Jump to content

Hitmen Agency - Alătură-te Agenției | Join the Agency

Alexander
 Share

Recommended Posts

Nume in joc: Nutu.

Level: 17

Varsta(reala): 15 ani.

Sex (masculin / feminin) : Masculin.

De cat timp jucati pe server? : Aproximativ 2 luni.

Factiuni precedente : Tow Truck Company

Rank-ul ultimei factiuni : 2

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : Am demisionat sa imi incerc norocul intr-o mafie/hitmen.

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) :Cel mai mare rank obtinut de mine intr-o factiune a fost rank 2 in Tow Truck Company.

De ce doriti sa va alaturati agentiei? : In primul rand imi place cu ce se ocupa , aceasta agentie este respectata , ea se bazeaza pe colegialitate si respect reciproc si nu numai. In totdeauna mi-am dorit sa intru in agentie si , acum mi s-a oferit sansa sa aplic si sa imi incerc norocul.

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Aceasta agentie se ocupa cu asasinarea oamenilor in mod silentios in schimbul unei sume de bani.

Sti regulile Hitman Agency si ai citit macar odata Info, orders and Agency skins? : Da.

Intelegeti ca suntem o agentie seriosa de asasini si glumele si prostiile nu-si au rostul? : Da.

Ai avut antecedente cu unul sau mai multi membrii Hitman Agency?: Nu.

Ai mai fost membruHitman : Nu.

Motivul iesirii / demiterii dinHitman

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : Aproximativ 8-9 ore cu mici pauze.

Nickname-uri anterioare : Nu am mai avut alte nickname-uri.

Considerati ca aveti capacitatea de a indeplini un contract fara probleme? : Cu siguranta da.

Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical?: Da.

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: http://postimage.org/image/d2119tkqf/

Cate warn'uri ai in joc? (precizeaza de ce) :0/ 3

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) : Nu am fost nici odata banat.

Esti pe BlackList'ul unei factiuni? (precizeaza care) : Nu.

Esti dispus sa platesti sa fi scos de pe eventualul BlackList?: Da.

Alte precizari? : Mutlumesc ca mi-ati oferit sansa sa aplic in Hitmen Agency, succes tuturor.

Edit , poza stats(Buylevel)

Edited by TTC Nutu

Nume in joc: Craciun_Raz

Level: 22

Varsta(reala): 18 ani

Sex (masculin / feminin) : masculin

De cat timp jucati pe server? : De 3 ani, dar am jucat si cu alt cont.

Factiuni precedente : News Reporter si The Barziny Family

Rank-ul ultimei factiuni : Rank 1

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : A trebuit sa plec intr-o vacanta si mi-am dat demisia.

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : Rank 4 in News Reporter.

De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Vreau sa fac parte din ce-a mai temuta si puternica factiune de pe B-zone.

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Cu asasinarea une-i persoane.

Sti regulile Hitman Agency si ai citit macar odata Info, orders and Agency skins? : Desigur.

Intelegeti ca suntem o agentie seriosa de asasini si glumele si prostiile nu-si au rostul? : Sunt de acord.

Ai avut antecedente cu unul sau mai multi membrii Hitman Agency?: Nici o data, mi-a placut agentia asta de cand eram la level 2 si intot deauna mi-a fost frica de ea.

Ai mai fost membru Hitman : Nu, si imi doresc foarte mult.

Motivul iesirii / demiterii din Hitman (in caz ca ai mai fost) : Nu am fost.

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : 5-6 ore in cursul saptamani, dar in wee-kend stau si o zi intreaga.

Nickname-uri anterioare : Nu am avut.

Considerati ca aveti capacitatea de a indeplini un contract fara probleme? : Da, aveti cuvantul meu.

Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical? Da.

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: http://postimage.org/image/gb85hhukr/

Cate warn'uri ai in joc? (precizeaza de ce) : 0/3

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) : Da, am dat /ad cu rob. mi-a dat o zi ban.

Alte precizari? : Multumesc pentru atentie.

Edited by Craciun22

Nume in joc: Sedativ

Level: 27

Varsta(reala): Am 16 ani.

De cat timp jucati pe server? : De aproximativ doi ani.

