - Am luat la cunoștință regulile prezentate pe prima pagină: Da - Sunt de acord ca tipul pachetului și anunțul să fie modificate dacă este cazul: Da - Alte precizări: As vrea ca KeNN[Z]0[r] sa se ocupe de pachet , multumesc.
 11. TeRoRe16

  Nume: TeRoRe Rank: 6 Data/Ora:22.07.2019/15:58
 12. Nume: TeRoRe - RPG Bar: - Tipul de pachet dorit: Tip 4 - Anunțul dorit: Clanul Divine Devils [DeV] recutreaza jucatori activi de minim nivel 25. Aplicatiile se fac pe website. - Numărul de pachete de care am beneficiat saptămâna asta: 0/2 - Am luat la cunoștință regulile prezentate pe prima pagină: Da - Sunt de acord ca tipul pachetului și anunțul să fie modificate dacă este cazul: Da - Alte precizări: As vrea ca blacksword sa se ocupe de pachet , multumesc.
 13. - Nume: TeRoRe - Rank:3 - Ma invoiesc de la: Antrenament - Motivul: pai scap de la munca la ora 16:30 si ajung acasa la 17:30 si lucrez in Anglia fusul orar fiind cu 2 ore in urma. Nu ajung la timp. - Alte precizari: Multumesc , si scuze.
 14. TeRoRe16

  Nume: TeRoRe Rank: 6 Data/Ora: 17.07.2019 19:39
 15. TeRoRe16

  Da ce e cu atata Ombladon ?
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.