Factiuni precedente : Tow Truck Company, The Paterno Family, The Corleone Family, School Instructor, The Tattaglia Family, Fire and Medic Departament, The Paterno Family, Tow Truck Company, The Stracci Family, Taxi Cab Company, FBI. si The Barzini Family.

Rank-ul ultimei factiuni : Ultima mea factiune a fost The Barzini Family si am avut acolo rank2.

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : Am parasit The Barzini Family deoarece Kobra vroia sa lase liderul si am considerat ca este mai bine sa-mi depun demisia.

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : Cel mai mare rank avut de mine a fost rank3, in Tow Truck Company.

De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Imi doresc sa intru in Hitmen Agency deoarece este o agentie serioasa, activa, imi place cu ce se ocupa si vreau sa-mi fac o cariera aici.

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Hitmen Agency se ocupa cu asasinarea playerilor in schimbul unei sume de bani.

Sti regulile Hitman Agency si ai citit macar odata Info, orders and Agency skins? : Da.

Intelegeti ca suntem o agentie seriosa de asasini si glumele si prostiile nu-si au rostul? : Da, desigur.

Ai avut antecedente cu unul sau mai multi membrii Hitman Agency?: Nu am avut cu nimeni.

Ai mai fost membru Hitman : Nu.

Motivul iesirii / demiterii din Hitman (in caz ca ai mai fost) : Nu am mai fost in Hitman.

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : Acord jocului in jur de 7-8 ore pe zi.

Nickname-uri anterioare : Zekko

Considerati ca aveti capacitatea de a indeplini un contract fara probleme? : Da, cred ca ma descurc.

Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical? : Da, bineinteles.

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: sa_mp_167.jpg

Cate warn'uri ai in joc? (precizeaza de ce) : Nu am primit niciun warn.

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) : Nu am fost banat niciodata.

Esti pe BlackList'ul unei factiuni? (precizeaza care) : Nu sunt pe niciun Blacklist.

Esti dispus sa platesti sa fi scos de pe eventualul BlackList?: Da, dar nu este cazul.

Alte precizari? : Multumesc pentru timpul acordat. In cazul in care voi fii acceptat, promit sa nu va dezamagesc.

Edited by Sedativ

Nume in joc: HofyMan

Level: 24

Varsta(reala): 18

De cat timp jucati pe server?: 2 ani

Factiuni precedente: Stracci ~Tattaglia~Corleone~NationaL Guard~Taxi Cab Company~S.I

Rank-ul ultimei factiuni : 1

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune: Nu puteam fi activ in acea perioada

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea): 3 The Tattaglia Family

De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Deaorece nu am mai fost si imi doresc de mult sa intru si sa fac parte din aceasta agentie

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Contracte.

Intelegeti ca suntem o agentie seriosa de asasini si glumele si prostiile nu-si au rostul? : Da.

Ai mai fost membru Hitman : Nu

Motivul iesirii / demiterii din Hitman (in caz ca ai mai fost) : ~

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : 5-7 ore

Nickname-uri anterioare : ~

Considerati ca aveti capacitatea de a indeplini un contract fara probleme? : Desigur

Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical? Da

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv:

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) : ~

Alte precizari? : Sper sa-mi acordati o sansa...

Nume in joc: Bratu

Level: 34

De cat timp jucati pe server? : 2 ani

Factiuni precedente : School Instructor, Fire & Medic, News Reporter, The Paterno Family, News Reporter, F.B.I. , The Corleone Family, Taxi Cab Company, F.B.I. ,School Instructor, Tow Truck Company, News Reporter

Rank-ul ultimei factiuni : Rank 1 - News Reporter

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : Lipsa de timp din acea perdioada si foarte mult de invatat.

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : Rank 5 - News Reporter

De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Pentru ca mi-am dorit de cand m-am apucat de SaMp sa intru in Hitman si deoarece doresc sa onorez contracte.

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Realizarea contractelor puse pe capul unor playeri in schimbul unei sume de bani.

Sti regulile Hitman Agency si ai citit macar odata Info, orders and Agency skins? : Da

Intelegeti ca suntem o agentie seriosa de asasini si glumele si prostiile nu-si au rostul? : Da

Ai avut antecedente cu unul sau mai multi membrii Hitman Agency?: Nu

Motivul iesirii / demiterii din Hitman (in caz ca ai mai fost) : Nu este cazul.

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : 5-6 ore

Nickname-uri anterioare : Nu am avut.

Considerati ca aveti capacitatea de a indeplini un contract fara probleme? : Desigur

Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical? : Da

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: http://postimage.org/image/v7d2l2oyh/

Cate warn'uri ai in joc? (precizeaza de ce) : 2/3 din mici greseli facute neintentionat, si anume un "/ad" aiurea si un sms trimis pe /report din gresala ( nu continea cuvinte vulgare, dar regulamentul era foarte drastic pe atunci )

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) : Nu

Esti pe BlackList'ul unei factiuni? (precizeaza care) : Nu

Esti dispus sa platesti sa fi scos de pe eventualul BlackList?: Da

Alte precizari? : Multumesc pentru atentia acordata. Bafta multa tuturor celor care au aplicat !! Sper sa-mi acordati o mica sansa.

Nume in joc: ValentinoRossi

Level: 21

Varsta(reala): 16

Sex (masculin / feminin) : Masculin

De cat timp jucati pe server? : 5 luni

Factiuni precedente : Fire / Medic Department ; Tow Truck Company ; Taxi Cab Company

Rank-ul ultimei factiuni : 3

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune :Am parasit Taxi Cab Company pentru a putea aplica in Hitmen Agency

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : 3 - Taxi cab Company

De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Pentru ca imi place cu ce se ocupa si este o factiune pe care o respect.

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Hitmen Agencyse ocupa cu asasinarea jucatorilor in schimbul unei sume de bani.

Sti regulile Hitman Agency si ai citit macar odata Info, orders and Agency skins? : Da

Intelegeti ca suntem o agentie seriosa de asasini si glumele si prostiile nu-si au rostul? : Desigur

Motivul iesirii / demiterii din Hitman (in caz ca ai mai fost) :

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : 7 ore

Nickname-uri anterioare : Nu am avut

Considerati ca aveti capacitatea de a indeplini un contract fara probleme? : Da

Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical?: Da

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: http://postimage.org/image/p6mjtv42d/

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) : Drive-by fara sofer (nu am observat ca a murit soferul)

Alte precizari? : Multumesc.

Edited by ValentinoRossi12

Guest SpenceRR

Nume in joc: Spencer.

Level: 20 -> RP de 22.

Varsta(reala): 16.

De cat timp jucati pe server? : Aproximativ 1 an si jumatate.

Factiuni precedente : News Reporter - Rank 4.

Rank-ul ultimei factiuni : News Reporter - Rank 4.

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : M-am plictisit in News Reporter , dar asta s-a intamplat acum ceva timp. Vin dintr-o pauza de aproximativ 5 luni.

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : News Reporter - Rank 4.

De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Este o factiune foarte draga , stiu " cu ce se mananca ". E visul meu!

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Contractele puse de unii playeri pe dusmanii lor.

Intelegeti ca suntem o agentie seriosa de asasini si glumele si prostiile nu-si au rostul? : Nici nu se pune problema!

Ai mai fost membru Hitman : Nu , dar imi doresc din toata inima.

Motivul iesirii / demiterii din Hitman (in caz ca ai mai fost) : -

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : 4-5 ore.

Nickname-uri anterioare : -

Considerati ca aveti capacitatea de a indeplini un contract fara probleme? : Desigur. Fara probleme.

Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical? : Dupa cum se observa , da.

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: http://www.4shared.c...sa-mp-002.html?

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) : Niciodata.

Esti pe BlackList'ul unei factiuni? (precizeaza care) : -

Alte precizari? : Multumesc anticipat.

Nume in joc:yonutz01

Level:21

Varsta(reala):16 ani

Sex (masculin / feminin) :masculin

De cat timp jucati pe server? :un an si ceva!

Factiuni precedente :TTC de 2 ori rank 4 , cuneo rank 1 si taxi !

Rank-ul ultimei factiuni :Taxi Cab Company!

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune :Imi doresc sa intru in aceasta factiune (demisie) !

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) :4 TTC

De ce doriti sa va alaturati agentiei? :Deoarece este o factine respectata si cu membri si leader pe masura!

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? :Omoara pesoane in schimbul unei sume de bani!

Sti regulile Hitman Agency si ai citit macar odata Info, orders and Agency skins? :da

Intelegeti ca suntem o agentie seriosa de asasini si glumele si prostiile nu-si au rostul? :Bine inteles!

Ai avut antecedente cu unul sau mai multi membrii Hitman Agency?:nu

Ai mai fost membru Hitman :nu

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : 6-7

Nickname-uri anterioare :Nu am avut

Considerati ca aveti capacitatea de a indeplini un contract fara probleme? :Da

Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical? da

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: http://postimage.org/image/jfbne9qtp/

Cate warn'uri ai in joc? (precizeaza de ce) : 1/3 cand aveam level mic nu prea stiam ce era ala Dm si am facut in safe zone!

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) : Password wrong de 3 ori!

Esti pe BlackList'ul unei factiuni? (precizeaza care) :nu

Esti dispus sa platesti sa fi scos de pe eventualul BlackList?:da sigur!

Alte precizari? : Va multumesc!

Edited by yonutz 01

ka1u85.png

Nume in joc: RoleXXX

Level: 42+

Varsta(reala): 16

De cat timp jucati pe server? : 3 ani +

Factiuni precedente : Paterno, Barzini,Cuneo,Stracci,Corleone,PD,NG,FBI,Taxi si NR

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : Limbaj

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : 6 ( N.G )

De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Pentru ca imi place aceasta factiune si vreau sa devin un Asasin platit.

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Hitmen Agency se ocupa cu asasinarea unor persoane in schimbul unei sume de bani.

Intelegeti ca suntem o agentie seriosa de asasini si glumele si prostiile nu-si au rostul? : Da

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : 4-5 ore +

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: My Stats.

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) : da, Limbaj si DM

Esti dispus sa platesti sa fi scos de pe eventualul BlackList?: Daca sunt normal ca platesc.

Alte precizari? : Bafta celorlanti aplicanti.

Edited by A d y

Nume in joc:Pinti97_97

Level:18

Varsta(reala):15 ani

Sex (masculin / feminin) :masculin

De cat timp jucati pe server? :4 luni

Factiuni precedente :Mu am avut

Rank-ul ultimei factiuni -

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune -

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) -

De ce doriti sa va alaturati agentiei? :Pentru ca este factiunea mea favorita. Consider ca a intra in aceasta factiune respectata este o adevarata provocare pe care sunt dispus sa o accept .

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? :Eu consider ca agentia se ocupa cu efectuarea contractelor.

Sti regulile Hitman Agency si ai citit macar odata Info, orders and Agency skins? :Da

Intelegeti ca suntem o agentie seriosa de asasini si glumele si prostiile nu-si au rostul? :Da

Ai avut antecedente cu unul sau mai multi membrii Hitman Agency?:Nu, am avut.

Ai mai fost membru Hitman :Nu am ami fost.

Motivul iesirii / demiterii din Hitman (in caz ca ai mai fost) -

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? :3/8h

Nickname-uri anterioare :Nu am avut.

Considerati ca aveti capacitatea de a indeplini un contract fara probleme? :Da

Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical?Da

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: http://s1273.beta.ph...html?sort=3&o=0

Cate warn'uri ai in joc? (precizeaza de ce) :0/3

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) :Nu

Esti pe BlackList'ul unei factiuni? (precizeaza care) :Nu

Esti dispus sa platesti sa fi scos de pe eventualul BlackList?:Da

Alte precizari? :Multumesc pentru timpul acordat citirii aplicatiei mele.

Edited by V4LY

Nume in joc: [sZ]dgcyears

Level: 25

Varsta(reala): 16 ani.

De cat timp jucati pe server? : De vreo 4-5 ani, nu era forum pe atunci.

Factiuni precedente : School Instructor, F.B.I, News Reporter, Police Department

Rank-ul ultimei factiuni : 2

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : Am parasit factiunea deoarece am vrut sa incerc ceva nou.

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : 2 sau 3, am facut pauza un an...

De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Doresc sa ma alatur agentiei pentru a rezolva cat mai multe contracte si sa arat playerilor de ce este capabila agentia!

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Hitmen Agency se ocupa cu rezolvarea contractelor intr-un mod silent, player-ul trebuind sa respecte regulile si sa incerce sa incheie un contract cu succes, fara nici cea mai mica greseala.

Sti regulile Hitman Agency si ai citit macar odata Info, orders and Agency skins? : Da!

Intelegeti ca suntem o agentie seriosa de asasini si glumele si prostiile nu-si au rostul? : Da, bineinteles!

Ai mai fost membru Hitman : Pe acest server, nu.

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : 6-7, poate mai mult.

Considerati ca aveti capacitatea de a indeplini un contract fara probleme? : Desigur!

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: http://i.imgur.com/1E8a5.jpg

Cate warn'uri ai in joc? (precizeaza de ce) : 1, /ad aiurea.

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) : Da, am dat /report prostesc...

Esti dispus sa platesti sa fi scos de pe eventualul BlackList?: -

Alte precizari? : Multumesc pentru timpul acordat si sper sa fiu acceptat!

Edited by Sellx

Nume in joc: Cyrius

Level: 26

Varsta(reala): 14 ani

De cat timp jucati pe server? : De 5-6 lino

Factiuni precedente : Stracci -1 , Paterno -1 , F/m -1 , NG - 1

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : 2fw in saptamana de teste

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : 1

De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Deoarece imi place sa omor si sa fac bani

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Omorarea persoanelor in schimbul unor sume de bani

Sti regulile Hitman Agency si ai citit macar odata Info, orders and Agency skins? : da

Intelegeti ca suntem o agentie seriosa de asasini si glumele si prostiile nu-si au rostul? :da

Ai avut antecedente cu unul sau mai multi membrii Hitman Agency?: nu

Ai mai fost membru Hitman : nu

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : 4-5 ore

Considerati ca aveti capacitatea de a indeplini un contract fara probleme? : Da !

Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical? da!

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: http://postimage.org/image/8dqyqisan/

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) : 1 - D/m in safe zone !

Esti pe BlackList'ul unei factiuni? (precizeaza care) : nu

Esti dispus sa platesti sa fi scos de pe eventualul BlackList?: da

Alte precizari? : Multumesc pentru timpul acordat.

Nume in joc: AiMEER

Level: 21

Varsta(reala): 15

De cat timp jucati pe server? : Din iulie 2012 cu acest cont, iar pe primul cont(Kalashhh) am inceput sa joc in primavara anului trecut.

Factiuni precedente : Fire Medic Department

Taxi Cab Company

The Barzini Family

The Stracci Family x2

The Paterno Family x2

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : Mici neintelegeri cu subliderul.

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : 2 - The Barzini Family, The Stracci Family, The Paterno Family.

De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Vreau sa ma alatur agentiei deoarece imi place foarte mult cu ce se ocupa, vreau sa ajut factiunea cu tot ce pot, vreau sa-mi fac prieteni noi, sa ma distrez, sa descopar lucruri noi si sa castig un ban cinstit.

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Cu omorarea unor playeri in schimbul unei sume de bani.

Ai mai fost membru Hitman : Nu.

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : Depinde de zi, in general 6-7 ore.

Nickname-uri anterioare : Kalashhh

Considerati ca aveti capacitatea de a indeplini un contract fara probleme? : Da, altfel nu aplicam.

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: http://i.imgur.com/IyIKS.png

Cate warn'uri ai in joc? (precizeaza de ce) : 2/3 - dm aiurea la un event si jigniri.

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) : Da, joypad x2, autoclicker, deranj event.

Alte precizari? : -

Membrii acceptati pentru teste sunt: UnknownX ; Radu_truda - ( 2 membri acceptati ).

Edited by Director Anthony
Membrii acceptati.

RO : Hitmen Ageny recruteaza 7-8 noi agenti.

Aplicatiile vor fi deschise 24 de ore.

Aplicatiile necorespunzator completate vor fi din prima respinse.

EN : Htman agency is recruting 7-8 new agents.

The application topic will be unlocked for 24 hours,from now on.

The applications that are not correctly writen will be from the start revoked.

Nume in joc: Zoom.

Level: 31+

Varsta(reala): 12

De cat timp jucati pe server? : de 11 luni.

Factiuni precedente :

1. The Cuneo Family - Leader [F4L]BesTiaL - Rank 1

2. The Barzini Family - Leader Oantzah - Rank 1

3. School Instructors - Leader WeBeR - Rank 3

4. News Reporter - Leader emptY_mdY - Rank 1

5. The Tattaglia Family - Leader TheEmperor - Rank 1

6. Taxi Cab Company - Leader ALex - Rank 1

7. The Paterno Family - Leader b0d018 - Rank 2

8. Taxi Cab Company - Leader ALex - Rank 1

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : Demisie

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : School Instructors - Leader WeBeR - Rank 3

De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Pentru ca nu am mai fost niciodata in aceasta agentie si vreau sa incerc si cev nou.

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Cu asasinarea playerilor contra unei sume de bani.

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : 6-7(timpul sapt.) - 10-12(weekend)

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: http://i.imgur.com/qTCFK.jpg

Cate warn'uri ai in joc? (precizeaza de ce) : 0

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) : Da, limbaj.

Alte precizari? : Multumesc!

Nume in joc: juicyy

Level: 35

Varsta(reala): 15 ani

Sex (masculin / feminin) : Feminin

De cat timp jucati pe server? : 2 ani si jumatate.

Factiuni precedente : Tattaglia Familly , Taxi Cab Co. , The Cuneo Family , Police Department. , National Guard , Police Department , Stracci Family , Police Department , Fire/Medics Dep. , News Reporter , Barzini Family , Paterno Family , Corleone Family , Cuneo Family , Tow Car Co. , Police Department.

Rank-ul ultimei factiuni : 1 ( Police Department )

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : Am avut o perioada grea..cu teze si am renuntat la locul meu.

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : Rank 3 ( Tattaglia Family )

De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Este factiunea mea preferata...de cand am inceput sa joc..dar nu am avut nici o data o sansa.

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Asasinari in modul ''Silent'' pentru bani.

Motivul iesirii / demiterii din Hitman (in caz ca ai mai fost) : Nu am fost.

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : 6 - 8 ore.

Nickname-uri anterioare : iuliaaa

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: http://imgur.com/XtiHD

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) : Nu am fost banata niciodata.

Alte precizari? : Va multumesc pentru timpul acordat.

Edited by Juicyy

• Nume in joc: DH01
  • Level: 43
  • Varsta(reala): 16
  • Sex (masculin / feminin): Male
  • De cat timp jucati pe server?: 2 years
  • Factiuni precedente: Taxi Cab Company - 3 saptamani | Fireman / Paramedic - O saptamana | The Tattaglia Family - 2 saptamani si 2 zile | The Paterno Family - O saptamana | The Cuneo Family - 3 zile | Fireman / Paramedic - O saptamana | The Stracci Family - 2 saptamani si o zi | Taxi Cab Company - 3 saptamani | Police Department - O luna si 4 zile | The Barzini Family - 2 saptamani | The Paterno Family - 3 saptamani | School Instructor - 2 saptamani si o zi | The Corleone Family - 2 saptamani | Fire and Medic Department - 2 saptamani | Federal Bureau of Investigations - 5 luni | The Stracci Family - O saptamana | Police Department - 2 saptamani | Taxi Cab Company - O saptamana | The Corleone Family - 4 zile | The Corleone Family - 2 saptamani | Federal Bureau of Investigations - O saptamana | School Instructor - 3 saptamani | School Instructor - O saptamana | Federal Bureau of Investigations - 5 zile | The Corleone Family - 1 saptamana si 2 zile | Hitman Agency - 3 saptamani
  • Rank-ul ultimei factiuni: Hitman Agency - Rank 1
  • Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune: The leader was inactive.. and I got bored because of that. He wasn't the best of the best leader too, to be honest.
  • Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea): Federal Bureau of Investigations - Rank 3 - Testing Staff
  • De ce doriti sa va alaturati agentiei?: I would like to reenter after the new leader was chosen, he's a great friend of mine. I'm sure I'll stay here a lot longer with Radu as the leader. All the previous reasons for the rest of it, to resolve contracts and to be a good hitman. I have a good aim and a good shooting practice so I'm sure I'd do good as a hitman again.
  • Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie?: Killing contracted people for money.
  • Sti regulile Hitman Agency si ai citit macar odata Info, orders and Agency skins?: Yea
  • Intelegeti ca suntem o agentie seriosa de asasini si glumele si prostiile nu-si au rostul?: I understand
  • Ai avut antecedente cu unul sau mai multi membrii Hitman Agency?: No
  • Ai mai fost membru Hitman: Yes
  • Motivul iesirii / demiterii din Hitman (in caz ca ai mai fost): The leader was inactive.. and I got bored because of that. He wasn't the best of the best leader too, to be honest.
  • Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk?: Around 7-8 hours per day.
  • Nickname-uri anterioare: DH01, daN.
  • Considerati ca aveti capacitatea de a indeplini un contract fara probleme?: Yea
  • Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical?: Yes
  • Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: http://i.imgur.com/UlIC9.jpg
  • Cate warn'uri ai in joc? (precizeaza de ce): 0/3
  • Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce): /ban DH01 2 SPAM | /ban DH01 1 Death-match | /bano DH01 1 Abuz de /q.
  • Esti pe BlackList'ul unei factiuni? (precizeaza care): No
  • Esti dispus sa platesti sa fi scos de pe eventualul BlackList?: Yes
  • Alte precizari?: Thanks, and I hope you give me a chance to rejoin this amazing faction.

Nume in joc: Maya

Level: 51Varsta(reala): 22

Sex (masculin / feminin) : feminin

De cat timp jucati pe server? : 11 luni

Factiuni precedente : The Tattaglia Family , National Guard , The Stracci Family , The Corleone Family , F.B.I

Rank-ul ultimei factiuni : 2 - F.B.I

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : Demisia - am vrut sa incerc ceva nou.

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : 4 - The Tattaglia Family

De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Pentru ca este cea mai activa factiune si are o cauza nobila

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : cu uciderea oameni lor contra cost.

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : 6-8

Nickname-uri anterioare : LeaDea

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: http://postimage.org/image/kpusuq36n/

Alte precizari? : Multumesc.

Edited by Isiris

PeItI.png

Nume in joc: Scarface

Level: 48+

Varsta(reala): 24 ani

De cat timp jucati pe server? : Aproximativ 2 ani de zile.

Factiuni precedente :

O67Bd.png - Rank 5 - Lider snizeL

QMFJd.png - Rank 2 - Lider - Zuzu

Gw5lY.jpg - Rank 2 - Lider - CiupaNezu

GT7DO.jpg - Rank 2 - Lider - vaN

xCWGe.png.- Rank 1 - Lider - Robotiquis

iYM7i.png - Rank 2 - Lider - ShlomY

LysD2.png - Rank 1 - Lider cLaU

SX9id.png - Rank 2 - Lider - ZaNu

LA6zV.png - Rank 3 - Lider - Mr.GhosTx

SX9id.png - Rank 1 - Lider - Andrew.

Gw5lY.jpg - Rank 3 - Lider - dRE

GT7DO.jpg - Rank 2 - Lider - TheEmperor

jE8pC.jpg - Rank 2 - Lider - Anthony.

QDkrN.png- Rank 1 - Lider - Razvan14

Rank-ul ultimei factiuni : Rank 1 - The Corleone Family

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : Demis, pentru aim/joypad.

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : Rank 5 - Fire & Paramedic

De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Imi place foarte mult cu ce se ocupa, ceea mai respectata factiune si foarte multa seriozitate.

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Cu asasinarea playerilor in schimbul unei sume de bani.

Ai mai fost membru Hitman : Da.

Motivul iesirii / demiterii din Hitman (in caz ca ai mai fost) : Am iesit pentru a incerca o mafie sa zic asa si am facut ceea mai mare prostie, si acum regret si vreau sa ma intorc si sper sa mi se acorde sansa de a-mi repara greseala.

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : 8 - 9 ore.

Nickname-uri anterioare : Castellano

Considerati ca aveti capacitatea de a indeplini un contract fara probleme? : Da, desigur.

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: Click

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) : Da, "cica" pentru aim/joypad by Vinnie.

Alte precizari? : Multumesc pentru timpul acordat.

Edited by S C A R F A C E

Nume in joc: Dragos

Level: 40 (rp de level 44)

Varsta(reala): 17 ani

Sex (masculin / feminin): Masculin

De cat timp jucati pe server?: Un an si jumatate.

Factiuni precedente: FBI, Police Department, National Guard, Hitmen Agency, The Corleone Family, School Instructor.

Rank-ul ultimei factiuni: Rank 2 - The Corleone Family

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune: Mi-am dat demisia pentru ca imi doresc enorm de mult sa revin in agentie.

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea): Rank 3 - FBI & Hitmen Agency

De ce doriti sa va alaturati agentiei?: Pentru ca este o factiune bine organizata, membri sunt OK si stiu foarte bine cum decurg lucrurile pe aici.

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie?: Asasinarea persoanelor in schimbul unor sume de bani.

Sti regulile Hitman Agency si ai citit macar odata Info, orders and Agency skins?: Da

Intelegeti ca suntem o agentie seriosa de asasini si glumele si prostiile nu-si au rostul?: Da

Ai mai fost membru Hitman: Da

Motivul iesirii / demiterii din Hitman (in caz ca ai mai fost): Am vrut sa-mi ajut niste prieteni intr-o factiune si am fost nevoit sa demisionez.

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk?: N-am un interval stabilit, in orice caz sunt activ.

Nickname-uri anterioare: Dragos1995

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: Click

Alte precizari?: Multumesc pentru atentia acordata!

Nume in joc: Sean

Level: 30

De cat timp jucati pe server? : 8 luni

Factiuni precedente : Tow Truck Company, The Corleone Familyx3, The Paterno Familyx2, The Stracci Family,The Cuneo Family, Taxi Cab Company.

Rank-ul ultimei factiuni : Rank 1, Paterno Family.

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : Nu mi-a placut atmosfera de acolo si mi-am pierdut dragostea pentru mafii.

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : Rank 4, Taxi Cab Company.

De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Pentru ca este factiunea mea prefarata si demult timp am vrut sa intru, am avut aceasta ocazie dar am dat cu piciorul in ea, sper sa mai primesc o sansa.

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Cu completarea contractelor puse pe capul unor playeri, asasinarea lor intr-un mod cat mai silentios si fara urme.

Ai mai fost membru Hitman : Nu, am picat testul de intrare.

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : 3-5 ore, depinde de zi.

Considerati ca aveti capacitatea de a indeplini un contract fara probleme? : Da.

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: http://tinypic.com/v...pic=2wns9rc&s=6

Cate warn'uri ai in joc? (precizeaza de ce) : 0/3.

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) : Nu.

Esti dispus sa platesti sa fi scos de pe eventualul BlackList?: Da, daca va fi cazul.

Alte precizari? : Mersi pentru timpul accordat cereri mele.

Edited by ShoN

Nume in joc: BlueR

Level: 29

Varsta(reala): 19

Sex: masculin

De cat timp jucati pe server?: Februarie 2010, aproximativ 3 ani

Factiuni precedente: aproape toate, cele mai importante: Taxi(rank 6), FBI(rank 3), Barzini(rank 3), News Reporter(rank 3)

Rank-ul ultimei factiuni: 1

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune: M-am plictisit.

Cel mai mare rank avut in vreo factiune: Taxi, rank 6

De ce doriti sa va alaturati agentiei?: Asta vreau sa fac, sa fac contracte silent, si ma pricep.

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie?: H.A. omoara persoanele nedorite pe server.

Sti regulile Hitman Agency si ai citit macar odata Info, orders and Agency skins?: Da.

Intelegeti ca suntem o agentie seriosa de asasini si glumele si prostiile nu-si au rostul?: Da.

Ai mai fost membru Hitman: Da.

Motivul iesirii / demiterii din Hitman (in caz ca ai mai fost): N-am mai putut juca sa-mp.

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk?: 5-6, nu stau afk

Nickname-uri anterioare: kata_atak, BlueR, BlueReL(cu L mare)

Considerati ca aveti capacitatea de a indeplini un contract fara probleme?: Da.

Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical?: Da.

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: http://postimage.org...nz7gj8y2h/full/

Cate warn'uri ai in joc? (precizeaza de ce): 2, ajutor la skill

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce): Nu.

Esti pe BlackList'ul unei factiuni? (precizeaza care): Nu.

Alte precizari?: Cel mai bun raport al meu in hitman: http://tiny.cc/gs07ow

Edited by BlueR

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.